Razvedena zena

Ja sam primetila da prilikom i razvoda i smrti supražnika žene većinom ostaju same a muški nađu nešto. OK oko dece, ali i kad deci nisu potrebne. Mislim da je to loše po njih, da ne kažem nas. To je jasan pokazatelj ispranih mozgova i žao mi nas što smo tolko utepane, mesto da sebi budemo na prvom mestu, poput njih.
Zato što muškarcima treba rob, zato se žene kad ostanu sami. Žene su sposobne da vode brigu o sebi.

u mom okruzenju je suprotno, muskarce upropaste, a one idu sa cvijeta na cvijet
Upropašćavanje je obostrano, iako se manifestuje kroz kednu stranu, onu koja više zasere. Mi se inače bavimo posledicama a ne uzrocima. U skladu sa tim postoje predatori koji nameštaju situacije tako da oni ispadnu veliki.

Najčešće uloge igraju oni koji u detinjstvu nisu bili voljeni i posle ne nauče da vole... jer se to ne uči u šloli. Ni na ulici, mada tamo ima više emocija.

Ja sam primetila da prilikom i razvoda i smrti supražnika žene većinom ostaju same a muški nađu nešto. OK oko dece, ali i kad deci nisu potrebne. Mislim da je to loše po njih, da ne kažem nas. To je jasan pokazatelj ispranih mozgova i žao mi nas što smo tolko utepane, mesto da sebi budemo na prvom mestu, poput njih.
Ne moze,kad se zene od malena uce da postoje samo u sluzbi nekom drugom..ispran mozak koji opet treba da ispiras,a nije jednostavna rabota.
A da pritom ne odu u drugu krajnost pa misle samo na sebe.

Upropašćavanje je obostrano, iako se manifestuje kroz kednu stranu, onu koja više zasere. Mi se inače bavimo posledicama a ne uzrocima. U skladu sa tim postoje predatori koji nameštaju situacije tako da oni ispadnu veliki.

Najčešće uloge igraju oni koji u detinjstvu nisu bili voljeni i posle ne nauče da vole... jer se to ne uči u šloli. Ni na ulici, mada tamo ima više emocija.
oko ovog se slazem. a upropastavanje nema veze sa tim ko je vise zasro...

Paaaaa, zena ima vise nego muskaraca, a stizu mlade snage......tacnije, razvedene zene vise vole da imaju slobodno popodne....jer znaju da ne mogu da imaju ceo dan jednog muskarca...a ako se desi da je neko hoce za ceo dan onda malo razmisljaju.....
Ali to je OK. Njena stvar. Iako mislim da je i to retko. Ali ne organizuju ceo svoj život oko nekog tamo ko im hvali k.urac.

Postoji jedan ozbiljan poslodavac koji mi je objasnio zašto zapošljava isključivo oženjen muškarce i razvedene žene. Produktivniji su I posvećeniji poslu jer on ima roba kući a ona nije ničiji rob.
Laze.....nego zna da je ozenjen muskarac njegov rob jer mora da zaradi, a razvedena zena mora da zaradi jer nema ko da je izdrzava...

Back