gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
nazalostСа његовим одласком, морало је отићи и његово дело, и оде Југославија!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nazalostСа његовим одласком, морало је отићи и његово дело, и оде Југославија!
pa nije u redu da se vidovdan vezuje za lezbijke, ali ako je vidovdan lezbijski praznik onda nekaА зашто би да се она брише, није по твом укусу или нешто друго?
Видовдан је српски празник био и пре Брнабићке и свих које набрајаш, и пре мене, тебе, чланова овог форума и биће после свих нас.pa nije u redu da se vidovdan vezuje za lezbijke, ali ako je vidovdan lezbijski praznik onda neka
Скрнављење и сумрак Србије: Ани Брнабић додељена Видовданска награда
hrk, pljuc! hohstapleraj, pokrala serbiju za bratovljevov racun, a kao satro lezbaca! who gives a shit?
treba da se 'apsi, a ne da se vadi na lezbjisto, vidovdan?! fu!
zato sto lupa.Видовдан је српски празник био и пре Брнабићке и свих које набрајаш, и пре мене, тебе, чланова овог форума и биће после свих нас.
И зашто везујеш Видовдан за било коју особу, односно, да ли у опште знаш за чега се везује Видовдан?
NARAVNO.Ne može da svari da su u pitanju demokrate i Čikago
A lot of foolish WHITE Chicagoans voted for Lezzie Lightweight thinking she would be better than Preckwinkle. Let's hope they don't make that stupid mistake again in 2023,
Koliko ja znam Srba ima i u Ohaju.NARAVNO.
ALI TO JE SAMO TVOJA PERSPEKTIVA, A VEC SAM TI POSLAO
pa zar nisam? a bajden seronja ne moze da nakupi ni 2k., a kamoli 2 milionaKoliko ja znam Srba ima i u Ohaju.
Agituj u Trampovoj partiji da i tamo nešto slično donesu.
Ni meni nije jasno, ali neko se od serbo-amera hvalin sto je lori zena udata za zenu ...rasistkinja, itd...Чекајте обојица. Зашто би се ми у Србији бавили препуцавањима демократа и републиканаца у САД и то још лепили на наш национални празник?
И то је мало па још и лезбејке овај налепи а Видовдан је старији и од самих САД?!
Pa znamo da Čikago ima neku najvišu stopu kriminala. Mnogo crnaca tamo haha. Medjutim Srba će uvek tamo biti.Ni meni nije jasno, ali neko se od serbo-amera hvalin sto je lori zena udata za zenu ...rasistkinja, itd...
cikago je propao, srbi sto ih ima tamo beze glavom bez obzira, bar koje ja znam, ali. ima ih koji su se zaglavili u cikagu, mnogi
prosto se ne isplati tamo ziveti, samo podizu poreze
pa, da, predoziranja, ubistva, ali i takse - prosto nije tamo zdravo za zivot, kao i detroit - propalo je to...Pa znamo da Čikago ima neku najvišu stopu kriminala. Mnogo crnaca tamo haha. Medjutim Srba će uvek tamo biti.
Sad će Amerikanci da nauče koliko je bilo "Bošnjaka" realno na Balkanu