Razocarao sam se u tzv. prijatelje

Danas sam seo nesto, to mi je dalo fore da malo razmisljam i smorio sam se. Potpuno sam se razocarao u nazovi prijatelje...Kada sam malo sabrao i oduzeo, skontao sam da nemam onoga koga mogu pozvati u pola noci jer mi nesto treba.. Da li toga ima samo na filmovima? Evo, konkretno mi treba neka mala pomoc oko necega u dvoristu i nigde nikoga nema. Jedan nema kola trenutno i kao da su mu noge odsecene..drugi se 'smoreno probudio' i samim tim na njega ne mogu da racunam...treci nije u tom fazoni, sav je fancy...potpuno sam se razocarao i zamislio sta i kako... Kako je kod vas??? :(

Ma niko nije vredan da se svi mi kidamo zbog nekog...ali tako je zato sto nam je stalo do te osobe.Jos gore je kada nasednes na neke stvari za koje saznas da iza toga stoji tvoj "prijatelj"! Use i u svoje kljuse,drustvo odlazi i prolazi,a prava osoba ostaje zauvek...naci ce se! Tako ti je to u zivotu. :bye:

Danas sam seo nesto, to mi je dalo fore da malo razmisljam i smorio sam se. Potpuno sam se razocarao u nazovi prijatelje...Kada sam malo sabrao i oduzeo, skontao sam da nemam onoga koga mogu pozvati u pola noci jer mi nesto treba.. Da li toga ima samo na filmovima? Evo, konkretno mi treba neka mala pomoc oko necega u dvoristu i nigde nikoga nema. Jedan nema kola trenutno i kao da su mu noge odsecene..drugi se 'smoreno probudio' i samim tim na njega ne mogu da racunam...treci nije u tom fazoni, sav je fancy...potpuno sam se razocarao i zamislio sta i kako... Kako je kod vas??? :(
Ne samo u nazovi prijatelje nego i u neke svoje najblize. Tek kada obolis i kada se razbolis, kada ti je najteze, tada vidis sta ljudi su...Obicni misevi i nigde nikoga. Dok sam bila na nekim pregledima koji su za mene bili jako ozbiljni, i nakon toga kada sam se ensto drugo razbolela, nije bilo nikoga. Da, otreznite te onako...Posteno i zestoko. Ali shvatis jedno, da imas sebe i dok je tebi sebe, nema zime. Da, strasno sam se razocarala, no niko mi nije kriv. To samo znaci da sam ja lose procenila i mislila nesto drugacije a ne videla ono sta je. Da tako silno ne verujes ne mozes se tako jako ni razocarati...Ja to onako bas po naski...silno i dubinski zavolim pa je isto toliko i veliki jaz...I pad. Ali se naucis pameti i ne zaboravis nikada. Uradsi sve sto je do tebe da u buducnosti vise nikada ne budes u takvoj situaciji da cekas, da moljakas , da ocekujes i da verujes. Cinis sve sam sta mozes i koliko mozes, ne cekas na nikoga. Fino ono ljudi kazu, pomozi sam sebi, pa ce ti i Bog pomoci. :kiss:

Back