e aj upucaj se..znaci taman sam mislio da je kraj a ono evo..znaci saberi se prvo ja ti nisam kriv sto se lozis na to..a jos manje sto ne kapiras da je to otimanje para..a mene boli uvo za broj postova jer stojim iza svog misljenja jer sam tu skolu vec presao..i ja sam se lozio na te budalastine dok nisam seo i razmislio ejj bre i dok me cale nije posavetovao i dok nisam stao ispred ogledala i izlupao 5 samara..
to sto se vama svidjaju to je vas problem jer ste toliko naivni da padnete na te fore al ajde tj.to je vas najveci problem..hehehe a jel ti znas sta je piraterija??
"JA ARGUMENTUJEM I TI MI NEMOZES NISTA '' <-------------------- izvini da li sam ja ovo napisao..??
a za lusianu was je rekao mii..
i kad bolje razmislim sto se ja uopste raspravljam sa tobom a sa pojedincima osim sa leom kad nema svrhe..ali jedno znaj s ove teme me neces izbaciti..to ti garantujem...
a za smirenje to bih trebao tebi da kazem..jel ste prvi poceli da nam govorite kao ma sta vi znate ovo ono vi ste pacenici itd..a mi vas nismo ni vredjali a to sto smo vam pricali suprotno od vaseg misljenja i ako to mislis da je vredjanje brate vrata kod lakija su ti otvorena..