Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.177
Kakve veze ti izBosne imaš sa srpskim Ustavom?Kako ti ide antisrpsko i antiustavno rovarenje?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze ti izBosne imaš sa srpskim Ustavom?Kako ti ide antisrpsko i antiustavno rovarenje?![]()
Vidim na naxi kameri da je neka gužva u ćacilendu. Možda opet dele matijevićeve pljeske?Nisam pratio vesti ovih dana, a vidim da je nesto pretio ljudima za ovo okupljanje na Vidovdan.
Koliko je spreman da ide daleko, sta mislite?
Ti ne znaš osnovne pojmove a otvaraš temu.To bi trebala administracija pod hitno da ti onemogući.Evo,nazivaš ga diktatorom,a u Srbiji nije diktatura,naprotiv,nadaleko nema ovakve slobode koja lagano prerasta u bezobrazluk jer je nekažnjivost dovela do toga.
Kakve veze ti izBosne imaš sa srpskim Ustavom?
Tebi treba dodeliti kakav orden za izuzetne zasluge ovde![]()
Nisi ti original![]()
Koliko ljudi cete da streljate?Svi koji nasrnu na Srbiju na Vidovdan
proći će kao Murat!
Јесам.
Видиш да сам утамничен.
Ово мој дух говори из казамата утамниченог Мистића
Toplotni top je spreman.Koliko ljudi cete da streljate?
A iskoristili su ih odmetnuti elementi policije, po nalogu blokaderskih hohštaplera? Fino da znamo gde je sve vaša hobotnica pustila pipke...
Pukli su kontrabotovi koji odavno ni ne pomišljaju da daju objašnjenje zašto bi se taj top koristio baš usred tišine. Za kemtrejlse imamo jasnu logiku da je cilj trovanje stanovništva, a šta je cilj zvučnog topa?
Леле, ала сте ви ботови пукли.
По мени би студенти требали да прогласе своју Владу и Парламент.Nisam pratio vesti ovih dana, a vidim da je nesto pretio ljudima za ovo okupljanje na Vidovdan.
Ви ботујете по задатку тако ми нисте интересантни саговорници.Pukli su kontrabotovi koji odavno ni ne pomisljaju da daju objasnjenje zasto bi se taj top koristio bas usred tisine. Za kemtrejlse imamo jasnu logiku da je cilj trovanje stanovnistva, a sta je cilj zvucnog topa?
Коју Србију?Svi koji nasrnu na Srbiju na Vidovdan
proći će kao Murat!
3 pogrešne konstatacije..Kakve veze ti izBosne imaš sa srpskim Ustavom?
Kosovski junaci..Kakvi kosovski junaci...ti si mukice dovoljno neobrazovan da ne znaš kakvo je poreklo vidovdana.
3 pogrešne konstatacije..
1. Iz Srpske.
2. Državljanin Srbije više od 9g.
3. Za razliku od tebe poštujem Ustav.![]()
Da se ti nešto pitaš, Srbija bi se gušila u prašini.. smanji malo doživljaj.Gospodine, SF price i novele su drugi pdf desno![]()
Nisam pratio vesti ovih dana, a vidim da je nesto pretio ljudima za ovo okupljanje na Vidovdan.
Možda je moja borba protiv neistina Donkihotovska borba,ali ja se jednostavno ne slažem sa iznošenjem neistinitih tvrdnji.Tebi treba dodeliti kakav orden za izuzetne zasluge ovde![]()
Možda je moja borba protiv neistina Donkihotovska borba,ali ja se jednostavno ne slažem sa iznošenjem neistinitih tvrdnji.