Real Madrid

Murinjo izbegao napad nožem!

Trener Reala Žoze Murinjo izbegao je napad nožem dok je potpisivao autograme prošle subote na aerodromu u La Korunji.

Vest je otkrio španski radio "Kadena ser", a u incidentu je povređen pripadnik obezbeđenja "kraljevskog kluba" koji je zadobio ubodnu ranu duboku četiri centimetara.

Nije poznato da li je Murinjo znao da je bio meta napada, a povređeni član obezbeđenja je tek u autobusu video krv.

Kamere na aerodromu su verovatno uhvatile incident, a pred meč sa Rasingom iz Santandera Real je pojačao mere bezbednosti.

Maler sezone: Kaka ponovo povređen, stradao butni mišić

Fudbaler sredine terena Reala iz Madrida, Kaka neće igrati u utakmici protiv Santandera zbog povrede butnog mišića.

Pored Kake, trener Madriđana Žoze Morinjo zbog povreda neće moći da računa ni na najboljeg strelca Kristijana Ronalda i Gonzala Iguaina.

Kaka je ove sezone imao dosta problema sa povredama zbog čega je odigrao samo 11 utakmica i postigao dva gola za "kraljevski" klub, Real trenutno zauzima drugo mesto na tabeli prvenstva Španije sa sedam bodova manje od Barselone.

Pa ce ispadnu u osminu finala...:hahaha:

Maler sezone: Kaka ponovo povređen, stradao butni mišić

Fudbaler sredine terena Reala iz Madrida, Kaka neće igrati u utakmici protiv Santandera zbog povrede butnog mišića.

Pored Kake, trener Madriđana Žoze Morinjo zbog povreda neće moći da računa ni na najboljeg strelca Kristijana Ronalda i Gonzala Iguaina.

Kaka je ove sezone imao dosta problema sa povredama zbog čega je odigrao samo 11 utakmica i postigao dva gola za "kraljevski" klub, Real trenutno zauzima drugo mesto na tabeli prvenstva Španije sa sedam bodova manje od Barselone.

Pa ce ispadnu u osminu finala...:hahaha:

E ybg baš nema sreće...pola sezone nije igrao zbog povrede...valjda će se brzo vratiti...

Mislim da bi bilo previse da opet ispadnu od Liona,mada ne i nemoguce.....uz disciplinovanu,ali i hrabru igru (posto jure zaostatak) mogu lionezi opet do 1/4 finala......ne ide realu onako kako su ocekivali,dosta skripi,nemaju kontrolu lopte to je njihov najveci problem

:Cavi Alonzo,Kedira,Ozil,Ronaldo,Di maria,Adebayor,Sergi RAmos,Marcelo kada vi budete kombinovali i do 5 minuta bez prestanka kao vase kolege MAskerano,Iniesta,Cavi,Mesi,Pedro,Vilja,Alves,Adriano i stvarate s lakocom prilike javite se i pricajte kako ste najbolji,el galaktikosi ili sta vec,do tada TISINA BRE

Pa kad uzmu neki fanatici Reala da porede Pepea i Vidica da ti se smuci,ovaj drugi je institucija za ovog divljaka.....za dobrog stopera nije potrebno biti bizon (naravno treba imate snage) ali treba imati mozga......
Gatuza i Pepea na psihijatrijsku kliniku moze Toponica Nis,i da budu u istoj celiji.......;)
Dobro je odigrao Real ovo,jos uvek ne moze kao Barca,ali bar su iskoristili te sanse koje su imali i u svakom slucaju nadigrali Lion

Sramota je da klub koji je u celom svetu prihvaćen kao najveći, koji najviše drži do imidža, koji nosi prefiks kraljevski i koji ima načela kojih se striktno drži, u ekipi ima ovakvog divljaka i psihopatu ... Sve i da je klasa Bekenbauera, Real ovo sebi ne sme da dozvoli ... Mada, i ne čudi me, jer ovo je najljigaviji Real od kad ih pratim, izgubili su svo gospodstvo i aristkokratiju koja ih je krasila, a u zamenu su dobili cviljenja po medijima i ciganisanje van terena od strane trenera, i jednako ciganisanje na terenu od strane fudbalera ... Još samo fali da Murinjo portugalsku koloniju upotpuni Nanijem, pa da čerga bude popunjena ...

Sramota je da klub koji je u celom svetu prihvaćen kao najveći, koji najviše drži do imidža, koji nosi prefiks kraljevski i koji ima načela kojih se striktno drži, u ekipi ima ovakvog divljaka i psihopatu ... Sve i da je klasa Bekenbauera, Real ovo sebi ne sme da dozvoli ... Mada, i ne čudi me, jer ovo je najljigaviji Real od kad ih pratim, izgubili su svo gospodstvo i aristkokratiju koja ih je krasila, a u zamenu su dobili cviljenja po medijima i ciganisanje van terena od strane trenera, i jednako ciganisanje na terenu od strane fudbalera ... Još samo fali da Murinjo portugalsku koloniju upotpuni Nanijem, pa da čerga bude popunjena ...

Nista manje ljigavija nije Barsa,njihovo ponasanje.Kad se samo setim pre revans meca sa Interom prosle godine,sta su sve radili dodje mi da povracam.Pa onda ona gluma Busketsa...Pa onda ono pljuvanje od strane Pikea bivseg predsednika Valensije,na proslavi titule sampiona sveta Spanije...Puni su ljigavaca.

Nista manje ljigavija nije Barsa,njihovo ponasanje.Kad se samo setim pre revans meca sa Interom prosle godine,sta su sve radili dodje mi da povracam.Pa onda ona gluma Busketsa...Pa onda ono pljuvanje od strane Pikea bivseg predsednika Valensije,na proslavi titule sampiona sveta Spanije...Puni su ljigavaca.
A što si se odmah uhvatio za Barsu? Zar je moguće da Barsa bude reper za sve, i da sve loše i neprijatno što se zbiva u fudbalu ima opravdanje u tome da ni kod Barse nije idealno, i rangira se kroz prizmu Barsine ljigavosti ... Ovaj komentar bi bio na mestu samo u slučaju da ja Barsu vidim kao savršen klub bez mana, ali to nikad nisam (a verujem i niko drugi) tvrdio, niti sam ih postavljao na pijedestal moralnog savršenstva ...

Ovde je priča o Realu, koji nije zavistan od Barse, i kod koga se loše stvari ne mogu prihvatiti i razumeti time što postoje i kod Barse ...

A što si se odmah uhvatio za Barsu? Zar je moguće da Barsa bude reper za sve, i da sve loše i neprijatno što se zbiva u fudbalu ima opravdanje u tome da ni kod Barse nije idealno, i rangira se kroz prizmu Barsine ljigavosti ... Ovaj komentar bi bio na mestu samo u slučaju da ja Barsu vidim kao savršen klub bez mana, ali to nikad nisam (a verujem i niko drugi) tvrdio, niti sam ih postavljao na pijedestal moralnog savršenstva ...

Ovde je priča o Realu, koji nije zavistan od Barse, i kod koga se loše stvari ne mogu prihvatiti i razumeti time što postoje i kod Barse ...

Uhvatio sam se namerno za Barsu:mrgreen: Jer ti se uvek uhvatis Reala(pogotovo od kad je Murinjo dosao),a nikad nisam cuo da govoris o takvim stvarima vezanim za Barsu:D Pa rekoh malo da te podsetim:p

Uhvatio sam se namerno za Barsu:mrgreen: Jer ti se uvek uhvatis Reala(pogotovo od kad je Murinjo dosao),a nikad nisam cuo da govoris o takvim stvarima vezanim za Barsu:D Pa rekoh malo da te podsetim:p
Uhvatim se Reala jer se od njih to ne očekuje, oni postavljaju standarde što se tiče toga, nema to direktne veze sa Murinjom ... Pepe je zaslužio progon iz fudbala i kad Murinjo nije bio trener Reala, a Pepe nosio njihov dres ...

Od Barse se ne očekuje u toj meri da poštuje te kodekse, i tu su jednaki drugim timovima izuzev Realu ... I više puta sam napominjao koliko je Valdes seljačina (zbog onog sa Murinjom, osim ako Murinjo nije provocirao navijače Barse) i iritantan, koliko je Alveš ciganštura od igrača, kako je Mesija nekoliko puta ispao bahata seljačina, kako je Ćavi na idiotski način komentarisao status Fabregasa u Arsenalu itd. ... Ne moraš me podsećati, ne pravim ja od Barse ideal osim na terenu ...

Mourinho: Drago mi je zbog Redknappa, on je moj veliki prijatelj

JOSE MOURINHO, trener nogometaša Real Madrida, na sva je usta nahvalio Harryja Redknappa, menadžera Tottenhama, koji će ''kraljevskom klubu'' biti suparnik u četvrtfinalu Lige prvaka.

"Vrlo sam sretan što ćemo igrati protiv Tottenhama. Ne zbog toga što mislim da će nam biti lako, već stoga što ću se vratiti u London i voditi utakmicu na jednom engleskom stadionu", započeo je Mourinho, koji je od lipnja 2004. do srpnja 2007. godine vodio Chelsea.

"Kada sam odlazio iz Engleske, Tottenham nije bio niti u Kupu UEFA-e. Nisu bili niti među šest najboljih u Premiershipu. Martin Jol je u tom klubu započeo dobar posao, a Harry Redknapp ga je nastavio briljantno, na fenomenalan način. Baš mi je drago zbog Harryja. On je moj prijatelj, jedan od nekoliko stvarno dobrih prijatelja koje sam stekao u Engleskoj", kaže portugalski stručnjak.

Tottenham je bio vodeći u svojoj skupini Lige prvaka, a nakon toga je u osmini finala izbacio sedmerostrukog prvaka Europe, momčad AC Milana.

"To je briljantno. Igrali su u skupini protiv branitelja naslova, Intera. Potom su izbacili Milan, momčad koja je druga po ukupnom broju naslova europskog prvaka, a sada igraju protiv Reala, prvaka svih prvaka, koji u svojim vitrinama ima devet europskih kruna."

Mourinho je sa svojom momčadi u osmini finala eliminirao Lyon i tako izborio Realov prvi četvrtfinale nakon sedam godina. Još jednom je podvukao koliko se raduje putovanju u London.

"Drago mi je što ću se susresti s Harryjem Redknappom i čestitati mu na svemu što je učinio sa ''spursima''", zaključio je Mourinho.

Back