Real Madrid

Kokera spanijela sa kapitenskom trakom je poslao 5 metara unazad...ruznog patuljka sa dugom kosom je natjerao na kolutove...a naocitom patuljku je stavio brnjicu...
Uradio je ono sto sva trojica zasluzuju... Covjek je zasluzio specijalnu nagradu FIFA!!! :D

Murinjo - nova predstava!

Portugalac imao nastup sinoć nakon meča, prebrojao 13 grešaka sudija, zatražio sastanak sa Perezom, rekao da je zanimljivije u prvoj ligi Vijetnama i odgovorio Benitezu.

Real je iščupao pobedu protiv Sevilje, sa igračem manje, a kao i obično Murinjo nije govorio o igri. On je zatražio da klub zaštiti njega i igrače od španskih sudija.

"Ako kažem šta mislim, ponovo će me suspendovati. Ja sam trener, umoran sam od toga da se bavim ovakvim stvarima. Ali, klub mora da zaštiti mene i igrače. Tražiću sastanak sa predsednikom Perezom, Real mora da ustane", rekao je Portugalac.

Pokazao je papir na kome je bilo 13 grešaka sudije.

Kakav je bio meč.

"Užasan, ne bih platio evro da to gledam. Da sam kod kuće, potražio bih na Jurosportu prvu ligu Vijetnama i zabavio se", u svom stilu priča Murinjo.

Našao je i vreme za Beniteza.

"Vidite kakav je to čovek, umesto da mi zahvali za titulu koju sam mu poklonio, on se tako ponaša. Dovoljno je što znam šta igrači i navijači Intera misle o meni, druga satisfakcija mi ne treba", dodao je "Posebni".

Real Madrid 4 - 2 Viljareal

Još jedna odlična utakmica...

Kako su samo krenuli sa golovima...Viljareal bio dobar u prvom poluvremenu...al' Murinjo u drugom...z:mrgreen:

K. Ronaldo 3 gola i asistencija...sjajno...rastura ova sezone...prvi strelac Primere sa 22 gola...:worth:

I Kaka dao gol...:super:...a najbolja je bila proslava Murinja kod tog gola...:hahaha:
Samo tuča što nije izbila.:lol:

Роналдо је за сада више дао голова него што је забележио наступа у дресу Реала. До скоро сам мислио да је тако нешто у модерном фудбалу немогуће... А не ради се о малим цифрама, 64 гола на 62 наступа. Нестварно заиста.

Роналдо је за сада више дао голова него што је забележио наступа у дресу Реала. До скоро сам мислио да је тако нешто у модерном фудбалу немогуће... А не ради се о малим цифрама, 64 гола на 62 наступа. Нестварно заиста.

Covjek je nevjerovatan...

Totalno je neverovatno da on nije usao u izbor za najboljeg igraca godine,a pacovcina jeste...I jos je ovaj koliko-toliko pokazao nesto na mundijalu,a pacov iz Barselone je imao 2 suta prema golu na citavom prvenstvu..

Totalno je neverovatno da on nije usao u izbor za najboljeg igraca godine,a pacovcina jeste...I jos je ovaj koliko-toliko pokazao nesto na mundijalu,a pacov iz Barselone je imao 2 suta prema golu na citavom prvenstvu..

Мени је невероватно што Снајдер није ушао у ужи избор. Роналдо није заслужио, Меси донекле ал ипак је Снајдер много, много више. Чак је и Робен могао лагано пре Месија.

Мени је невероватно што Снајдер није ушао у ужи избор. Роналдо није заслужио, Меси донекле ал ипак је Снајдер много, много више. Чак је и Робен могао лагано пре Месија.

Slazem se u potpunosti za Snajdera,obelezio je ovu godinu...Iniesta je u uzem izboru samo zbog gola u finalu...

Back