Razvedena zena

To čija je žena zavisi od žene. Ima toliko udatih koje su svačije, i toliko slobodih koje su ničije. Razvedene su one bezobrazne što svakog nerviraju, i svet, i muškarce, a najviše nerviraju one fine žene koje bi se sutra razvele samo da imaju mooda.
Pa ne bih rekao da je BAS ISTO....Nije narod izmislio nista za raspustenice i udovice sto nije u istina......

Postoji jedna razlika. A to je da su zene te koje biraju. Toga svaka zena treba da je svesna. Ta privilegija koju imaju po rodjenju nosi sa sobom i cenu. Taj kojeg si izabrala, veruj mi, nisi njegov izbor vec nuznost. Na zalost je tako. I tu je to gde muskarci treba da se promene. Ne da povladjuju zenama jos vise samo da ne bi ispali nekakvi primitivci ili mamine maze, vec da pocnu da biraju, pa po cenu i da ostane sam za ceo zivot sa jednom kozom na planini.
Ne znam odakle ti da muskarci ne biraju
Bas ih malo cenis
Svi prave pogresne izbore, ocigledno

Jbg, nema garancije ni za ono što odlično izabereš i što je sada super turbo priča. Ko zna šta može da se dogodi sutra.
Slažem se.Nema nikakve garancije.Čini mi se čitajući teme o muško-ženskim odnosima da ljudi stalno traže tu neku vrstu garancije. Mislim da tako samo žive u zabludi. Ako se i desi ljubav, nema garancije da može trajati zauvek.Možda i da može,ne treba se zavaravati,samim tim ni opterećivati.

Meni je samo totalno ogavno da se na sve one koji probaju nešto što se na kraju ne završi hepiendom gleda kao na škart. Razvedene žene su, hteli mi to da priznamo ili ne, etiketirane ne baš sjajnom etiketom. I uvek je ono "nije valjala njemu, neće ni meni". A niko se ne pita da li je on valjao njoj.
Nekad me baš smori cela ta etiketa priča. Čim kažeš da si razvedena, odmah razne budale daju sebi za pravo da ti se nabacuju, kao da si ti željna vulgarnih ali nespretno upakovanih u ljubaznost komplimenata.
Ne padaju sve na to, i nismo sve iste.
Uostalom, sve i da neka padne, nema ništa jadnije od iskorišćavanja već duboko ranjene žene radi ličnog zadovoljstva i recke na zidu.

Meni je samo totalno ogavno da se na sve one koji probaju nešto što se na kraju ne završi hepiendom gleda kao na škart. Razvedene žene su, hteli mi to da priznamo ili ne, etiketirane ne baš sjajnom etiketom. I uvek je ono "nije valjala njemu, neće ni meni". A niko se ne pita da li je on valjao njoj.
Nekad me baš smori cela ta etiketa priča. Čim kažeš da si razvedena, odmah razne budale daju sebi za pravo da ti se nabacuju, kao da si ti željna vulgarnih ali nespretno upakovanih u ljubaznost komplimenata.
Uostalom, sve i da neka padne, nema ništa jadnije od iskorišćavanja već duboko ranjene žene radi ličnog zadovoljstva i recke na zidu.
Tako je. Ko se "grebe" od napr. samohranih majki, taj po meni nije čovek,pa ne može biti ni muškarac.

Takvo smo društvo.Njega ipak čine ljudi, tako da... i volimo da "etiketiramo" ljude. Raspuštenica, radodajka, baba devojka,razvedeni muškarci sa decom su "škart" ...dok ti što najviše dele epitete su uglavnom najbedniji i najjadniji.

Danas sam ceo dan kao izgubljen slučaj. I ljuta ne sebe, ogorčena. Pričala sam i sa detetom, mnooogo. Najbitnije mi je da sve tu bude ok, da se ne oseti iznevereno s moje strane. Možda je i dobro što se sve ovako desilo, pre nego što sam recimo ostala u drugom stanju. I dalje mi ne ide u glavu da neko može da bude takav, da glumi da voli dete, šta li. Pomislila sam da je možda sve izgovorio u afektu, ali ne, on je i kasnije ponovio da bi što se njega tiče dete dobijalo batine svaki dan, jer je razmaženo. Želudac mi se okreće.

Danas sam ceo dan kao izgubljen slučaj. I ljuta ne sebe, ogorčena. Pričala sam i sa detetom, mnooogo. Najbitnije mi je da sve tu bude ok, da se ne oseti iznevereno s moje strane. Možda je i dobro što se sve ovako desilo, pre nego što sam recimo ostala u drugom stanju. I dalje mi ne ide u glavu da neko može da bude takav, da glumi da voli dete, šta li. Pomislila sam da je možda sve izgovorio u afektu, ali ne, on je i kasnije ponovio da bi što se njega tiče dete dobijalo batine svaki dan, jer je razmaženo. Želudac mi se okreće.
Bolje i tako, nego da stvarno jednog dana digne ruku na tvoje dete. Ja bih taman morala da ga odrobijam posle.

Pa da, divne neke zene te razvedene, sve brinu samo o deci....ono istina da dok su bile u braku o deci su brinuli baba i deda i taj skot....ali od razvoda ....pa ko ne bi bio besan....
Ja sam prvi put saznala da deca mogu da prespavaju i kod bake kada sam se razvela.
Za borovnicu ne znam,ali nije nenormalno da o deci ne treba da brine samo jedna osoba.Mislim da je besna zbog izneverenih ocekivanja a to je problem svakog od nas ponaosob.

Back