SANDRINAbg Elita Banovan Poruka 16.741 24.04.2007. u 16:30 - Razočarana u muški rod #176 trofazna: ma daj bre nemoj da me plašiš...ni ja ni taj moj nismo iz srbije...pa tako da ne znam Kliknite za proširenje... Pa kakve to ima veze odakle ste..? Nego, je ko taj tvoj...mis'im, ovde...nisam u tokovima sasvim??? :shock:
trofazna: ma daj bre nemoj da me plašiš...ni ja ni taj moj nismo iz srbije...pa tako da ne znam Kliknite za proširenje... Pa kakve to ima veze odakle ste..? Nego, je ko taj tvoj...mis'im, ovde...nisam u tokovima sasvim??? :shock:
bombay Zainteresovan član Poruka 263 24.04.2007. u 16:32 - Razočarana u muški rod #177 trofazna: ma daj bre nemoj da me plašiš...ni ja ni taj moj nismo iz srbije...pa tako da ne znam Kliknite za proširenje... Aha
trofazna: ma daj bre nemoj da me plašiš...ni ja ni taj moj nismo iz srbije...pa tako da ne znam Kliknite za proširenje... Aha
trofazna Aktivan član Poruka 1.332 24.04.2007. u 16:42 - Razočarana u muški rod #178 SANDRINAbg: Pa kakve to ima veze odakle ste..? Nego, je ko taj tvoj...mis'im, ovde...nisam u tokovima sasvim??? :shock: Kliknite za proširenje... ni ja ni taj što je men odbio nismo iz srbije...pa ne znam, ne mogu da verujem a za rileta ne znam odakle je
SANDRINAbg: Pa kakve to ima veze odakle ste..? Nego, je ko taj tvoj...mis'im, ovde...nisam u tokovima sasvim??? :shock: Kliknite za proširenje... ni ja ni taj što je men odbio nismo iz srbije...pa ne znam, ne mogu da verujem a za rileta ne znam odakle je
SANDRINAbg Elita Banovan Poruka 16.741 24.04.2007. u 16:51 - Razočarana u muški rod #179 trofazna: ni ja ni taj što je men odbio nismo iz srbije...pa ne znam, ne mogu da verujem a za rileta ne znam odakle je Kliknite za proširenje... Smislila sam suuper recepAt za hurmas'ce...o'sh javno il' tajno da ti sa'nem? :rolleyes: p.s. A Rile je taj sto je odAbio drugar'cu...? :shock: p.p.s. Pitacemo ga odakleM je...
trofazna: ni ja ni taj što je men odbio nismo iz srbije...pa ne znam, ne mogu da verujem a za rileta ne znam odakle je Kliknite za proširenje... Smislila sam suuper recepAt za hurmas'ce...o'sh javno il' tajno da ti sa'nem? :rolleyes: p.s. A Rile je taj sto je odAbio drugar'cu...? :shock: p.p.s. Pitacemo ga odakleM je...
sinmbad Veoma poznat Poruka 12.425 24.04.2007. u 23:08 - Razočarana u muški rod #180 ...opet se vi o 'rani raspričale....