Реална очекивања избора у Зајечару и Косјерићу

Готов си, Толо.

Изгубио си као Комша на америчким изборима.

Од бруке, мој ти је савет да се, попут Комше, заувек повучеш са Крсте.

Или ћеш доживети судбину коју је Комша избегао својим вољним или невољним повлачењем са Крсте.
Biću ja još dugo ovde da se smejem blokaderima ... našoj deci lepoj i pametnoj
:D

sta ovo dokazuje ? :hahaha1:

pobedili za 51 glas. demokratija na delu.

Изгубили сте.

Крај приче.

То о 51. гласу само Црта пише, а Црта нема записнике са бирачких места.

Лажна информација, да би Вучићу купили време.

Na zalost,nema ni napred.Ovo zlo ne moze pasti na izborima.

Ako mi dozvoliš, to je priroda našeg naroda da bude jako emotivan. Sve je u dobroj organizaciji. I ne treba biti previše emotivan. Naravnod a ima napred, vidiš kako se sve pomera napred. Ko je ovo očekivao pre nekog vremena?

Jos jednom si dokazao da si udbaski placenik. :hahaha1:

Jesi li cekao naredjenje iz centrale i instrukcije jedno 2 sata, da bi se pojavio na temi? :hahaha1:

Inace, diktator ti je ocigledno ponovo pokrao izbore, cime je ucinio jos jedno ozbiljno antiustavno i teroristicko delo.
Kakva god da je, udbi ne trebaju the likes of Gruban-brigade. Takve regrutuju mesni odbori na lopate.

Ako mi dozvoliš, to je priroda našeg naroda da bude jako emotivan. Sve je u dobroj organizaciji. I ne treba biti previše emotivan. Naravnod a ima napred, vidiš kako se sve pomera napred. Ko je ovo očekivao pre nekog vremena?
Trenutno sam na Slaviji, idu grupe ljudi sa srpskim zastavama ka Predsedništvu, mnogo automobila trubi sa zastavama izbačenim kroz prozor.

Jos jednom si dokazao da si udbaski placenik. :hahaha1:

Jesi li cekao naredjenje iz centrale i instrukcije jedno 2 sata, da bi se pojavio na temi? :hahaha1:

Inace, diktator ti je ocigledno ponovo pokrao izbore, cime je ucinio jos jedno ozbiljno antiustavno i teroristicko delo.
Bio sam zauzet šahovskom partijom.Protivnik je uložio ogroman napor da me pobedi.Na kraju je samo uspeo da promoviše jedinog pešaka u damu a pošto ja više nisam imao ni figura ni pešaka,ništa sem goleg kralja,nisam hteo da nastavim partiju.On to računa kao pobedu missim :rotf:

Back