RAZVOD

Cao,zanima me aspekti braka,ja sam u braku vec al imam neke negativne aspekte sa uranom kao npr osoba nije za brak pa me to brine.Ja sam rodjena 18.01.1985 u 00:45 h u Banja luci,ako mozete da pomognete.Pozz

Cao,zanima me aspekti braka,ja sam u braku vec al imam neke negativne aspekte sa uranom kao npr osoba nije za brak pa me to brine.Ja sam rodjena 18.01.1985 u 00:45 h u Banja luci,ako mozete da pomognete.Pozz

sa ovakvim natalom kakav je tvoj za sve bi drugo pitala, ali za brak nikad.

prvo, šta si pogrešno skontala vezano za uran, ne znam, ali nema veze sa pitanjem.
ja sam te možda zbunila misleći na očigledan manjak inteligencije... prvo, nijednu retro planetu nemaš, drugo merkur je dosta udaljen od sunca, a od urana samo nervna slabost.

što se tiče razvoda, vladar 7 (ako ti je 1 brak) je u lošem aspektu sa konjukcijom ve i ma, ve vlada 7. ali ja ne bih rekla da će ovde doći do razvoda.
konjukcija ve/ma u kvadratu sa uranom i mesecom, qq i ll... još u ribama. venera u ribama večito mašta o ljubavi, doduše egzaltirana, ali je ovo po nekom mom iskustvu težak položaj, venera koja vrlo lako zastrani, ne bira, nema kriterijuma... naročito sa ovim kvadratom uran.
dok je mars taj koji nema ni stava ni principa... dalje poveži sama...
jako težak udar na psihu donosi ovo preletanje sa q na q, naročito loše po ostale ukućane... sigurno da će uticati na brak u nekim momentima.
nema ovde vernosti i zbog položaja (5 polje) ni mužu, niti bilo kom drugom.
ova dva para konjukcija govore i o nekim stradanjima, fizičkim često, pričam o sexu.
ako imaš decu neki tvoji postupci i loše procene kojima si sklona će negativno uticati i na njih.

o konjukciji neptuna i Merkura neću dužiti... ne volim da ih vidim ni u kakvoj vezi. ovde je manipulacija toliko izražena

čvor na algolu, vrh 8 na algolu... neko drugi neka nastavi.

Poslednja izmena od moderatora:
А тек Близанци. Мој Марс најбоље зна да изиграва дупљака. Час износи једну причу и тезу, час другу. Константно мењање облика, камелеонско прилагођавање свакој ситуацији и проналажење излаза из ње и преласка у нову. Али Близанци то не раде због неких подмуклих намера, него једноставно њихова радознала природа и чежња да све истраже, да рационализују их тера да се понашају.... превртљиво, променљиво. Неки ће рећи - манипулативно.

- - - - - - - - - -

Cuj tebe nesto ne zanima,nemoguce.
Веровала или не, не занима ме. Јер ја заиста немам ништа од тога да ли неко има Ф дијагнозу или је ментално стабилан.

А тек Близанци. Мој Марс најбоље зна да изиграва дупљака. Час износи једну причу и тезу, час другу. Константно мењање облика, камелеонско прилагођавање свакој ситуацији и проналажење излаза из ње и преласка у нову. Али Близанци то не раде због неких подмуклих намера, него једноставно њихова радознала природа и чежња да све истраже, да рационализују их тера да се понашају.... превртљиво, променљиво. Неки ће рећи - манипулативно.

- - - - - - - - - -

Веровала или не, не занима ме. Јер ја заиста немам ништа од тога да ли неко има Ф дијагнозу или је ментално стабилан.

Svoj decacki Mars posalji na spavanje.

Znam, to sam već doživela i videla, kada se gnušaš MA, a onda je zastupaš i sl. Jasno mi je sve bilo, do sad, do ovog verskog i patrijarhalnog dela, ali ok, možda postoji i neka deseta feminaci verzija ili koješta. Čak sam sigurna da postoji. Zato sam i pitala onog člana za njegov izbor imena.

E pa ako cemo tako ,mene zanima bogat seksi muz:zper:

Meni otkad je Neptun na DC u sedištu, nemam pojma ni šta hoću, ni šta radim, ni šta se od mene hoće. :zcepanje::mrgreen: I tako nekako lelujam već dve i po godine, a opičio me žestoko kad mi se tek približio DC. To je bilo lato 2013. i bio je tranzitni veliki vodeni trigon, Saturn u Škorpiji, Jupiter u Raku, Neptun u Ribama... Kako me odalamilo... Već dve godine dolazim sebi. Kako sam se bila zaljubila kao mentol... Jbni Neptun, ali tada nisam toliko pratila astrologiju, da sam znala, valjda bih se pripremila nekako... Jbni Neptun... (Osoba je Ribe/Škorpija.)

ja sam joj rekla, jer tek ako ćutiš istripuju se.
ali ovde nema pomoći
Има помоћи. Напишеш, да носиш са собом неко проклетство и да свакој особи којој си тумачила натал, си донела што би рекао Мирољуб Петровић - црну погибију и видећеш како ће се дистанцирати од тебе. То је упалило код мене, а што је најгоре, тај ''изговор'' за терање ''муштерија'' није био изговор, него истинита прича, али, о томе, неки други пут.

Има помоћи. Напишеш, да носиш са собом неко проклетство и да свакој особи којој си тумачила натал, си донела што би рекао Мирољуб Петровић - црну погибију и видећеш како ће се дистанцирати од тебе. То је упалило код мене, а што је најгоре, тај ''изговор'' за терање ''муштерија'' није био изговор, него истинита прича, али, о томе, неки други пут.

nemam ja problem sa distancom, pogledam koliko mi vreme i volja dozvole... ako uopšte dozvole.
podpitanja na pp samo kao odgovor na moje pitanje: šta te muči.
i tu je kraj...
dalje ide kmečanje ao ne potvrdim želje... e tu nema pomoći. niti umem da bojim crvene linije u plave i premeštam planete.

- - - - - - - - - -

ništa lično.

Meni otkad je Neptun na DC u sedištu, nemam pojma ni šta hoću, ni šta radim, ni šta se od mene hoće. :zcepanje::mrgreen: I tako nekako lelujam već dve i po godine, a opičio me žestoko kad mi se tek približio DC. To je bilo lato 2013. i bio je tranzitni veliki vodeni trigon, Saturn u Škorpiji, Jupiter u Raku, Neptun u Ribama... Kako me odalamilo... Već dve godine dolazim sebi. Kako sam se bila zaljubila kao mentol... Jbni Neptun, ali tada nisam toliko pratila astrologiju, da sam znala, valjda bih se pripremila nekako... Jbni Neptun... (Osoba je Ribe/Škorpija.)

Tebe bas drzi taj Neptun. Ja ga ni ne osecam ili mislim da ga ne osecama egz. Je na Dsc-u.

Pozitivno je sto si svesna da te drma i ko je krivac.
Osvrni se malo i na solar,moguce je da ces i tu da nadjes neke odgovore.
Meni licno je neverovatno da on ima na nekog toliko jak i dug uticaj iako je spor.
Za astrologe koji gledaju po TA on cak ni ne postoji.

Da, odvalio me...
Kod mene je istaknut u karti. Stacionarno direktan na dnu karte. I aspektuje Mesec, Veneru egz. itd.

Za njih ne postoji dosta toga, i Saturn im je sve najgore... Msm... Ok, ali prevaziđeno.

Neptun i Venera egz,auc.
Ja sekstil taj imam egz.u novom solaru.
Nadam se da nece da me odalami kao tebe Ne na Dsc :mrgreen:

Zezuti su spori tranziti,pogotovo ako su ti transsaturni natalno izrazeni pa opale u tranzitu.

Back