Razveden/a

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Ova tema nema direktne veze sa mnom, mada sve sto ima veze sa mnom ima direktne veze. Danas sam se videla sa jednim drugom. On ima 35 godina. Rekao mi je da se neka razvedena zena raspitivala za njega. Ona je bez dece. Na moje pitanje, sta misli o tome, on je odgovorio da ga ne zanima to. Malo mi je bilo cudno, posto on nije toliko iskljuciva osoba. Ja sam donela odluku da vise ne budem sa razvedenima. O ozenjenima necu ni da pricam. Ipak, bila sam u vezi sa razvedenim muskarcima. Postoje muskarci koji su razvedeni zaista. Znaci, sa tom zenom ne odrzavaju ili imaju neki kontakt, koji ne znaci ponovo uspostavljanje braka.
Nije isto kada je muskarac razveden i kada je zena razvedena. Pod ovim mislim da se ne gleda isto na takav odnos.
Sta mislite o takvoj vezi sa razvedenom osobom? Muskarci, sta mislite o vezi sa razvedenom osobom. Devojke, a vi. Mislite li da ima razlike?:heart:

Mislim, sta reci...

Vecina tinejdzerki ne gubi nevinost sa visemesecnim deckom, vec sa nekim koga izaberu samo za tu priliku ^^

I onda ce neko da dodje i da popuje da je ona "niza klasa" , samo zato sto je potpisala taj ugovor, a posle raskinula taj ugovor.... mrtvo slovo na papiru :roll:

:heart: Ova tema nema direktne veze sa mnom, mada sve sto ima veze sa mnom ima direktne veze. Danas sam se videla sa jednim drugom. On ima 35 godina. Rekao mi je da se neka razvedena zena raspitivala za njega. Ona je bez dece. Na moje pitanje, sta misli o tome, on je odgovorio da ga ne zanima to. Malo mi je bilo cudno, posto on nije toliko iskljuciva osoba. Ja sam donela odluku da vise ne budem sa razvedenima. O ozenjenima necu ni da pricam. Ipak, bila sam u vezi sa razvedenim muskarcima. Postoje muskarci koji su razvedeni zaista. Znaci, sa tom zenom ne odrzavaju ili imaju neki kontakt, koji ne znaci ponovo uspostavljanje braka.
Nije isto kada je muskarac razveden i kada je zena razvedena. Pod ovim mislim da se ne gleda isto na takav odnos.
Sta mislite o takvoj vezi sa razvedenom osobom? Muskarci, sta mislite o vezi sa razvedenom osobom. Devojke, a vi. Mislite li da ima razlike?

Oni znaju zasto su se vencali i zasto su se razveli.
Razlika moze da bude u tome sto ce ona biti malo zatvorenija nego one koje se nisu udavale.
Ako se slazem sa devojkom odnosno zenom ne bi mi bilo bitno da li se udavala jednom ili vise puta.

Ja Imam daljnu "strinu" udala se 1959 bila je svega 7 dana u braku i vratila se kutji u rodno selo cijelo selo je skochilo " otkud ti moja ti shta to bi?" ona je samo rekla nemogu ja to da me mushkarac vata za goozicu. Nikad se vishe nije udavala niti je odrzhavala Kontakt sa bivshim muzhem.

Nista mi nije odgovorila za lubenice :ceka:

:heart:
Sada cu ti odgovoriti, posto sam ukapirala na koju ti vodenicu teras vodu. To sto ti ovde nabacujes, najbolje je da pitas administratore, pa ce ti oni reci odakle se ja javljam. Dakle, taj lik, za koga svi misle da sam ja, je valjda zeznuo ceo ovaj forum. Svi iskompleksirani sociofobi su se nesto ulizivali njemu, pa sada, kada su videli kakve su budale, mene ovde prozivaju da sam musko. Najbolje je da ti verujes njima, ali sledeci puta, prvo pitaj mene.
Ja to s poljoprivredom nemam veze, niti znam tog lika. Ranije, kada sam dala ovde svoj nalog na fejsu, hakovali su mi zbog njega, kao i moj zvanicni nik Moderna Pevacica. Prvo mi je bilo neprijatno, zbog mojih obozavalaca, a onda sam shvatila da su to neostvareni ljudi, koji varaju svi i koji njih varaju, pa sam lepo okrenula list. Ko me voli, voli me.
Jos bih htela da kazem jednu pojavu, koju sam zapazila na forumu... U stvari otvoricu novu temu, pod nazivom: "Palanacki diskurs".:heart:

Back