RBD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao sto sam rekao..imam pravo da dajem argumente i ti tu ne mozes nista...
a ne mozes da me izbacis iz ove teme jer imam ista prava na ovoj temi kao i ti...

dale92:
to manje vise nije problem volite i sve ali bas takve sto ste vi oni mame da bi uzeli ogromne pare tako je recimo bilo i za korak napred seriju..mislim ne shvatate da je to uzimanje love..a jos gore uzor joj je lusiana s tim sto ona zeli da bude kao ona..budite svoji imajte svoje stavove..mislim ako ona padne i potone procice gore od nje..mi pokusavamo da je ispravimo ali vidim da ne vredi..a mi sve sto vam ovo pricamo je iz najbolje namere..
Vidi, mene ne zanima sto oni mlate pare, neka, blago njima, jedine dve serije koje ja volim su Korak Napred i Rebelde, jer su drugacije od ostalih mexickih predvidljivih govana... RBD volim jer su im prelepe pesme, nisu poput nasih, vec su prave lepe ljubavne pesme, a Korak obozavam zbog igre i samog desavanja serije,UPA Dance je super grupa, Beatriz Luengo ima PO MENI najjaci glas na svetu i zato je i gotivim... Mnoge sam koreografije naucila uz pomoc te serije, tako da...Mlatili oni ne mlatili meni je isto...
To za stavove...Naravno da ih imam, inace ih ovde ne bih iznosila, meni najgotivnija osoba jeste Anahi, nju znaci bas bas gotivim, ali vidis mnogi nju pljuju i govore da je ruzna, ali ja zbog toga necu promeniti misljenje, meni je ona najlepsa i najzgodnija devojka na svetu i ne mislim da menjam misljenje zato sto je drugima ruzna i izvestacena ili ti ne znam ni ja sta...Toliko od mene za tebe... Ok, hvala na dobrim namerama, ja te razumem, ali jednostavno do nekih ljudi to ne dopire i ne treba se truditi....pozz

znaci pojavio se jos jedan balansero...
za stavove pricam za miu...
dobro aj za korak napred manje vise..ali bre ljudi skapirajte da je to uzimanje love..pa kako vam odma nije bilo cudno kad ce se bend raspasti posle serije jbt...
zar sve moram da vam crtam..oni su hteli da time sto ce takvim ponasanjem da osvoje publiku da vam otmu pare i na kraju kao raspao se ovaj je gay itd..ljudi bre priberite se jbt..sta mislite da je njima stalo da vas..bole ih ona stvar..nije ni cudo sto su prodali 20 miliona diskova pa odjednom kao raspali se..mogu vas da loze ali mene ne mogu da farbaju prosao sam ja tu skolu..

dale92:
znaci pojavio se jos jedan balansero...
za stavove pricam za miu...
dobro aj za korak napred manje vise..ali bre ljudi skapirajte da je to uzimanje love..pa kako vam odma nije bilo cudno kad ce se bend raspasti posle serije jbt...
zar sve moram da vam crtam..oni su hteli da time sto ce takvim ponasanjem da osvoje publiku da vam otmu pare i na kraju kao raspao se ovaj je gay itd..ljudi bre priberite se jbt..sta mislite da je njima stalo da vas..bole ih ona stvar..nije ni cudo sto su prodali 20 miliona diskova pa odjednom kao raspali se..mogu vas da loze ali mene ne mogu da farbaju prosao sam ja tu skolu..
Mala ispravka, nisu se raspali, ja sam to dala samo kao primer zasto bi se mogli raspasti... Posle serije su izdali dva albuma i jos jednu seriju RBD La Familia... Samo kod nas sve mnoooooogo kasni pa se tek sad prikazuje prva sezona serije, koja je tamo zavrsena davne 2004. godine...Tako da...Kao sto rekoh, mlatili oni pare ne mlatili, meni su cool i slusacu ih dok mi ne dosade...
Molim te ne vredjaj, ja sam samo lepo i kulturno iznela svoje stavove, ako ih ne mozes prihvatiti, ne znam sta da ti kazem...

Mia_rebeldeway:
dusho,Luisana jeste stavila silikone ali to je njena odluka i ja je podrzavam!Kao i milioni i milioni njenih fanova!!! A lepo sam ti rekla da lechish komplekse na nekoj drugoj glumici i pevacici,ne na njoj!
Kakve komplekse?

Mia_rebeldeway:
a ja ne prelazim nikakvu granicu obozavanja i kako me vec nazivate,samo necu da dozvolim da tako lupetate o njoj! To shto je ona za vas neka tamo ko zna kakva glumica,za njene fanove nije!
Ma ne ni slucajno, samo eto pokusavas da budes Luisana, da se oblacis kao ona, da se ponasas kao ona, a ako ti mislis da je to normalno svaka cast.

Mia_rebeldeway:
a RBD i ERREWAY bar nisu satanisti kao sto je Manson ili tako neki idioti koje vi slushate!Koji samo znaju da bacaju nozeve u publiku i tako te bolesne stvari!
A ko je rekao da ja slusam Mansona? Po meni on je zesca komercijala i bolesnik jer baca te zapaljene testere u publiku i takve gluposti, i nije mi zanimljiv njegov imidz.
Ne mogu da verujem Mia kakve ti glupave generalizacije pravis. Znaci svako ko ne voli RBD (RetardiranaBolesnaDeca) voli Mansona i bacanje nozeva u publiku? Jer tako si ti to rekla, jer mi na ovoj temi nismo ni rekli koju muziku volimo da slusamo, a ti odmah da smo satanisti(sto nismo nikako) i ostale gluposti. Mislim pametna si ubilo se.

Chak i da je neko satanista kakve veze ima? svako veruje u shta hoce... To je jednostavno pravo choveka da sam izabere u shta hoce da veruje...Ja se bas ne secam da sam se izjasnio sta slusam i tako to..ali sve sto slusam skoro da nema nikakve veze sa satanizmom..mozda neke stvari ali to ne znaci da i ja verujem u isto..jednostavno slusam muziku..

Lea_RBD:
Mala ispravka, nisu se raspali, ja sam to dala samo kao primer zasto bi se mogli raspasti... Posle serije su izdali dva albuma i jos jednu seriju RBD La Familia... Samo kod nas sve mnoooooogo kasni pa se tek sad prikazuje prva sezona serije, koja je tamo zavrsena davne 2004. godine...Tako da...Kao sto rekoh, mlatili oni pare ne mlatili, meni su cool i slusacu ih dok mi ne dosade...
Molim te ne vredjaj, ja sam samo lepo i kulturno iznela svoje stavove, ako ih ne mozes prihvatiti, ne znam sta da ti kazem...
mislis da ce oni da traje duze...hehehehhe..ne zasmejavaj me..
to prvo..drugo nek mlate a ti se lozi slobodno zato i mame takve kao si ti..
sve u svemu ja sam zavrsio sa ovom temom..

sta se bre raspravljate sa njima...
pustite ih jednostavno takav je njihov stav..mislim ja sma digao ruke od svega jer znam da nema leba..to sto ne shvataju da je mlacenje love u pitanju i to sto su 2 sezone kao da bih se zaludelu ljudi i da ih skenjaju tj.da dangube uz to da nista ne rade da bleje i na kraju da se primaju na to sve ise i da bacaju pare ne to..me ne zelim da nastavljam nemam ni zivaca ni snage..pozz

bash ste se lepo izjasnili...rekli ste sta ste hteli(to je uzimanje para,Luisan je fuksa,RBD ne valja...rekli ste misljenje) a sad-cao!Posto ne volite RBD,dovidjenja
P.S.Evo cisto da naucite nesto od osobe mladje od vas,ja na primer,ne ulazim u teme umetnika i stvari koje ne volim.Tako da ni vama nije mesto ovde.

pa sto i jeste istina..samo sto ti stvari ne sagledavas realno nego teras po svome al nema veze..
a sta ako je necu da odem..oces ti da nam zabranis da dolazimo??
imam pravo da dam svoje misljenje i da dajem argumente i ti tu apsolutno ne mozes nista a to sto ti mislis da je ono normalno i to sto zelis da budes neko drugi to je tvoj problem...

dale92:
mislis da ce oni da traje duze...hehehehhe..ne zasmejavaj me..
to prvo..drugo nek mlate a ti se lozi slobodno zato i mame takve kao si ti..
sve u svemu ja sam zavrsio sa ovom temom..
Pa sad traje, to je najvaznije, drago mi je sto sam te nasmejala u poslednje mi vreme to bas ide... Ne znam zasto tako pricas, kao da uopste znas ko sam i kakva sam, koliko se secam ni u jednom trenutku te nisam uvredila niti cu, jer nisam takva, kakva verovatno ti mislis da jesam... U svakom slucaju dosta, jer ovo ne vodi ni cemu...

Lea_RBD:
Pa sad traje, to je najvaznije, drago mi je sto sam te nasmejala u poslednje mi vreme to bas ide... Ne znam zasto tako pricas, kao da uopste znas ko sam i kakva sam, koliko se secam ni u jednom trenutku te nisam uvredila niti cu, jer nisam takva, kakva verovatno ti mislis da jesam... U svakom slucaju dosta, jer ovo ne vodi ni cemu...
ne moja namera nije da te uvredim ako jesam izvini...
izvinjavam se zaista nisam zeleo ali ja te savetujem...
to je stvarno otimanje para ali razumem te mladost ludost sto se kaze ali shvatices vremenom sta sam ti pricao...
ne niujednom trenutku nisam pomislio da si takva da zelis da uvredis a niti sam rekao..pricao sam recimo na pp sam wasom o rbd i vama odnosno vasem stavu prema toj seriji ali nijednom nisam spomenuo neku uvredljivu rec iza ledja..to moze i on da ti potvrdi..
u svakom slucaju dosta necemo dalje ja nezelim niti imam snage i volje i opet sorry ako sam te uvredio..

stojim iza svog misljenja i znam sta vam pricam..jer sam ja tu skolu i te fazone vec prosao..
ali ja prvo ne zelim mojim postupcima i recima i misljenju vas da uvredim..ako jesam na neki nacin sorry zaista..mozda tebe jesam sto sam izneo svoje misljenje o svemu ali to je moj stav tako mislim i pokusavam da ti dokazem da je to pravljenje i otimanje para..ne teram te da me saslusas...
ne moras ako neces..i sad je dosta..rekao sam svoje..i stojim iza toga..

dale92:
ne moja namera nije da te uvredim ako jesam izvini...
izvinjavam se zaista nisam zeleo ali ja te savetujem...
to je stvarno otimanje para ali razumem te mladost ludost sto se kaze ali shvatices vremenom sta sam ti pricao...
ne niujednom trenutku nisam pomislio da si takva da zelis da uvredis a niti sam rekao..pricao sam recimo na pp sam wasom o rbd i vama odnosno vasem stavu prema toj seriji ali nijednom nisam spomenuo neku uvredljivu rec iza ledja..to moze i on da ti potvrdi..
u svakom slucaju dosta necemo dalje ja nezelim niti imam snage i volje i opet sorry ako sam te uvredio..
Ok... Hvala na savetima ;) Kad porastem javim ti :D

hehehe..a za predhodni tvoj post kad si rekla da ti je drago sto si me nasmejala recicu ti da nema nista lakse nego da mene nasmejes..mislim volim da se smejem..

Lea_RBD:
Pa znas kako, svako ima svoj ukus, i ti ne mozes da promenis necije misljenje samo zato sto se tebi to ne svidja... Neka traju jos mesec dana, pa sta? Mi ih trenutno volimo i ne mislimo na buducnost... Verovatno ce se raspasti, jer je Cristian gay i hoce da usvoji dete, zatim Mayte ce mozda zatrudneti i ode sve niz vodu, ali nema veze... Sada nam se svidja, a dalje kako bude...Ne zelim da se svadjam niti raspravljam, stoga odoh...
Ko ti je to rekao MAJKETI ? to je laz pobogu oni su rekli cak da je laz !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back