Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
-Sta je cetvrtfinale Lige sampiona?
-To je faza takmicenja gde obavezno ispada Real Madrid...
-To je faza takmicenja gde obavezno ispada Real Madrid...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaka je tu.![]()
Maler sezone: Kaka ponovo povređen, stradao butni mišić
Fudbaler sredine terena Reala iz Madrida, Kaka neće igrati u utakmici protiv Santandera zbog povrede butnog mišića.
Pored Kake, trener Madriđana Žoze Morinjo zbog povreda neće moći da računa ni na najboljeg strelca Kristijana Ronalda i Gonzala Iguaina.
Kaka je ove sezone imao dosta problema sa povredama zbog čega je odigrao samo 11 utakmica i postigao dva gola za "kraljevski" klub, Real trenutno zauzima drugo mesto na tabeli prvenstva Španije sa sedam bodova manje od Barselone.
Pa ce ispadnu u osminu finala...![]()
E sto bih ovo pepea poslao na malo duzu psihijatrijsku terapiju, da malo istrenira samokontrolu.
On me svojim nenormalnim startovima podseca na Lusia iz Intera. Zaleti se kao ludak i ne gleda da li ce nekoga da ubije, samo sto je Pepe kracih zivaca i pravi nevidjene gluposti. Mrzim tog igraca jos od kada sam video ovaj faul:
Sramota je da klub koji je u celom svetu prihvaćen kao najveći, koji najviše drži do imidža, koji nosi prefiks kraljevski i koji ima načela kojih se striktno drži, u ekipi ima ovakvog divljaka i psihopatu ... Sve i da je klasa Bekenbauera, Real ovo sebi ne sme da dozvoli ... Mada, i ne čudi me, jer ovo je najljigaviji Real od kad ih pratim, izgubili su svo gospodstvo i aristkokratiju koja ih je krasila, a u zamenu su dobili cviljenja po medijima i ciganisanje van terena od strane trenera, i jednako ciganisanje na terenu od strane fudbalera ... Još samo fali da Murinjo portugalsku koloniju upotpuni Nanijem, pa da čerga bude popunjena ...
A što si se odmah uhvatio za Barsu? Zar je moguće da Barsa bude reper za sve, i da sve loše i neprijatno što se zbiva u fudbalu ima opravdanje u tome da ni kod Barse nije idealno, i rangira se kroz prizmu Barsine ljigavosti ... Ovaj komentar bi bio na mestu samo u slučaju da ja Barsu vidim kao savršen klub bez mana, ali to nikad nisam (a verujem i niko drugi) tvrdio, niti sam ih postavljao na pijedestal moralnog savršenstva ...Nista manje ljigavija nije Barsa,njihovo ponasanje.Kad se samo setim pre revans meca sa Interom prosle godine,sta su sve radili dodje mi da povracam.Pa onda ona gluma Busketsa...Pa onda ono pljuvanje od strane Pikea bivseg predsednika Valensije,na proslavi titule sampiona sveta Spanije...Puni su ljigavaca.
A što si se odmah uhvatio za Barsu? Zar je moguće da Barsa bude reper za sve, i da sve loše i neprijatno što se zbiva u fudbalu ima opravdanje u tome da ni kod Barse nije idealno, i rangira se kroz prizmu Barsine ljigavosti ... Ovaj komentar bi bio na mestu samo u slučaju da ja Barsu vidim kao savršen klub bez mana, ali to nikad nisam (a verujem i niko drugi) tvrdio, niti sam ih postavljao na pijedestal moralnog savršenstva ...
Ovde je priča o Realu, koji nije zavistan od Barse, i kod koga se loše stvari ne mogu prihvatiti i razumeti time što postoje i kod Barse ...
Uhvatim se Reala jer se od njih to ne očekuje, oni postavljaju standarde što se tiče toga, nema to direktne veze sa Murinjom ... Pepe je zaslužio progon iz fudbala i kad Murinjo nije bio trener Reala, a Pepe nosio njihov dres ...Uhvatio sam se namerno za BarsuJer ti se uvek uhvatis Reala(pogotovo od kad je Murinjo dosao),a nikad nisam cuo da govoris o takvim stvarima vezanim za Barsu
Pa rekoh malo da te podsetim
![]()