Pazi, sve si pogodio.
Predivan tip bio, a onda se desilo OVO (FOTO, VIDEO)!
Dobio je dete.
Dete koje je svesno isplanirao i napravio.
I sad to dete, zamisli, plače, traži pažnju, sunce mu bezobrazno! A žena sve oko deteta, meni ni jajca da istetoši kako sam navikao! I kaže da ja ustanem u toku noći bar ovaj put, jer je ona premorena. Ja? Svašta. A bebe su inače preslatke, igrao se s njima svaki dan na po pola sata, svi su govorili biće divan s decom.
Ali ovo njegovo je tu 24h!
Ide on malo do grada, ne može on da sluša kako se TO dere.
Ide i malo do teretane, lajkovala mu neka studentkinja sliku iz vojske kad je bio mršav, pa možda malo opet da se odradi... Žena i onako ima da se cima oko malog, sva se rastroćala, kaže ne može kosu da opere, boli je ožiljak od carskog, boli je glava, spava joj se... Stalno nešto smara.
Mile mu dao da proba neke steroide, ej sad kad se nagruva... Idemo malo do Blejvoča, sad sam top macan.
Žena zove, smara kad ću kući, imaju temperaturu i ona i mali. E ebaću joj mamu, taman Aco Pejović počeo sa svirkom.
Ona plače, kaže da sam ranije bio divan, pun razumevanja i pažnje... Pa maco, ranije nisi bila zapečaćena burmom i tim kmezavcem, sad jesi, nema šta više da gugučemo, to ti je što ti je... I aj prestani da cmizdriš brate kući si po ceo dan, ja radim, uradi nešto...
Ne krijem telefon i nije mi niko poslao poruku!!!