Разрешено: Кабинет градоначелнице потврдио за Спутњик - Чикаго слави Видовдан

• Začetnik teme Začetnik teme zx16
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А зашто би да се она брише, није по твом укусу или нешто друго?
pa nije u redu da se vidovdan vezuje za lezbijke, ali ako je vidovdan lezbijski praznik onda neka
Скрнављење и сумрак Србије: Ани Брнабић додељена Видовданска награда

hrk, pljuc! hohstapleraj, pokrala serbiju za bratovljevov racun, a kao satro lezbaca! who gives a shit?

treba da se 'apsi, a ne da se vadi na lezbjisto, vidovdan?! fu!

pa nije u redu da se vidovdan vezuje za lezbijke, ali ako je vidovdan lezbijski praznik onda neka
Скрнављење и сумрак Србије: Ани Брнабић додељена Видовданска награда

hrk, pljuc! hohstapleraj, pokrala serbiju za bratovljevov racun, a kao satro lezbaca! who gives a shit?

treba da se 'apsi, a ne da se vadi na lezbjisto, vidovdan?! fu!
Видовдан је српски празник био и пре Брнабићке и свих које набрајаш, и пре мене, тебе, чланова овог форума и биће после свих нас.
И зашто везујеш Видовдан за било коју особу, односно, да ли у опште знаш за чега се везује Видовдан?

Видовдан је српски празник био и пре Брнабићке и свих које набрајаш, и пре мене, тебе, чланова овог форума и биће после свих нас.
И зашто везујеш Видовдан за било коју особу, односно, да ли у опште знаш за чега се везује Видовдан?
zato sto lupa.

Ne može da svari da su u pitanju demokrate i Čikago
NARAVNO.
ALI TO JE SAMO TVOJA PERSPEKTIVA, A VEC SAM TI POSLAO
A lot of foolish WHITE Chicagoans voted for Lezzie Lightweight thinking she would be better than Preckwinkle. Let's hope they don't make that stupid mistake again in 2023,

NARAVNO.
ALI TO JE SAMO TVOJA PERSPEKTIVA, A VEC SAM TI POSLAO
Koliko ja znam Srba ima i u Ohaju.
Agituj u Trampovoj partiji da i tamo nešto slično donesu.

As late as the 1980s, Serbian radio programs continued to air in Cleveland. Serbian Ohioans continue to participate in various social and cultural groups that serve to promote Serbian beliefs and customs.

https://ohiohistorycentral.org/w/Serbian_Ohioans

Koliko ja znam Srba ima i u Ohaju.
Agituj u Trampovoj partiji da i tamo nešto slično donesu.
pa zar nisam? a bajden seronja ne moze da nakupi ni 2k., a kamoli 2 miliona

Over 2 Million Watch Trump's Ohio Rally Online: "We'll Have To Win A Third Time"
by Tyler Durden - Sunday, Jun 27, 2021 - 13:00
… enthusiastic crowd of thousands at a rally in Wellington, Ohio. As Sharyl Attkission reports , Trump supporters donned … gathered at Lorain County Fairgrounds in Wellington, Ohio , to listen to the 75-year-old speak at the first of his … as he arrives for his campaign-style rally in Wellington, Ohio, on June 26, 2021. (Stephen Zenner/AFP via Getty Images)

Чекајте обојица. Зашто би се ми у Србији бавили препуцавањима демократа и републиканаца у САД и то још лепили на наш национални празник?
И то је мало па још и лезбејке овај налепи а Видовдан је старији и од самих САД?!

Чекајте обојица. Зашто би се ми у Србији бавили препуцавањима демократа и републиканаца у САД и то још лепили на наш национални празник?
И то је мало па још и лезбејке овај налепи а Видовдан је старији и од самих САД?!
Ni meni nije jasno, ali neko se od serbo-amera hvalin sto je lori zena udata za zenu ...rasistkinja, itd...

cikago je propao, srbi sto ih ima tamo beze glavom bez obzira, bar koje ja znam, ali. ima ih koji su se zaglavili u cikagu, mnogi

prosto se ne isplati tamo ziveti, samo podizu poreze

Ni meni nije jasno, ali neko se od serbo-amera hvalin sto je lori zena udata za zenu ...rasistkinja, itd...

cikago je propao, srbi sto ih ima tamo beze glavom bez obzira, bar koje ja znam, ali. ima ih koji su se zaglavili u cikagu, mnogi

prosto se ne isplati tamo ziveti, samo podizu poreze
Pa znamo da Čikago ima neku najvišu stopu kriminala. Mnogo crnaca tamo haha. Medjutim Srba će uvek tamo biti.

Pa znamo da Čikago ima neku najvišu stopu kriminala. Mnogo crnaca tamo haha. Medjutim Srba će uvek tamo biti.
pa, da, predoziranja, ubistva, ali i takse - prosto nije tamo zdravo za zivot, kao i detroit - propalo je to...
Overdose Deaths Skyrocketed In Chicago As COVID Lockdowns Continued
17 People Were Shot In Chicago On Monday Alone

a slicno je i u ostalim demorats metropolama:

Poll: More Than 40% Of San Francisco Residents Planning To Leave ‘Deteriorating City’

a sto se tice gradonacelni.ce, tuzena je;
Daily Caller Sues Racist Chicago Mayor For Blacklisting White Journalists

demorats stetocine rasturaju ameriku, malo je vremena ostalo da se spasi USA.

Poslednja izmena:
Sad će Amerikanci da nauče koliko je bilo "Bošnjaka" realno na Balkanu

ade5330d8fe70de9769949858b9593b5.JPG

FOTO: BECCA

Poruka o genocidu u Srebrenici na bilbordu u Chicagu​

07.07.2021. / 08:08
1

Povodom obilježavanja 26. godišnjice genocida u Srebrenici, Bosanski edukativni i kulturni centar Amerike sa sjedištem u Chicagu objavio je veliki bilbord sa natpisom "Never Forget Srebeenica Genocide - 8372 Reasons Not To Forget July 11, 1995" (Nikada ne zaboravi Genocid u Srebrenici - 8372 razloga da ne zaboraviš 11. juli 1995), saopćio je Centar.

Na ovaj način stotine hiljada vozača koji sa zapadne strane ulaze u grad Chicago, neposredno pored svjetski poznatog aerodroma O'Hare, moći će vidjeti poruku o genocidu u Srebrenici.
Kako kažu iz Centra, potrudili su se da Chicago ove godine bude u znaku Srebrenice. Zahvaljuju se Sjedinjenim Američkim Državama na kontinuiranoj podršci koju daju Bosni i Hercegovini.
Podsjećamo, Rezolucijom 310, Zastupnički dom Kongresa Sjedinjenih Američkih Država 2017. godine jednoglasno je usvojio Rezoluciju o Srebrenici, kojom se zločin iz jula 1995. godine definira kao genocid.
Faktor

Back