andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 8.682
ko si ti i odakle ti uvek dobri saveti?!Uhvatis prvo prevozno sredstvo i odes da zivis na drugu stranu planete.
Kad ustanovis da od sebe ne mozes da pobegnes, vratis se i nastavis normalan zivot.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko si ti i odakle ti uvek dobri saveti?!Uhvatis prvo prevozno sredstvo i odes da zivis na drugu stranu planete.
Kad ustanovis da od sebe ne mozes da pobegnes, vratis se i nastavis normalan zivot.
Genericki savet koji cesto nije tacan, svi znamo po nekog ko je pobegao problema i tamo negde zivi srecan zivot.ko si ti i odakle ti uvek dobri saveti?!
Naći posao i organizovati život na novoKako preboleti partnera
a ti samo nesto filozofiras! zasto mislis daGenericki savet koji cesto nije tacan, svi znamo po nekog ko je pobegao od problema i tamo negde zivi srecan zivot.
zakaciti njegovu sliku na vrata i kupiti nove nozeveNaći posao i organizovati život na novo
kao prvo pobacali sve njegove stvari i okreciti prostor u svetle boje
Dobar, tacan, isti *****.a ti samo nesto filozofiras! zasto mislis da
uopste postoji tacan odgovor?
Moras emocije da usmeris negde drugo, znaci nadjes nekog novog bar za fizicku aktivnost, ako nista drugo.Kako preboleti partnera
Moras emocije da usmeris negde drugo, znaci nadjes nekog novog bar za fizicku aktivnost, ako nista drugo
Sa dvojicom.Kako preboleti partnera
nadjes novog partnera.Kako preboleti partnera
Nađeš novogKako preboleti partnera
Pa nije to kerNaći novog.
Psihoterapija i vreme... Sve prodje pa i to...samo trazi vreme hbgKako preboleti partnera
Вала баш...нико не покуша да се стави на нечије место, да проба да замисли како би њему било, не, само бупне нађи новог...важи, ено ред испред стана, само да изабере било кога, јер не постоји шанса да ће направити нову грешку тако рањива.Ko se danas trudi da bilo koga razume?
Preteko si me
Ma čoveče sta imam više misliti na njega iako me ostavio i akosam ga ostavila ima razlog kako god.živi dalje budi jaka i nepadaj na iste budaleДовољно је сетити се ружних ствари, брак се не разводи тек тако...и наставиш дан за даном, док не престанеш да мислиш на њега.
Al ne istu budalu kao predhodnuNadjes sebi drugog i shvatis da je svako i sve na zemlji zamenjiv.