Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da, nisam rekla da ti nisi u pravu sa svojim stavom o prevari. samo da meni to ne bi bio razlog za razvod. nikakav problem.
Nije tu ni bitan sam cin prevare nego izdaja zbog polnog organa ili emocija..to je veci problem
kad vise nisam srecna pored njega.
kad mi je mucan svaki tren kad je pored mene ili u blizini.
kad se ne radujem ni malo zajednickim momentima.
kad mi se smraci cim cujem okretanje kljuca u bravi i njega kako se vraca sa posla.
kad samo hocu da pobegnem sto dalje od njega, da me nema, da njega nema.
tad je valjda vreme da se razvedem. a koji su razlozi sto se ja tako osecam... zar je vazno? bitno je da vise ne mogu da ga podnesem.
Interesuje me koji je to razlog ili razlozi zbog kojih bi ste se razveli?
Meni agrumenti kao što je ‚‚nema tu više emocija‚‚ ili ‚‚odnosi su nam zahledneli‚‚ ne piju vodu, pošto vremenom i bol se smanjuje a kamoli osećanja prema nekome, što je i normalno,jer po mom nekom skromnom mišljenju za brak se treba boriti,čuvati ga i negovati kao kakvu retku biljku a ne da se olako shvati kao kakva usputna veza.
Da li su ljudi postali suviše slabi za takvu borbu? I da li su možda svesni te svoje slabosti, nespremni da se u nju u opšte i upuštaju?![]()
kolko razvedenih poznajete?
Brak ljudi dozivljaju raznoliko. Za nekog je to 'sveta zajednica' dok za drugog obican eksperiment za okusiti i isprobati.
Ipak, kakvi god pogledi da jesu u pogledu braka glavni motivi za zajednicki bracni zivot ce uglavnom biti isti - muskarac = redovan sex, ljubav prema svojoj zeni. Zena = potomstvo, zastita, materijalna dobit.
Ono sto supruznici ne uzimaju u obzir je da ce kad-tad doci do zasicenja u tim stvarima, i zajednickom zivotu ce biti kraj.
Resenje bi tu bila ljubav, no ko danas uopste i zna sta je to ljubav, a kad bi ljubav vec postojala medju njima, danasnji brak bi za njih bio nesto sasvim prazno i nezanimljivo.
Ovo svetnija mi zvuci totalno bezveze..nista nije toliko sveto da ne bi moglo da se unisti, zahebe....sto ne znaci da isti ne treba negovati i cuvati...
Brak ljudi dozivljaju raznoliko. Za nekog je to 'sveta zajednica' dok za drugog obican eksperiment za okusiti i isprobati.
Ipak, kakvi god pogledi da jesu u pogledu braka glavni motivi za zajednicki bracni zivot ce uglavnom biti isti - muskarac = redovan sex, ljubav prema svojoj zeni. Zena = potomstvo, zastita, materijalna dobit.
Ono sto supruznici ne uzimaju u obzir je da ce kad-tad doci do zasicenja u tim stvarima, i zajednickom zivotu ce biti kraj.
Resenje bi tu bila ljubav, no ko danas uopste i zna sta je to ljubav, a kad bi ljubav vec postojala medju njima, danasnji bracni sistem bi za njih bio nesto sasvim prazno i nezanimljivo.
Pa u braku ne bi trebalo da postoje takozvani ‚‚moji i tvoji problemi‚‚ već su problemi zajednički....ako nema para mogo bi i ovako ‚‚ajd da vidimo kako možemo da zadimo‚‚...ako nema nema emocija ‚‚ajd da vidimo šta se dogodilo ili šta se događa‚‚ ...samo što ljudi više nisu ni prema samima sebi iskreni a kamoli prema drugima i tu je problem.
Pogodio si u samu srž teme.![]()
Gde je svesnost da brak nije samo tvoj, već si ga gradila s nekim?
A kod muškarca nije jedan od bitnijih motiva potomstvo?![]()
Brak nije nesto sto se gradi, ono, desi se da neko sagradi kucu posle vencanja no nije to to
Braj je nesto sto se nekome nametne, on nema kuda, stisne plecima i kaze sudbonosno "DA"
Brak nije nesto sto se gradi, ono, desi se da neko sagradi kucu posle vencanja no nije to to
Braj je nesto sto se nekome nametne, ona nema kuda, stisne plecima i kaze sudbonosno "DA"
Gospode Bože....
Naravno da ce doci do zasicenja ako samo navedeno cini brak....zato treba da postoje i druge emocije, stvari itd koje vezu partnere..niti je zenama potrebna tolika finansijska dobrobit i zastita....
Meni agrumenti kao što je ‚‚nema tu više emocija‚‚ ili ‚‚odnosi su nam zahledneli‚‚ ne piju vodu, pošto vremenom i bol se smanjuje a kamoli osećanja prema nekome, što je i normalno,jer po mom nekom skromnom mišljenju za brak se treba boriti,čuvati ga i negovati kao kakvu retku biljku a ne da se olako shvati kao kakva usputna veza.
Da li su ljudi postali suviše slabi za takvu borbu? I da li su možda svesni te svoje slabosti, nespremni da se u nju u opšte i upuštaju?![]()
nije bezveze...u neke stvari ne bi smelo da se dira i da su za coveka svetinja...za mene je moje dete svetinja i braj mi je bio svetinja...sve sam preduzela sto sam mogla da uspe....ali, za to treba dvoje, i kad se izgubi poverenje i postovanje i ljubav prodje....ne moze neko da ti ugrozava dete svojim ponasanjem pa bio i njegov otac.....
a zasto nametne? zar ti nemas izbora?
kad vise nisam srecna pored njega.
kad mi je mucan svaki tren kad je pored mene ili u blizini.
kad se ne radujem ni malo zajednickim momentima.
kad mi se smraci cim cujem okretanje kljuca u bravi i njega kako se vraca sa posla.
kad samo hocu da pobegnem sto dalje od njega, da me nema, da njega nema.
tad je valjda vreme da se razvedem. a koji su razlozi sto se ja tako osecam... zar je vazno? bitno je da vise ne mogu da ga podnesem.
To je bilo malo u duhu ironije,
imamo izbor, no mnogo puta nismo bas pametni u biranju