- Poruka
- 51.446
Recimo da je razlika 100 godina i 15000 kilometara....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A haa!Znas zasto zene u pocetku izbegavaju drugi brak, a muskarci srljaju?
Zene zive unazad i misle na proslost, muskarci zive unapred i misle o buducnosti....u nekom vremenskom periodu se to izjednaci, pa mu dodje na isto...

Znam ja da sam zelena. Tj. progresivna i mlada osoba. Ali ja više učim od dece a manje od iznevernih i ogorčenih pametnjakovića.Pcelo ne se ljutis al zelena si![]()
To sto ti vidis iz vizure deteta je sasvim druga stvar iz vizure roditelja.Znam ja da sam zelena. Tj. progresivna i mlada osoba. Ali ja više učim od dece a manje od iznevernih i ogorčenih pametnjakovića.
Budi bolja nego mamaTo sto ti vidis iz vizure deteta je sasvim druga stvar iz vizure roditelja.
Nesto kao misliti i sr.ati
To svi hoce..onda uglavnom budu isti..pa se nesto cupaju, petljaju..Budi bolja nego mama
Našao si poređenje... Sveđani borave u kuhinji i bave se decom isto koliko i žene.Možda čak i više.Tamo niko nikom nije sluga, ni rob.Znate koja je razlika izmedju svedjake i srpkinje u svedskoj?
Srpkinja se prvo uda, pa zavrsava fakultet, a svedjanka prvo nesto nauci pa se udaje....
Mislis kao kod Carobnjaka iz oza?Našao si poređenje... Sveđani borave u kuhinji i bave se decom isto koliko i žene.Možda čak i više.Tamo niko nikom nije sluga, ni rob.
i kad zateknu nekog da im **** zenu ljubazno ga zamole da se pomjeri da prodjeNašao si poređenje... Sveđani borave u kuhinji i bave se decom isto koliko i žene.Možda čak i više.Tamo niko nikom nije sluga, ni rob.
Da ne pominjem što dobro izgledaju, vode zdrav život i vežbaju. To sad na stranu.
)))Znate koja je razlika izmedju svedjake i srpkinje u svedskoj?
Srpkinja se prvo uda, pa zavrsava fakultet, a svedjanka prvo nesto nauci pa se udaje....
Fini neki ljudii kad zateknu nekog da im **** zenu ljubazno ga zamole da se pomjeri da prodje)))

Pa da...civilizovan narod.i kad zateknu nekog da im **** zenu ljubazno ga zamole da se pomjeri da prodje)))
srecom, pa nisam u toj mjeri civilizovanPa da...civilizovan narod.
))
)A ja cuo obrnuto....isprate zenu kod svalera....i dovedu drugu...Pa da...civilizovan narod.
Srati je mnogo lakše. Nekako s godinama ljudi se odluče za to.To svi hoce..onda uglavnom budu isti..pa se nesto cupaju, petljaju..
Kazem ti, misliti i sra.ti nije isto
To je samo pitanje vaspitanja....Srati je mnogo lakše. Nekako s godinama ljudi se odluče za to.