Разведене жене - веза са њима

имало би још...
''малде разведене маме'' па живот после развода, уз потребе које се не угасе разводом...

свачега ту има,свакојаких разлога...
то је живот немој да се лажемо, наравно даје битно и о томе причати

питала не питала, то је живот.
Видех разни хепилога у животу.

Причајмо о животу, а ово је један велики део живота око нас

Tačno da ima mnogo razvedenih ljudi, nažalost.
I žao mi je što je tako.

Problem imaju i muškarci koji su razvedeni.
A najveće žrtve budu deca :( .

Nastavite sa raspravom, to je sve što mogu da kažem na temu.
Tužna tema.

Au, brate.. ovde baš oštro.. odma' dža ili bu.. :zkez:
опет ћу упитати : где сам ја то био џа или бу ? ни на прошло питање '' где ја то рекох'' недобих одговор...
Ma kamo lepe sreće da sam ja mlada.. :strika:
тема је разведене жене... имао део у теми и кадсу младе разведене маме , па имају изговоре '' дете је мало'' а онда не буду више тако младе, па онда буде рецимо проблем јер то дјете које је одрасло нијевише онолико мало умеда пита:
''па где сада када сам тинејџер или тинејџерка?''

тако да узраст ту не решава баш...
Greškom upadoh na ovu očigledno ozbiljnu temu..
наравно да је озбиљна и представља свакодневницу. :np: Немој да се лажемо...
Meni više treba neka na foru "ne znam gde sam.. u vezi ili šemi?"
па добро, тема и говори :
није ништа ружно да разведена жена има шему... јебача... некад је то збир околности и потреба...
.. odoh zato na moj čet.. danas mi nešto nije do ozbiljnosti.
ок, иди и срећно

Tačno da ima mnogo razvedenih ljudi, nažalost.
I žao mi je što je tako.

Problem imaju i muškarci koji su razvedeni.
A najveće žrtve budu deca :( .

Nastavite sa raspravom, to je sve što mogu da kažem na temu.
Tužna tema.
али је животна ...

велика је истина и чињеница оно што је рекао и @крсташ , око улоге новца...

тема је реалност знаш и сама. Само што тема огољава , а ми као људи умемода се кријемо да то мало замаскирамо...

Знам доста мушкараца неки ближе неких даље од мене, који су упали у чежњу због везе са тим разведеним мамама...

Шта да радиш, и то је живот јел...

Zvanicno preko 50% razvoda ,sigurno je vise i ostalo u najavi,za mene veza ne treba da bude popunjavanje rupa zbog samoce,tako da mi treba i da budem zakrpa ne
Uprvo to. Citava ideja se svodi da neko nekome popunjava praznine i resava ziv. probleme.
Koliko ima muskaraca kojima je cilj da spasavaju zene od njih samih i upravo zabrljaju toliko sa njima. Vrv je i tih 50 posto razvoda upravo zbog toga. Ja cu resiti tvoje probleme ljubavi bez brige, ja sam pravo muskou. I onda grande trt.

Brate, sto bi bilo ko tovario neke svoje zivotne probleme na ledja drugog?
recimo neki mu[karac se zaljubi yavoli svim srcem ali mu unapred niej receno stamoye idokle moye da ocekuje...
Stvarno je iscrpljujuca citava ta shematika koju si sastavio analizirajuci razvedene mlade zene i muskarce koji bi da yebavaju ili mozda ne a mozda da.
nije uopste, to je zivot.

tvom nacinu zivota upraavo takve i trebaju. muskarac si ,samac si. imas potrebe naravno
sto manje pitanja to bolje za tebe lakse ces karati.
ok sasvim je logicnoda ti imas ovakav stav ja te apsolutno razumem
Vrlo je jednostavno. Tvoj privatan zivot je tvoja stvar
pa sad ako je sam oseks sema u pitanju onda ok.

tise ne stidis to tako i postaviti.
ali zene su drugog materijala..

one ceda izgleda to malo manje sirovo jel ;)
vole one i u toj varijanti gde ne zele zivot pod jednim krovom, da osete da su zeljene voljene , da iamju sigurnost...

drugim recima i jare i pare...

zene su to.

i o tome se ne prica, ne upoynajese on sa prijateljima, eventualno rodjacima...

imaju jebaca to je sasvim ok i legitimno pravo, ali neka tako i postave stvari...

Faktički, nisam ni razvedena jer se nikad nisam udavala ;)

Ali mislim tema....... ljudi se zabavljaju, sexaju, neki traže milf, nalaze, milf traže njih, nalaze, neki hoće ponovo da se udaju venčaju itd... A ovde čitam problem ispadoše razvedeni, kao zečevi za posmatranje 😅

Ja bih obrnula. Ja bih pod lupu stavila brakove i šta se tu sve ne dešava ! Kakva sodoma i gomora se tu sve ne nalazi. ;)

Kapiras li ti fundamentalnu razliku izmedju: "slusam tu i tu mizku, volim te i te filmove/knjige" i "razvedena sam i hocu da se brines o mojoj deci i spasavas me iz mojih problema" ?
Разумем, братоу.

И једна и друга желе исто. И та што слуша Tokyo hotel и има проблеме у кући жели да буде спашена, само што то другачије изговара и представља. Још пре 20 и кусур година сам ја говорио да је новац основ свега док су други причали да је битно какву причу имаш, коју музику слушаш и где излазиш. Данас, све те појаве су се или удале из интереса (муж 10+ година старији, живе ван Србије) или још тумарају и траже како да се закаче некоме ко може да им удовољава.

Жена з'дететом од преко 35 година се лакше провали од ове од 15-16 која иде у СКЦ (питање је да ли то још увек постоји).

Коначно исходиште је исто.

Kapiras li ti fundamentalnu razliku izmedju: "slusam tu i tu mizku, volim te i te filmove/knjige" i "razvedena sam i hocu da se brines o mojoj deci i spasavas me iz mojih problema" ?
dobro polako,

ima puno onih koje ne gledaju da im spasavas decu i nju iz njeni problema, opusti se
to je tvoja fobija

tema govori da ima mnogo onih koje mogu biti za nekog muskaraca ulazak u krug ceznje i tuge jer dalje od odredjenog nece moci a mozda pozeli i to kao nikad u zivotu

takve upravo tebi odgovaraju - kresu se ne zhtevazju da ihzenis... mada ni takve nisu potpuno bez zahteva zar ne... svasta nesto im smeta, te oce i u tom slucaju da osete se voljenom da imaju sigurnost da ovo d ono...

recimo neki mu[karac se zaljubi yavoli svim srcem ali mu unapred niej receno stamoye idokle moye da ocekuje...

nije uopste, to je zivot.

tvom nacinu zivota upraavo takve i trebaju. muskarac si ,samac si. imas potrebe naravno
sto manje pitanja to bolje za tebe lakse ces karati.
ok sasvim je logicnoda ti imas ovakav stav ja te apsolutno razumem

pa sad ako je sam oseks sema u pitanju onda ok.

tise ne stidis to tako i postaviti.
ali zene su drugog materijala..

one ceda izgleda to malo manje sirovo jel ;)
vole one i u toj varijanti gde ne zele zivot pod jednim krovom, da osete da su zeljene voljene , da iamju sigurnost...

drugim recima i jare i pare...

zene su to.

i o tome se ne prica, ne upoynajese on sa prijateljima, eventualno rodjacima...

imaju jebaca to je sasvim ok i legitimno pravo, ali neka tako i postave stvari...
Zene gledaju na muskarce na dva nacina:
Provajder i muskarac.
Sve izmedju je fantazmagorija. Kao moze i provajder i muskarac bla bla bla, zato i imas toliko razvoda. Onog trenutka kada krenu problemi, a krenuce, a on se nadje ispred nje, ona ce da spoji ta dva u jedno poput kaleidoskopa i tu nastaju sranya. A drustvo tu uskace i tovari tog muskarca normama, kao njegovu i iskljucivo njegovu obavezu da radi na tome a ona da mu trtlja i da bira kako se oseca povodom toga. Yebes to.
Svako bira sta ce joj biti u zivotu.

ne znam kako je sa tisucama u hrvatskoj

ovde rekoh koko je razvoda kod mladih ljudi

70 % minimum!

ti bolej rpedji na onu temu TROJKA vidim da si se tamo mnogo bolje snalazio...

Nije druže 7O%, pričaš napamet, gadjaš se ciframa da napraviš utisak. Prosečna starost razvedenog muškarca je 45 a žene 41. Najviše se razvode parovi sa decom a prosečno trajanje razvedenog braka je nepunih 14 godina.
Znači izmišljaš. Ne znam šta ti to treba.

Ali mislim tema....... ljudi se zabavljaju, sexaju, neki traže milf, nalaze, milf traže njih, nalaze, neki hoće ponovo da se udaju venčaju itd... A ovde čitam problem ispadoše razvedeni, kao zečevi za posmatranje 😅

Ja bih obrnula. Ja bih pod lupu stavila brakove i šta se tu sve ne dešava ! Kakva sodoma i gomora se tu sve ne nalazi. ;)
Отвори засебну тему.

Разумем, братоу.

И једна и друга желе исто. И та што слуша Tokyo hotel и има проблеме у кући жели да буде спашена, само што то другачије изговара и представља. Још пре 20 и кусур година сам ја говорио да је новац основ свега док су други причали да је битно какву причу имаш, коју музику слушаш и где излазиш. Данас, све те појаве су се или удале из интереса (муж 10+ година старији, живе ван Србије) или још тумарају и траже како да се закаче некоме ко може да им удовољава.

Жена з'дететом од преко 35 година се лакше провали од ове од 15-16 која иде у СКЦ (питање је да ли то још увек постоји).

Коначно исходиште је исто.
Pa ne zenis ih ni jednu. Niti ih spasavas od zivota. Sto moras toliko da se udubis u to sranye? A to jeste sranye. Nek slusa i baju malog knindzu (doduse to jeste bas red fleg) ali ne moras ti s njom da slusas. Objasnis joj, e ja to ne volim brate, kapiram da ti to volis, izadjes s drustvom, penji se na stolove, razbojas case, pucaj iz automata u pazduh, tvoja stvar, cool, kad smo zajedno, ovde se slusa tisina i jecaji strastvenoh yebavanja. Nesh? ne moras.

uvek se moras praviti pametna pa makar ovaj put i bukvalista jel?

ko da je bitan papir...
Ali mislim tema.......
tema je cinjenica i realnost zivota
ljudi se zabavljaju, sexaju, neki traže milf, nalaze, milf traže njih, nalaze, neki hoće ponovo da se udaju venčaju itd... A ovde čitam problem ispadoše razvedeni, kao zečevi za posmatranje 😅
pa recimo evo uzecu tebe za primer

sta ako nadije musakrac 40 ih jel , koji tise svidi dopadne koji se zaljubi u tebezavoli te, pozlei vise odponekih vikenda koji tebi odgovarajukada spakujes klinca bivsem muzu i kada bi malo romantike, paznje, pa i jebacine dobrog orgazma...

napominjala si da se neupoynavaju sa prijateljima i to je dobro ako takav neki nesretnik to odmah kod tebe primeti pase udalji dok je vreme

opet okreces,

niej cudno reci da trazis jebaca koji nece pozeleti da predje grniacu koju ti ne dopustas (zajednicki zivot)
to niej cudno to je posteno ali je malo sirovo jel ?

znas odlaziti u spa sa strancima sa kojiamdogovoris dejt preko fona nije bas nromalna stvar ali jeste seksualna potreba koja se ocito nagomilala...

Back