Razvod

Moderatorko, ne znam koja je brisala, hvala to je lijepo ali mene zanima da li je gospodin kažnjen, ako nije da vas testiram i uputim mu jednake uvrede kao on meni? Pa obrišite..
Обрисана је цела ваша расправа и све провокације.
Немој да ме тестираш, јер мени није важно ко пише, него шта пише.

Perfi ja se toliko udubim i u nebitne sitnice a tak partnerke,da nema nikad iznenadjenja,u svakoj sekundi znam na cemu smo i mogu prstom da pokazem dan kad je poceo kraj
Ovo je vise nego tacno..kad su duge veze ili brakovi u pitanju, postoji tacno opipljiv momenat kad neka veza/brak pukne.
Nakon te tacke pucanja dogadjaju se prevare, razmirice i sve ostalo sto kasnije sluzi kao razlog
za konacni raskid ili razvod...na kraju, kad sve sumiras, nit znas ko je koga prevario niti ko je koga ostavio...:lol:

Moderatorko, ne znam koja je brisala, hvala to je lijepo ali mene zanima da li je gospodin kažnjen, ako nije da vas testiram i uputim mu jednake uvrede kao on meni? Pa obrišite..

Pa zato i pitah, ako njegovo pisanje nije bilo za kaznu onda da opletem i ja, da se i ja počnem iživljavati po forumašima.
Zašto nije kažnjen?
Мугату је банован.
Није ти довољно, хоћеш трајни бан?
Ја немам намеру да се убеђујем и објашњавам са било киме, урадила сам шта сам урадила, ако ниси задовољна обрати се суперима.

I želim da mi tačno kažeš, možeš u pp šta je tačno PROVOKACIJA sa moje strane, svakako bi trebala u pp da mi objasniš zašto se osjećam kažnjeno i jadno zbog ispada tog lika?
Ниси кажњена, избрисана је цела расправа. Ја ретко кажњавам. Само онда кад неко не уме да стане.

Back