Real Madrid

Samo remi sa Maljorkom, vama ni Murinjo ne može pomoći.:mrgreen:

Polako,samo da ti kazem da kad Murinjo na pocetku sezone odigra remi,to znaci sigurno osvajanje trofeja na kraju:D
Sa Interom je na pocetku obe sezone koje nas je vodio,poceo sa remijima-sa Samdorijom i Barijem...A na kraju je osvojio dva skudeta,kup,superkup i Ligu sampiona...

Tako da samo polako sve ce to Zoze dovesti na svoje mesto,i Real ce zauzeti mesto koje mu pripada;)

Polako,samo da ti kazem da kad Murinjo na pocetku sezone odigra remi,to znaci sigurno osvajanje trofeja na kraju:D
Sa Interom je na pocetku obe sezone koje nas je vodio,poceo sa remijima-sa Samdorijom i Barijem...A na kraju je osvojio dva skudeta,kup,superkup i Ligu sampiona...

Tako da samo polako sve ce to Zoze dovesti na svoje mesto,i Real ce zauzeti mesto koje mu pripada;)

U pravu si, sećam se početka obe sezone sa Interom, i ja se taman ponadam da će loše da igraju, a kasnije dođe sve na svoje mesto.:mrgreen:

Ne znam zasto ljudi potcenjuju Majorku. Prosle sezone su bili nepobedivi kod kuce, jedini poraz je bio od Barse.

E sada ćeš mi još reći da je ovo očekivan poraz, nije Majorka loša, ali pogledaj kakve igrače ima Real, ne možeš ni porediti ta dva kluba, pogotvo sada sa Murninjom, al' dobro to je tek početak.

Imao je Real i Galaktikose pre 6-7 godina pa nista nisu uradili. Ne moze Murinjo da napravi sampionski tim od 1 ozbiljne utakmice, ma koliko bili dobri trenutni igraci Reala, posebno kada je na drugoj strani uvek neugodna Majorka. Treba imati strpljenja, titule se ne dobijaju preko noci.

Real je 0 klub, iskreno samo unistava igrace...dovodi gomilu zvezda koje sede na klupi i sebi unazade karijeru...Ozil,Kedira,Di Maria ..to su sve igraci koji pored Kake i Ronalda ce morati neko od njih sedeti na klupi i unistice sami sebe..

Ко оде у Реал томе више није до фудбала. Опуштена варијанта, кеш, лепа земља, не туку ко уЕнглеској и Немачкој....милина за завршетак каријере.
Нису ми јасни једино навијачи Реала.

Murinjo rekao NE

Trener Real Madrid Žose Murinjo izjavio je da u ovom trenutku nije u mogućnosti da preuzme mesto selektora Portugala, koje je posle odlaska Keiroša ostalo upražnjeno.

Predsednik portugalskog fudbalskog saveza Žilberto Madail u četvrtak je bio u Madridu, kako bi pokušao da nagovori Murinja da vodi reprezentaciju u kvalifikacionim mečevima protiv Danske 8. oktobra i Islanda četiri dana kasnije.

Murinjo je odbacio tu mogućnost navodeći da želi maksimalno da se posveti poslu u Madridu.

- Da nisam u Realu vodio bih Portugal besplatno. Ali, ako me pitate da li sam sada spreman, moj odgovor je "ne". Imam ugovor s Realom - rekao je 47-godišnji Murinjo.

A sta ste to osvojili u prethodne 2 godine?Kup Spanije? haahahahahaahhahahaahahaha
A za Ligu Sampiona necu ni da pricam,al zato uvek mozete da se izvlacite kako ste nekad osvajali.Od pre Hrista...
Predlazem vam da potrosite jos jedno 200 mil,mozda i osvojite nesto...

Mozda nije dobro sto su uradili,ali mnogo gore stvari su radili iz Barselone prosle sezone pred revans sa Interom...
Nebitna je sad Barselona (i ono je naravno seljačenje, kao i Inter ili neko drugi kad uradi nešto slično) nego je poenta da Real kao najveći klub na svetu i klub kome je imidž mnogo bitan, i koji treba da opravda taj dodatak "kraljevski" ne sme da radi ovakve stvari ... Zbog toga mislim da Murinjo neće potrajati kod njih, jer njemu je pobeda sve, i spreman je na sve moralne i nemoralne stvari, na skandale i prostačenja, i čak i da bude imao odlične rezultate kao što sada ima, mislim da će završiti kao Kapelo ako ne bude poštovao politiku kluba ...

Back