peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Ozil i zvanično
Ja koliko znam već je i utakmicu odigrao, tako da ne razumijem ovu vijest danas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ozil i zvanično
Ja koliko znam već je i utakmicu odigrao, tako da ne razumijem ovu vijest danas?![]()
Samo remi sa Maljorkom, vama ni Murinjo ne može pomoći.![]()
Polako,samo da ti kazem da kad Murinjo na pocetku sezone odigra remi,to znaci sigurno osvajanje trofeja na kraju
Sa Interom je na pocetku obe sezone koje nas je vodio,poceo sa remijima-sa Samdorijom i Barijem...A na kraju je osvojio dva skudeta,kup,superkup i Ligu sampiona...
Tako da samo polako sve ce to Zoze dovesti na svoje mesto,i Real ce zauzeti mesto koje mu pripada![]()
Samo remi sa Maljorkom, vama ni Murinjo ne može pomoći.![]()
Ne znam zasto ljudi potcenjuju Majorku. Prosle sezone su bili nepobedivi kod kuce, jedini poraz je bio od Barse.
Real je jadan...MIlionski transferi i opet ne mogu nista.Tuga...
Real je jadan...MIlionski transferi i opet ne mogu nista.Tuga...
A sta ste to osvojili u prethodne 2 godine?Kup Spanije? haahahahahaahhahahaahahaha
A za Ligu Sampiona necu ni da pricam,al zato uvek mozete da se izvlacite kako ste nekad osvajali.Od pre Hrista...
Predlazem vam da potrosite jos jedno 200 mil,mozda i osvojite nesto...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&dd=25&nav_id=474968
Kakva je ovo smejurija, i to od kluba koji toliko polaže na imidž ... Nije im uopšte trebalo, jer tako nešto ne priliči najvećem klubu na svetu ...
Nebitna je sad Barselona (i ono je naravno seljačenje, kao i Inter ili neko drugi kad uradi nešto slično) nego je poenta da Real kao najveći klub na svetu i klub kome je imidž mnogo bitan, i koji treba da opravda taj dodatak "kraljevski" ne sme da radi ovakve stvari ... Zbog toga mislim da Murinjo neće potrajati kod njih, jer njemu je pobeda sve, i spreman je na sve moralne i nemoralne stvari, na skandale i prostačenja, i čak i da bude imao odlične rezultate kao što sada ima, mislim da će završiti kao Kapelo ako ne bude poštovao politiku kluba ...Mozda nije dobro sto su uradili,ali mnogo gore stvari su radili iz Barselone prosle sezone pred revans sa Interom...
Meni se čini da je bio kažnjen nakon onoga sa Friskom ...Murinjo je isto radio i u Celziju....Pa nista nije bilo....