Razvod

Brak je zajednica u koju ulazes sve sto imas, emotivno i materijalno, tako da ne ide to danas cu da ustanem i necu da mislim na sve sto sam ulozila prethodnih nekoliko godina. Jos ako ima dece onda je stvar tek komplikovana do nedogled

Brak nije vezica gde se vi nadjete na trgu svako drugo vece, prosetate knezom, odete kod tebe da se kresnete i on ode pa se cujete sutra. Brak nije plisani medvedici i srcici.

Brak je visegodisnja gradjevina, kad se gradjevina napusti ostaje i dalje u vremenu i prostoru. Ako se rusi ostaje rupa na tom mestu neko vreme. Trebaju ti novi gradjevinski planovi i dozovole da pocnes novu gradjevinu da gradis tu.

Poenta, mante se saveta potkivanih neiskustvom
Ne definisu za dzaba razvod psiholozi jednako stanju u kome zalis kad ti neko premine
secam se i pre 10 godina ti i Cmicak ste umirale od razvoda😂 Jeste sigurno je tesko ali za razliku od smrti prebolis mnogo brze.

Ne znam kako su ljudi slepi da ne provale razliku u odnosu s pocetka i usput do kraja pa im razlaz tesko padne,u pocetku se trude i partner im ispred sebe a onda krene napusavanje i nista ne menjaju oko toga,sve vreme borba misle ima pobednika,pa kraj je odavno poceo imali ste sanse i da ga svarite i nesto promenite

Ne znam kako su ljudi slepi da ne provale razliku u odnosu s pocetka i usput do kraja pa im razlaz tesko padne,u pocetku se trude i partner im ispred sebe a onda krene napusavanje i nista ne menjaju oko toga,sve vreme borba misle ima pobednika,pa kraj je odavno poceo imali ste sanse i da ga svarite i nesto promenite
niko nije slep, na pocetku te vozi zaljubljenost 2,3 godine. Posle toga sve sto ti je bilo slatko i simpaticno vise nije- pocinje da te nervira.

secam se i pre 10 godina ti i Cmicak ste umirale od razvoda😂 Jeste sigurno je tesko ali za razliku od smrti prebolis mnogo brze.
Cmicak se nikad nije razvodila
Ne znam da nas nisi nesto pomesala....
Ja sam pre deser godina bila u braku uveliko. A pre osam u vrtlogu pakla zvanom razvod
Ako te to veseli za podjebavanje a ti udri samo napred...svasta ljude veseli hbg

Zato sto je to povredjivanje samog sebe
Poslednje sto treba da uradi neko ko je u procesu razvoda je da legne sa drugim ili ima te prazne kontate sa bili kim samo radi nekog jurenja sopstvenog repa. Glava nije zdrava, glava se ne leci sexom sa neznancima

Ne mogu da ukapiram kako tako slobodno bacate savete ko iz tin magazina
Ko je i gde uopste pomenuo seks?

Zato sto je to povredjivanje samog sebe
Poslednje sto treba da uradi neko ko je u procesu razvoda je da legne sa drugim ili ima te prazne kontate sa bili kim samo radi nekog jurenja sopstvenog repa. Glava nije zdrava, glava se ne leci sexom sa neznancima

Ne mogu da ukapiram kako tako slobodno bacate savete ko iz tin magazina
To mozda za zene jer emotivnije dozive i vezu i krah,ja sam se posle 6 god veze preporodio kombinacijama
A i nije emotivnije nego neocekivanije jer se ne udube dovoljno,pri tom ne mislim na njihove emocije nego u sustinu partnera i odnosa

Cmicak se nikad nije razvodila
Ne znam da nas nisi nesto pomesala....
Ja sam pre deser godina bila u braku uveliko. A pre osam u vrtlogu pakla zvanom razvod
Ako te to veseli za podjebavanje a ti udri samo napred...svasta ljude veseli hbg
Bolje i pakleni kraj nego pakao bez kraja. Ne volim pametovati u nečemu što nisam doživjela ali sigurna sam da je razvod strašno iskustvo naročito ako su tu djeca. Nadam se da je uveliko sve iza tebe i da si sad srećna :)

Back