Evo ja gledala juče i nešto sam otišla sva nikakva i smorena, bilo mi zima, spavalo mi se, al' me je predstava razbudila i baš me prijatno iznenadila! Lepo je urađena, nema šta. Nemam predstave koliku slobodu ima reditelj kad su u pitanju vestendovski i brodvejski mjuzikl hitovi, ali masoven scene su super (bez obzira što kad prebrojiš učesnike i nisu mnogo masovne). Scenografija je jednostavna a dobra - obično parče mosta (čega li?) koje kad vidiš odmah nekekao znaš u kojoj zemlji i u koje doba se radnja odigrava. Orkestar je super, diriget je sladak k'o šećer.

Međutim, ono što me je najviše iznenadilo je to koliko je dobra podela uloga, bilo je tu glumaca koje baš i ne volim, ali svi su bili dobri. Prvo sam bila razočarana kad sam videla da u podeli koju gledam neće biti Vladimira Andrića jer njega obožavam, ali Srđan Timarov je bio baš dobar. Zafir me je strašno nervirao u novosadskom ''Violoinisti na krovu'', međutim, ovde mu je nekako lgela uloga, nije mu ostavljeno prostora da šmira i pravi se važan

, a i za svako poštovanje je što čovek od toliko godina izdrži onako dugačku predsatvu a ima ga skoro u svakoj sceni. Bosiljčić k'o Bosiljčić, ali nije mi smetao ai evo javno priznajem da je lepo otpevao ''Empty Chairs And Empty Tables'', bilo je dirljivo. Katarina Gojković očekivano peva ki slavuj, Katarina Žutić baš i ne, ali je slatka. Mnogo mi se dopao i operski pevač (neki Ljuba čini mi se?) koji igra organizatora pobune. I klinci su slatki i lepo pevaju. Ali, Lutkić i Nataša Marković su apsolutni carevi predstave. Jesu možda njihove uloge i same po sebi najzahvalnije, ali sigurno nije bilo lako naći pravu meru, da se grotesknost likova ne pretvori u glupiranje na sceni i rušenje atmosfere predstave, anjih dvoje su u tome uspeli. Mislim da je to najbolja Lutkićeva uloga u kojoj sam ga gledala - kako je smao skinuo kokni izgovor, on je jedini glumac čiji sam engleski uvek razumela ( za razliku od Timarova i Bosiljčića za koje uopšte nisma bila sigurna ni na kom jeziku pevaju

ali nisu oni krivi, već budala koja ih je terala da mjuzikl u sred Beograda pevaju na stranom jeziku).
Hauevr, aj ivn vont gou into det lenguidž kveščn bikoz ajv olredi sed evrifing aj hed tu sej abaut it. Aj ken onli point aut det maj opinjon voz fuli konfrmd - singing in ingliš iz stjupid, sensles end aterli anojing - uan kant konsentrejt on d vižual end mjuzikal aspekts ov d šou vajl črajing tu rid douz stjupid tajtls haj abav d stejdž. Aj gejv ap črajing tu rid dem sam fiftin minits far in d šou.
End črajing tu andrstend d pur aktors iz lajk črajing tu andrstend dis vot ajv vritn hir. Sou der.
Sve u svemu, lepa predstava, gledaću je opet!