RBD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
was:
A ovo su kao prave grudi jel' tako?
Mislim ako je ona tako dobra glumica zasto mora da se slika za ovakve fotografije?
Mislim to je bre da bi klinci dr'kali na nju a klinke pokusavale da budu kao ona, mada Luisana jeste bas ekstra riba, to ne poricem.
https://img207.imageshack.us/img207/3707/luisanalh8.jpg

luisanalh8.jpg
Ta je iz R-WAY A NE RBD

E STVARNO OVI DALE92 I OVI OSTALI SAMO OVDE PISU JER HOCU DA IMAJU VISE POSTOVA , AKO SE NAMA SVIDJAJU TO JE NAS PROBLEM , A I NEUZIMAJU SVI ORIGINALE CD JER POSTOJI DOOOOOSTA PIRATERIJE AKO ZNAS STA JE TO . BRATE DETE OK SMIRI SE MALO NEMAOJ DA SE SVADJAS TU BEZVEZE SAMO PISES DA BIH SKUPLJAO POSTOVE IDI BRE PLJUVAJ NEKU DRUGU GREUPU AL NEMOJ OVU . '' JA ARGUMENTUJEM I TI MI NEMOZES NISTA '' O BOZE JA TI NEMOGU NISTA ? NARAVNO DA MOGU , MOGU DA TI HACKUJEM ADRESU .

e aj upucaj se..znaci taman sam mislio da je kraj a ono evo..znaci saberi se prvo ja ti nisam kriv sto se lozis na to..a jos manje sto ne kapiras da je to otimanje para..a mene boli uvo za broj postova jer stojim iza svog misljenja jer sam tu skolu vec presao..i ja sam se lozio na te budalastine dok nisam seo i razmislio ejj bre i dok me cale nije posavetovao i dok nisam stao ispred ogledala i izlupao 5 samara..
to sto se vama svidjaju to je vas problem jer ste toliko naivni da padnete na te fore al ajde tj.to je vas najveci problem..hehehe a jel ti znas sta je piraterija??

"JA ARGUMENTUJEM I TI MI NEMOZES NISTA '' <-------------------- izvini da li sam ja ovo napisao..??

a za lusianu was je rekao mii..
i kad bolje razmislim sto se ja uopste raspravljam sa tobom a sa pojedincima osim sa leom kad nema svrhe..ali jedno znaj s ove teme me neces izbaciti..to ti garantujem...
a za smirenje to bih trebao tebi da kazem..jel ste prvi poceli da nam govorite kao ma sta vi znate ovo ono vi ste pacenici itd..a mi vas nismo ni vredjali a to sto smo vam pricali suprotno od vaseg misljenja i ako to mislis da je vredjanje brate vrata kod lakija su ti otvorena..

anak332:
Ta je iz R-WAY A NE RBD
Libo me racku, nemogu da ih pohvatam sve. A kako onda kada pustaju seriju sa ovom ribom pise rebelde way? Toliko ih ima da su dosadni.
I za kraju cu vam svima koji volite ove gluposti citirati Johnny Rottena: "Ever get the feeling you've been cheated?????"

ja samo zelim da kazem da se lepo vidi da danas svako moze da bude pevac!
svi su oni kopija od Un Paso Adelante (ili kako se vec pise),njih sam davno slusala,i shvatila kakvi su to debili....ovi sad...ti R-way RBD ili kako vec....ce biti popularni jos godinu dana...a kasnije...pih!

dale92:
e aj upucaj se..znaci taman sam mislio da je kraj a ono evo..znaci saberi se prvo ja ti nisam kriv sto se lozis na to..a jos manje sto ne kapiras da je to otimanje para..a mene boli uvo za broj postova jer stojim iza svog misljenja jer sam tu skolu vec presao..i ja sam se lozio na te budalastine dok nisam seo i razmislio ejj bre i dok me cale nije posavetovao i dok nisam stao ispred ogledala i izlupao 5 samara..
to sto se vama svidjaju to je vas problem jer ste toliko naivni da padnete na te fore al ajde tj.to je vas najveci problem..hehehe a jel ti znas sta je piraterija??

"JA ARGUMENTUJEM I TI MI NEMOZES NISTA '' <-------------------- izvini da li sam ja ovo napisao..??

i kad bolje razmislim sto se ja uopste raspravljam sa tobom a sa pojedincima osim sa leom kad nema svrhe..ali jedno znaj s ove teme me neces izbaciti..to ti garantujem...
a za smirenje to bih trebao tebi da kazem..jel ste prvi poceli da nam govorite kao ma sta vi znate ovo ono vi ste pacenici itd..a mi vas nismo ni vredjali a to sto smo vam pricali suprotno od vaseg misljenja i ako to mislis da je vredjanje brate vrata kod lakija su ti otvorena..
Ako je to bio kompliment, hvala :oops: Ali ja odoh, jer ne volim kad mi vredjaju ono sto volim, pa makar to bilo gubljenje vremena, i ovde ne podrazumevam tebe, oni ce se prepoznati :D Pozz svima i fanovima i ovim borcima protiv komercijala :D

dale92:

Aj mi reci ko na ovom svetu kupuje originale? piraterija ti je kad neko od originala snimi kopija i prodaje ih za hefyine para ,neznam dal to postoji u bednoj Srbiji kad neznas sta je . U tom smisli si rekao . I ako ti milis to sto mislis to je tvoj PROBLEM . A da UN PASO ADELANTE NEMA VEZE SA REBELDE

Ima veze jer je to radjeno po istom sistemu. Prvo serija na koju se loze prvenstveno tinejdzeri pa zatim CD sa nekom muzikom, mislim pokusaj da uvidis shablon.

svaka cast was!i isto su valda spanci,pevaju istu tu neku bednu muziku,igraju uz nju,svi su isli u skolu za plesace...ne to ne slici,to je jadna kopija...ali samo se vi trujte tim glupostima...proci ce vas brzo...oh.....

Meni je Un Paso Adelante bolja serija od Rebelde, UPA Dance mi imaju dobre pesme, ne znam, jako mi se svidjaju i RBD i UPA, ali ja znam da ce to brzo proci, jer i UPA se davnih dana raspao jer te grupice ne traju dugo, oni su trenutno poznati, za dve-tri godine nece se ni znati za njih, ali meni ce Un Paso Adelante ostati u secanju zato sto obozavam igru, a oni imaju strava koreografije koje sam skinula i plesa nikad dosta i naravno tu je Miguel Angel Munoz :D:D:D Iz RBD ce mi verovatno ostati u secanju Anahi y Poncho i njihova prelepa ljubavna prica u seriji, koja nije uobicajena, ali to je samo u seriji, ali ipak mi se svidja... Sve u svemu, trenutno mi se svidjaju, ali ne tvrdim da ce tako biti i za koju godinu, jer je dovoljno samo jedan da odustane i ode mast u propast

anak332:
Aj mi reci ko na ovom svetu kupuje originale? piraterija ti je kad neko od originala snimi kopija i prodaje ih za hefyine para ,neznam dal to postoji u bednoj Srbiji kad neznas sta je . U tom smisli si rekao . I ako ti milis to sto mislis to je tvoj PROBLEM . A da UN PASO ADELANTE NEMA VEZE SA REBELDE
znam sta je piraterija..e imam ja drugove koji kupuju iskljucivo originale jer su ih par puta zaebali..to naravno da postoji u srbiji i to ti je zesca piraterija i panduri su hvatali one koje su to prodavali mislim toga ima i na ulici a sigurno ali garant oni ne snimaju od originala u to mogu da se kladim...ne ja nisam nista rekao u vezi toga cekao sam to da mi ti kazes...a da jos nesto i original je rezanac samo je rezan na profi nacin..tako da ti je maltene isto da kupis piratski i taj "original" samo oni ti daju kutiju kao upakovano sve kao upustvo i jedan cd i kosta 5 puta vise od piratskog..a gledao sam imam jednu igricu i piratsku i original i isto je sve zbudzeno na taj cd..

ma dzabe ja vama lajem bwe za rbd i sve kad znam da necete shvatiti..tako kad izadje iz mode rbd docice neki deseti i na to cete da se popalite i oni ce isto da naprave pa i sledeci..to ce tako jedan lanac da bude gde ce oni da uzmu ogromne pare dok ce da se truje omladina..u to sam siguran..jedino oni koji ce na vreme da skapiraju i kazu stop i nece ubuduce da se popaljuju..
@was
toliko smo izdangubili ti i ja i jos neko da im objasnimo i ne vredi...

Nije isti itatski od pirate jer original ima OPRNDISC ako znas sta je , ja mislim da nece izaci iz mode jer je vec 5 u modi ha ha , mozda cu se nekad raspasti , ali pa sta ? e ajde nemoj vise ode da pises a ko neces da ti hackujem adresu .

ko si bre ti ovde da naredjujes????
imam pravo da dam svoje misljenje...
ako imas komplekse leci na drugo mesto nemoj ovde..
i aj mi molim te iskreno reci koji je tvoj problem??
jel te vredjam-ne
jel sam te uvredio pa si se ti osetila ponizeno-ne
samo iskazujem svoje misljenje o samoj seriji i samoj muzici koju oni prate a znam da ne valja ni 2 pare..ja ti kazem kako jeste..a ni mia nece da zavrsi kako treba ako na vreme ne skapira..
ali ajde docice i taj dan kad ce vam se to odbiti o glavu pa cete se setiti koliko sma samo reci trosio da vam samo dokazem da je to uzimanje kinte..aj da sam samo ja tu je i was i jos neko..
ne zelim da se raspravljam ni svadjam jer nisam takav tip..
i oticicu sa teme nije problem stavi me i na ignore jos manji problem ali pokusaj da sagledas tudje misljenje a ne da teras po svome..a posto vidim da neces da pisem na ovoj temi i kako ti kazes da nabijam postove bez veze mada nije tacno ja se polako povlacim..pozz svima

ti originali imaju zastitu kao da ne moze da se reze ali imam ja program koji omogucava da skine tu zastitu prilikom rezanja..to sma zaboravio da dodam mislim nekima nije svejedno ali meni jeste kupio original ili obican..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back