Pa roben nije osvojio ni ligu sampiona ni svetsko...po tvojoj logici ni on onda nije kandidat za zlatnu loptu..... ako je neki igrac bio bolji od drugog ali igra u daleko slabijoj ekipi, onda ne mozes za ovog drugog reci da je bolji zato sto je njegova ekipa pobedila.... sad to nije slucaj sa mesijem,njegova ekipa je medju najjacim,ako ne i najjaca,ali do toga dodjes ako ides tako iskljucivom logikom..... i kako mozes tako da pricas za mesija, covek dao 60 golova i imao 20 asistencija a ti napravi da nema pojma,da se nije video u 50 utakimca,pa kad dade sve ove golove? ne kazem da je morao bas messi da dobije, zasluzili su i milito i cavi,ali gde bas toliko da ne volis mesija...ni meni nije nesto simpatican,ali ne mozes mu osporiti da je igracina....
Inace svima je naravno glupo favorizovanje napadaca, a eto meni je tad izgledalo kao da se kanavaro gura da osvoji loptu samo da bi se manje pricalo o tome...mozda sam subjektivan ali mislim da je ipak tada pirlo imao i bolju sezonu i bio najbolji igrac na prvenstvu(cak je i proglasen i u finalu i polufinalu a i u jos jednoj utakmici za igraca utakmice ( nisam 100 % siguran ali mislim da je tako) pa opet necu reci da je kanavaro patuljak koji nema pojma,kad je covek odlican u svom poslu bio....