Pozdrav! Retko se ovako obracam, ali zanimaju me misljenja prevashodno objektivna. Naime radi se o tkzv. razocaranosti na devojke iz svog grada. Ne bih imenovao grad, manji je grad u Centr.Srbiji. Da napomenem, ne izlazim tako cesto u zadnje vreme, Ali Sam aktivan na drustvenim mrezama. Radi se o tome da me devojke ignorisu u smislu objava storija, postova.... Ne bi bilo to like nelogicnosti da fizicki ne izgledam iznad proseka. Zvucim prepotentno znam, Ali govorim objektivno Bez lazbe skromnosti I da bi vam bilo sto jasnije. Dakle crn sam,visok, zgodan I lep. Zvucim kao veliki narcis, iako to nisam uopste(fizicki izgled mi nije u prvom planu) ali ponavljam da bi ste imali bolju sliku situacije,a para I nemam bas. Ovog leta sam bio u Istanbul 8 dana kod prijatelja I ono sto sam uocio da me strankinje(turkinje) vise primecuju nego nase devojke konkretno devojke iz mog grada, da ne generalizujem. Sad ne bih kao neki pacenici da se hvatam odmah "ma sve traze pare...to im jedino bitno!" Ne! Uopste ne generalizujem.Pre oko godinu dana jedna devojka atraktivnijeg izgleda je malo "bacila oko" pregledi stalni na storiju I po neki laik. Ali nisam nista preduzimao jer sam video u slikama da ima momka. Po prirodi nisam kompleksas, ali ovo mi polako pocinje da stvara frustracije I kompleks iskreno. Reci cete izalazi malo vise I to, ali opet je isto. Ono sto meni nije kasno da skratim kako to da u Turskoj u kojoj sam bio sam opazajniji a ovde kod mene u gradu ne. Pocinjem I da blago prepirem konkretno lokalne devojke. Nemam dosta pratilaca I nisam nesto poznat u gradu pa da li je toga? Ne verujem da je do para jer ih vidjam sa likovima koji su prosecni u svemu. Zaista Sam iskreno razocaran u devojke ovde. Uglavnom nafurane, uobrazene... Jer kazem fizicki izgledam iznad proseka, kulturan sam, profil mi je normalan Bez lupanja gluposti, smaranja...Ah daa opcinila me jedna turkinje koja nije skidala pogled sa mene, ali posto sam bio u zurbi nisam mogao nista konkretno, a I turski ne znam
Rado bih se I preselio tamo da znam jezik. Zaboravio sam glavni da kazem. Imam 28godina I vec godinama nemam devojku