razuzdano..divlje (sa kompromisom)

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.236
934787_268492603355144_2132631513498487452_n.jpg

njen san je bio da nosi bikini na plazi

zajednica, porodicna, drustvena namece nam odredjene norme koje hteli ili ne uglavnom moramo da postujemo
svako od nas je uradio nesto u zivotu cime je zadovoljio licnu potrebu za buntom, ali je na neki nacin ispostovao i nametnuto

ajde sada vi :)

toga ima manje kad ne pratiš mnogo forum

- - - - - - - - - -

evo iznad mene žive pomalo razuzdani i divlji, ali ne sehualno nego trče i kuckaju i stružu
:think:
mislim imaju decu ali svaki dan tako trče

...
ona sa bikinijem nije baš društvena norma nego verovatno zakon

Poslednja izmena:
Pa ono - klasika: buntovna ženska koja nema muda za velike pizdarije, ali ceo život hoće uzvodno, tj. odbija da se uklopi u šablon pa na kraju uvek nekako popusti.
Neću da studiram, hoću da radim. Onda ipak dok radim krenem krišom da studiram, ali za svoju dušu.
Onda položim sve ispite, ali neću da diplomiram.
Neću da se udam za tatinog sina, hoću tipa koji nema ništa osim svojih 10 prstiju.
Neću da se udajem uopšte, ali ću sama da podižem dete. Onda se ipak na kraju udam.
I tako - nikad od mene čovek od reči, samo mnogo pričam, a slabo se držim toga...
I sve samo zato što mrzim

Eee ovaj moj ko da je patuljak.taj i krecii menja gume i zaradjuje i nabavlja i menja gumice.samo se grozi elektrike.a grozim je se i ja :mrgreen:

sirotinjo i Bogu si teška

pa u čemu je razlika izmedju Beogradjana i Beogradžana?
baš u tome ko plaća majstore da mu urade po kući po Beogradu a ko "ume sve"?

- - - - - - - - - -

p.s. pretpostavljam da tek butan bocu tek ne bi uneli u kuću...

- - - - - - - - - -

Ko kaže da mora sve. Nek se bore međusobno, neka najbolji pobedi. :heart:

Nema potrebe... ima više žena nego muških... krenite da se dogovarate kojoj hitno a koja bi opet...

Back