Mia_rebeldeway
Zainteresovan član
- Poruka
- 123
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi, mene ne zanima sto oni mlate pare, neka, blago njima, jedine dve serije koje ja volim su Korak Napred i Rebelde, jer su drugacije od ostalih mexickih predvidljivih govana... RBD volim jer su im prelepe pesme, nisu poput nasih, vec su prave lepe ljubavne pesme, a Korak obozavam zbog igre i samog desavanja serije,UPA Dance je super grupa, Beatriz Luengo ima PO MENI najjaci glas na svetu i zato je i gotivim... Mnoge sam koreografije naucila uz pomoc te serije, tako da...Mlatili oni ne mlatili meni je isto...dale92:to manje vise nije problem volite i sve ali bas takve sto ste vi oni mame da bi uzeli ogromne pare tako je recimo bilo i za korak napred seriju..mislim ne shvatate da je to uzimanje love..a jos gore uzor joj je lusiana s tim sto ona zeli da bude kao ona..budite svoji imajte svoje stavove..mislim ako ona padne i potone procice gore od nje..mi pokusavamo da je ispravimo ali vidim da ne vredi..a mi sve sto vam ovo pricamo je iz najbolje namere..
Mala ispravka, nisu se raspali, ja sam to dala samo kao primer zasto bi se mogli raspasti... Posle serije su izdali dva albuma i jos jednu seriju RBD La Familia... Samo kod nas sve mnoooooogo kasni pa se tek sad prikazuje prva sezona serije, koja je tamo zavrsena davne 2004. godine...Tako da...Kao sto rekoh, mlatili oni pare ne mlatili, meni su cool i slusacu ih dok mi ne dosade...dale92:znaci pojavio se jos jedan balansero...
za stavove pricam za miu...
dobro aj za korak napred manje vise..ali bre ljudi skapirajte da je to uzimanje love..pa kako vam odma nije bilo cudno kad ce se bend raspasti posle serije jbt...
zar sve moram da vam crtam..oni su hteli da time sto ce takvim ponasanjem da osvoje publiku da vam otmu pare i na kraju kao raspao se ovaj je gay itd..ljudi bre priberite se jbt..sta mislite da je njima stalo da vas..bole ih ona stvar..nije ni cudo sto su prodali 20 miliona diskova pa odjednom kao raspali se..mogu vas da loze ali mene ne mogu da farbaju prosao sam ja tu skolu..
Kakve komplekse?Mia_rebeldeway:dusho,Luisana jeste stavila silikone ali to je njena odluka i ja je podrzavam!Kao i milioni i milioni njenih fanova!!! A lepo sam ti rekla da lechish komplekse na nekoj drugoj glumici i pevacici,ne na njoj!
Ma ne ni slucajno, samo eto pokusavas da budes Luisana, da se oblacis kao ona, da se ponasas kao ona, a ako ti mislis da je to normalno svaka cast.Mia_rebeldeway:a ja ne prelazim nikakvu granicu obozavanja i kako me vec nazivate,samo necu da dozvolim da tako lupetate o njoj! To shto je ona za vas neka tamo ko zna kakva glumica,za njene fanove nije!
A ko je rekao da ja slusam Mansona? Po meni on je zesca komercijala i bolesnik jer baca te zapaljene testere u publiku i takve gluposti, i nije mi zanimljiv njegov imidz.Mia_rebeldeway:a RBD i ERREWAY bar nisu satanisti kao sto je Manson ili tako neki idioti koje vi slushate!Koji samo znaju da bacaju nozeve u publiku i tako te bolesne stvari!
mislis da ce oni da traje duze...hehehehhe..ne zasmejavaj me..Lea_RBD:Mala ispravka, nisu se raspali, ja sam to dala samo kao primer zasto bi se mogli raspasti... Posle serije su izdali dva albuma i jos jednu seriju RBD La Familia... Samo kod nas sve mnoooooogo kasni pa se tek sad prikazuje prva sezona serije, koja je tamo zavrsena davne 2004. godine...Tako da...Kao sto rekoh, mlatili oni pare ne mlatili, meni su cool i slusacu ih dok mi ne dosade...
Molim te ne vredjaj, ja sam samo lepo i kulturno iznela svoje stavove, ako ih ne mozes prihvatiti, ne znam sta da ti kazem...
Pa sad traje, to je najvaznije, drago mi je sto sam te nasmejala u poslednje mi vreme to bas ide... Ne znam zasto tako pricas, kao da uopste znas ko sam i kakva sam, koliko se secam ni u jednom trenutku te nisam uvredila niti cu, jer nisam takva, kakva verovatno ti mislis da jesam... U svakom slucaju dosta, jer ovo ne vodi ni cemu...dale92:mislis da ce oni da traje duze...hehehehhe..ne zasmejavaj me..
to prvo..drugo nek mlate a ti se lozi slobodno zato i mame takve kao si ti..
sve u svemu ja sam zavrsio sa ovom temom..
ne moja namera nije da te uvredim ako jesam izvini...Lea_RBD:Pa sad traje, to je najvaznije, drago mi je sto sam te nasmejala u poslednje mi vreme to bas ide... Ne znam zasto tako pricas, kao da uopste znas ko sam i kakva sam, koliko se secam ni u jednom trenutku te nisam uvredila niti cu, jer nisam takva, kakva verovatno ti mislis da jesam... U svakom slucaju dosta, jer ovo ne vodi ni cemu...
Ok... Hvala na savetimadale92:ne moja namera nije da te uvredim ako jesam izvini...
izvinjavam se zaista nisam zeleo ali ja te savetujem...
to je stvarno otimanje para ali razumem te mladost ludost sto se kaze ali shvatices vremenom sta sam ti pricao...
ne niujednom trenutku nisam pomislio da si takva da zelis da uvredis a niti sam rekao..pricao sam recimo na pp sam wasom o rbd i vama odnosno vasem stavu prema toj seriji ali nijednom nisam spomenuo neku uvredljivu rec iza ledja..to moze i on da ti potvrdi..
u svakom slucaju dosta necemo dalje ja nezelim niti imam snage i volje i opet sorry ako sam te uvredio..
Svaki rock je komercijalni... ako ne verujes, proveri u udzbeniku...Broken Brain:Pop-rock je komercijalni rock...
Ko ti je to rekao MAJKETI ? to je laz pobogu oni su rekli cak da je laz !!!!Lea_RBD:Pa znas kako, svako ima svoj ukus, i ti ne mozes da promenis necije misljenje samo zato sto se tebi to ne svidja... Neka traju jos mesec dana, pa sta? Mi ih trenutno volimo i ne mislimo na buducnost... Verovatno ce se raspasti, jer je Cristian gay i hoce da usvoji dete, zatim Mayte ce mozda zatrudneti i ode sve niz vodu, ali nema veze... Sada nam se svidja, a dalje kako bude...Ne zelim da se svadjam niti raspravljam, stoga odoh...