Real Madrid

Da se razumemo mi lepo. Real Madrid je za poznavaoce fudbala moga vremena nedokuciva legenda. Pojam za fudbal. (Imam Puskasev potpis u clanskoj karti Crvene Zvezde) Ni jedan fudbalski klub nikada vise nece moci imati takvu svetsku popularnost kao sto je nekada imao Real Madrid. Dakle, protiv legende svih legendi nemam nista protiv. Ali debelo imam protiv anti fudbala koji je prezentirao Pepe i srusio sve ono sto je Real Madrig decenijama stvarao i stvorio. Njegov ugled tim postupkom nije smeo da unisti! :evil: Sadasnje vodeca garnitura kraljevskog kluba treba javno da se ogradi, Pepea da izbaci na glavacke, kroz prozor a ne kroz vrata i sacuva Realu ponos i steceni ugled.

konacno da se u necemu slazemo :worth::D

Onda si trebao da boldujes crvenim poslednje dve recenice! :D

eheh ;)
evo malo novosti uoci el klasika:

Guti propušta 'el klasiko'
Fudbaler madridskog Reala Hose Marija Gutijeres „Guti“ propustiće meč sa Barselonom u subotu zbog povrede levog skočnog zgloba.

Guti se povredio na treningu u sredu, saopšteno je na zvaničnom veb-sajtu kluba. Još nije izvesno koliko će fudbaler sredine terena odsustvovati, ali sigurno je da neće biti spreman za ’el klasiko’ u subotu.

Trener ’kraljevskog’ kluba Huande Ramos ima brojnih kadrovskih problema, pošto neće moći da računa na Veslija Snajdera i Mamadua Dijare, a pod znakom pitanja su nastupi Arjena Robena i Gabrijela Hajncea.

Otkad je Ramos preuzeo klub, Real u Primeri ima 17 pobeda iz 19 utakmiCA.

Madriđani su trenutno drugi na tabeli španske Primere sa četiri boda zaostatka u odnosu na vodeću Barselonu.

ako ni Roben ne bude igrao, Real po mom misljenju tesko ce da pobijedi :think:

da zakljucimo pricu sa Pepeom:

Pepeu deset mečeva neigranja

BetaOdbrambeni fudbaler Real Madrida Pepe kažnjen je sa deset utakmica suspenzije zbog isključenja u duelu sa Hetafeom.

Real je taj meč dobio sa 3:2, a Portugalac je u samom finišu utakmice preoštro startovao nad Fransiskom Kaskerom. Pepe je prvo gurnuo Kaskera na zemlju, a potom ga je zgazio nekoliko puta. Nakon toga je udario Huana Anhela Albina, i na kraju je, napuštajući teren, uvredio četvrtog sudiju.

"Jedan meč suspenzije je zbog faula, četiri su zbog gaženja Kaskera, četiri zbog udaranja Albina i još jedan zbog uvreda na račun četvrtog sudije. On nije bio isprovociran, a takođe je već dobio sedam kartona ove sezone", rekao je predsednik disciplinske komisije Alfredo Flores.

Portugalski reprezentativac će propustiti preostalih šest Realovih utakmica u Primeri, uključujući i veliki derbi protiv Barselone sledeće sedmice na "Santjago Bernabeu

Kaskero oprostio Pepeu
Kapiten Hetafea Ćavi Kaskero oprostio je odbrambenom fudbaleru Reala Pepeu žestok napad na nedavno odigranoj prvenstvenoj utakmici.

Real i Hetafe igrali su u utorak, madridski tim pobedio je sa 3:2, pogotkom dvostrukog strelca Gonzala Iguaina u nadoknadi vremena.

Meč je, ipak, obeležio i nesvakidašnji potez Pepea, koji je skrivio penal oborivši Kaskera u kaznenom prostoru Reala, ali potom nije stao već je još dva puta šutnuo protivničkog igrača na zemlji.

"Opraštam Pepeu, ali to ne menja činjenicu da je on napravio vrlo ružan potez. Zato i očekujem rigoroznu kaznu", rekao je Kaskero.

Razmisli malo sta pises.. da poklone titulu nekome ko pola decenije nije video 1/4 Lige sampiona i ko je upravo ponizen 6-2 pred bledim Madridjanima :dontunderstand:

Jeste,pobedicete 16-0 kad ti i moderator udjete u igru

Гризли, са вашом "тактиком" не знам како мислиш да постигнете тих 8 голова :hahaha:
aли разумем ове твоје мало луде изјаве
ипак ти није лако после вечерашњег Ел Класика
знајући да сте следећи на менију ...
;)

Ovo je sramota. Ovaj Real nacisto truo...Znaci strasno...

Nije Real truo nego je jednostavno nemocan pred ovakvom masinerijom. Pokusao je da igra otvoreno, da se nadigrava sa Barsom i umalo da primi 10 komada. Isto cete i vi proci ako igrate otvoreno mada sumnjam...

Ne zna se sta je gore, igrati otvoreno i izblamirati se ili igrati ko piccka i izblamirati se...Hidink je stvarno na slatkim mukama :lol:

Nije Real truo nego je jednostavno nemocan pred ovakvom masinerijom. Pokusao je da igra otvoreno, da se nadigrava sa Barsom i umalo da primi 10 komada. Isto cete i vi proci ako igrate otvoreno mada sumnjam...

Ne zna se sta je gore, igrati otvoreno i izblamirati se ili igrati ko piccka i izblamirati se...Hidink je stvarno na slatkim mukama :lol:

CIJI SI TI MALI

J...em ja onu citavu postavu Reala, od predsjednika, preko kompletne postave do prodavaca ulaznica. Ono je sramota da nema vece, idioti se pravdaju "nema Sneijdera, Pepea....". Da sam na mjestu onog predsjednika sve jednog bi prodao. Gdje je bila pamet onog trenera, sa daleko mocnijom Barcom (u pogledu imena igraca), da ulazi u otvorenu igru. Nemam vise rijeci, ne znam sta vise da napisem, sve u svemu svaka cast Barci, nisam gledao direktan prijenos (poledao sam kasnije tekmu) jer sam bio na jednoj drugoj utakmici, ali kad sam cuo da su izgubili sa 2-6.................... nemam rijeci

Гризли, са вашом "тактиком" не знам како мислиш да постигнете тих 8 голова :hahaha:
aли разумем ове твоје мало луде изјаве
ипак ти није лако после вечерашњег Ел Класика
знајући да сте следећи на менију ...
;)

A ti vec znas nasu taktiku? Bravo ti ga:D Ja sam mislio da se taktika sazna tek kad pocne utakmica...

Back