Jarica carica
Početnik
- Poruka
- 34
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao,zanima me aspekti braka,ja sam u braku vec al imam neke negativne aspekte sa uranom kao npr osoba nije za brak pa me to brine.Ja sam rodjena 18.01.1985 u 00:45 h u Banja luci,ako mozete da pomognete.Pozz
Nemislim uopste,samo me je zanimalo,samo sto mi je receno i sto pise nema veze samnom.Imam i ja neke aspekte vezane sa uranom i još do sada se do sada nijesam razvodila....ne brini, što bi mislila o tome uopce !!??
Samo o dvema konjukcijama kojeNemislim uopste,samo me je zanimalo,samo sto mi je receno i sto pise nema veze samnom.
Веровала или не, не занима ме. Јер ја заиста немам ништа од тога да ли неко има Ф дијагнозу или је ментално стабилан.Cuj tebe nesto ne zanima,nemoguce.
А тек Близанци. Мој Марс најбоље зна да изиграва дупљака. Час износи једну причу и тезу, час другу. Константно мењање облика, камелеонско прилагођавање свакој ситуацији и проналажење излаза из ње и преласка у нову. Али Близанци то не раде због неких подмуклих намера, него једноставно њихова радознала природа и чежња да све истраже, да рационализују их тера да се понашају.... превртљиво, променљиво. Неки ће рећи - манипулативно.
- - - - - - - - - -
Веровала или не, не занима ме. Јер ја заиста немам ништа од тога да ли неко има Ф дијагнозу или је ментално стабилан.
А тек Близанци. Мој Марс најбоље зна да изиграва дупљака. Час износи једну причу и тезу, час другу. Константно мењање облика, камелеонско прилагођавање свакој ситуацији и проналажење излаза из ње и преласка у нову. Али Близанци то не раде због неких подмуклих намера, него једноставно њихова радознала природа и чежња да све истраже, да рационализују их тера да се понашају.... превртљиво, променљиво. Неки ће рећи - манипулативно.
Зато је твојој Девици то јасно.![]()

E pa ako cemo tako ,mene zanima bogat seksi muz![]()

I tako nekako lelujam već dve i po godine, a opičio me žestoko kad mi se tek približio DC. To je bilo lato 2013. i bio je tranzitni veliki vodeni trigon, Saturn u Škorpiji, Jupiter u Raku, Neptun u Ribama... Kako me odalamilo... Već dve godine dolazim sebi. Kako sam se bila zaljubila kao mentol... Jbni Neptun, ali tada nisam toliko pratila astrologiju, da sam znala, valjda bih se pripremila nekako... Jbni Neptun... (Osoba je Ribe/Škorpija.)Има помоћи. Напишеш, да носиш са собом неко проклетство и да свакој особи којој си тумачила натал, си донела што би рекао Мирољуб Петровић - црну погибију и видећеш како ће се дистанцирати од тебе. То је упалило код мене, а што је најгоре, тај ''изговор'' за терање ''муштерија'' није био изговор, него истинита прича, али, о томе, неки други пут.ja sam joj rekla, jer tek ako ćutiš istripuju se.
ali ovde nema pomoći
Има помоћи. Напишеш, да носиш са собом неко проклетство и да свакој особи којој си тумачила натал, си донела што би рекао Мирољуб Петровић - црну погибију и видећеш како ће се дистанцирати од тебе. То је упалило код мене, а што је најгоре, тај ''изговор'' за терање ''муштерија'' није био изговор, него истинита прича, али, о томе, неки други пут.
Meni otkad je Neptun na DC u sedištu, nemam pojma ni šta hoću, ni šta radim, ni šta se od mene hoće.I tako nekako lelujam već dve i po godine, a opičio me žestoko kad mi se tek približio DC. To je bilo lato 2013. i bio je tranzitni veliki vodeni trigon, Saturn u Škorpiji, Jupiter u Raku, Neptun u Ribama... Kako me odalamilo... Već dve godine dolazim sebi. Kako sam se bila zaljubila kao mentol... Jbni Neptun, ali tada nisam toliko pratila astrologiju, da sam znala, valjda bih se pripremila nekako... Jbni Neptun... (Osoba je Ribe/Škorpija.)