Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Kakav propust Reala ... Naime, C. Ronaldo je dobio dres sa brojem 9, a iza piše samo Ronaldo, bez prefiksa C ... Ronaldo nije zaslužio da se iko identifikuje sa njim, pa makar bio ovako sjajan igrač ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav propust Reala ... Naime, C. Ronaldo je dobio dres sa brojem 9, a iza piše samo Ronaldo, bez prefiksa C ... Ronaldo nije zaslužio da se iko identifikuje sa njim, pa makar bio ovako sjajan igrač ...
Ovde će ceh najviše platiti navijači Reala, jer će Perez morati da podigne cene ulaznica da bi pokrio troškove ...
Strašno je, jer je ovim poremećeno celo tržište, svakom igraču je skočila cena, svi bi da ućare što više, rastu cene ulaznica, rastu cene TV prava i reklama, onda rastu cene proizvoda koji se reklamiraju da bi ta firma mogla da plati reklamu itd. itd.
Ne znam sto toliko komentarisete dres, kad je covek rekao da ce mu pisati na dresu C.Ronaldo.
pa na Santiago Bernabeu je izasao sa dresom na kojem bise Ronaldo, a ne C. Ronaldo, sta ti nije jasno![]()
Kristijano ce biti jedan od najboljih igraca ikada...
Da, ali Portugala ... Euzebio, Figo pa on ... I to je sjajno postignuće ... Ali teško da CR može međ prave i istinske legende poput Di Stefana ili Puškaša ili Ronalda (a pričamo samo o Realu) ...Kristijano ce biti jedan od najboljih igraca ikada...
Ispravka Jeko - postoji samo jedan Ronaldo, pravi i istinski, ostali su samo kopije ... Fudbal je mnogo više od puke birokratije, i ljudima iz fudbala ime Ronaldo mnogo znači, CR je sasvim drugi igrač, posebna priča, a takvo treba i da mu bude ime na dresu ... Ako je Ronaldinjo zbog legende odličio da mu ne piše Ronaldo (a to mu je pravo ime) na dresu, može i CR ... On treba da gradi svoj identitet kao igrač, a ne da ostane upamćen kao neko ko je nosio Ronaldovo ime, koje je u fudbalu nedostižno kao i Maradonino ...Pa to je i njegovo prezime i ima pravo da ga nosi sa ponosom. Sta njega boli k sto se preziva isto kao i Ronaldo? Ne postoji samo jedan Ronaldo ili 2 ima ih milion sa istim prezimenom i svako ima pravo da ga nosi. Svasta...
Meni se ne čini ... Ja sam ravnodušan prema njemu, ali voleo bih da neki od ovih igrača dostigne taj nivo, da bih ja 'uživo' mogao gledam nekog sličnog Maradoni ili Di Stefanu, a ne da mi opstane na dokumentarcima i teško nabavljenim snimcima kojih je malo ... Jedini takav kog sam gledao je Ronaldo, a čini mi se i da će ostati tako ...@Walken
Tesko ali meni se cini da ce to da se desi...
Ma moraće i ulaznice da povećaju ... Čelsi ima najbogatijeg vlasnika u Britaniji, al opet mi se čini da imaju najskuplje ulaznice ... Za takve majstore mora i cena da bude velika ... Pa nije doveo Grigeru majku mu, nego Kaku ...Ja bas mislim da nece, i da ce nacin za pokrivanje povecanih troskova pronaci u dobijanju boljih sponzorskih ugovora, skupljih tv prava i slicno...Vidjecemo![]()
Ja sam još prošle godine trabunjao da oni imaju sjajan tim, ali da im manjka jedna istinska supezvezda kao Kaka ili CR da bi mogli do vrha ... Sad ih imaju dvojcu, te je sve sem 1. mesta katastrofa gledajući uloženo i reputaciju kluba ...Inace, mislim da ce ovim Realovi navijaci konacno dozivjeti satisfakciju - posle toliko vremena bez pravog spektakla na terenu i bez i jednog igraca one najvece klase (sem Kasiljasa), sada ce imati priliku da gledaju cak 2 takva, tj. da prate tim koji u svojoj prvoj postavi ima takve igrace...
Ne, nije privremeni poremećaj nego trajni, ovo je počelo još 99-te dolaskom Vijerija u Inter, i Kranjotijevom kupovinom svega i svačeg ... Nije Perez direktno kriv za ovo, on samo nastavlja ovo rasulo na tržištu, kao što je Roman nastavio tamo negde 2004-te, a ovi arapi iz Sitija sada ...To je rekao i Berluskoni - ali TEK posto su odbili da mu "daju" Huntelera za bagatelnih 18 milionaInace, to je samo privremeni poremecaj trzista.Tako je bilo i sa prvim galaktikosima, narocito nakon kupovine Zidana
Sve ce to doci na svoje - vec do naradnog prelaznog roka - do tada ce se opet stabilizovati trziste...
Pa to je ono što nije normalno ... 80.000 ljudi došlo da ga vidi na 10 minuta ... Može on skupiti i 200 iljada, ali Maradoni i Peleu može samo da se klanja ... Ti isti ljudi su tapšali Maradoni u desu Barse, i to dolvoljno govori o negovoj velčini ...@Walken
Za pocetak je na svojoj promociji skupio vise ljudi na stadionu od Maradone...
@Walken
Da sam imao priliku i ja bih dosao...
Slazem se da treba da gradi svoj identitet ali imena i prezimena nisu nicije ekskluzivno vlasnistvo. Ima pravo da to nosi na dresu isto koliko je pravo imao i onaj stari Ronaldo. Bice u buducnosti jos 200 Ronalda, Raula, Terija, Dzerarda itd..Pa sta sad, svi ti ljudi moraju nekako dodatno da obeleze svoje prezime zato sto ovi predhodni imaju ekskluzivno pravo na to prezime?Ispravka Jeko - postoji samo jedan Ronaldo, pravi i istinski, ostali su samo kopije ... Fudbal je mnogo više od puke birokratije, i ljudima iz fudbala ime Ronaldo mnogo znači, CR je sasvim drugi igrač, posebna priča, a takvo treba i da mu bude ime na dresu ... Ako je Ronaldinjo zbog legende odličio da mu ne piše Ronaldo (a to mu je pravo ime) na dresu, može i CR ... On treba da gradi svoj identitet kao igrač, a ne da ostane upamćen kao neko ko je nosio Ronaldovo ime, koje je u fudbalu nedostižno kao i Maradonino ...
Bolje za njega samog je da ostane upamćen kao Cristiano Ronaldo, jer jedan Ronaldo je već bio u Realu i nosio je 9-ku ...
Ali teško da CR može međ prave i istinske legende poput Di Stefana ili Puškaša ili Ronalda (a pričamo samo o Realu) ...