Razmišljaju li Srbi odgovornije kada je....?

Ја сам живео од 7? - 9?

Fat-1.gif

I dobro se iz.ajebavaste sa temom....Pa da sad ja objasnim šta znači Srbi u postavci teme....
To znači da me ne interesuju nemci , francuzi, engelezi i amerikanci....
A ovakvo pitanje bi moglo da da drugačiji odgovor kod njih.....

Nažalost , jasno je da čim tema dodje na politiku , tu je sačekaju elitni ljudi u Zemlji , baš kao i u realnosti.....

Tuzni_patak:
I dobro se iz.ajebavaste sa temom....Pa da sad ja objasnim šta znači Srbi u postavci teme....

Nažalost , jasno je da čim tema dodje na politiku , tu je sačekaju elitni ljudi u Zemlji , baš kao i u realnosti.....

Iz naše Istorije poznato mi je da su meseci mart, maj, oktobar (ne samo 5-ti) meseci nekih prevrata, nekih burnih dogadjanja u narodu. E sad, da li su ti dogadjaji osmišljeni u periodu jesen-zima pa se zbili u martu ili maju, ili isplanirani za vreme leta pa se dogodili u oktobru, ne znam. Ili su ovi oktobarski imali prolećni začetak, a preko leta samo tinjali ?
Pozz
P.S. Kad bolje razmislim, nije tema naivna kao što deluje ;)

Naravno da promena vremena utiče na čovekovo raspoloženje.
Ako znamo da Mesec utiče na plimu i oseku kod mora i okeana, što bi izuzetak bilo ljudsko biće čije telo u velikom procentu čini tečnost?
Opšte je poznato da se hirurške intervencije izbegavaju za vreme punog Meseca.
Ne zbog holivudskih vukodlaka već zbog činjenice da je krvni pritisak kod svih ljudi povišen pa bi i krvarenje bilo obilnije.

Kao primer možemo uzeti i nikada prevazidjenu društvenu igru - šah
Odigrajte jednu partiju kada je vreme tmurno ili kad je nizak vazdušni pritisak.
Odigrajte partiju kada je napolju plus 38 i povećana vlažnost vazduha...

Dakle, kod politike ne koristimo ruke ili noge (doduše pojedini tim udovima pojačavaju važnost naglas izgovrenih reči) već isti onaj organ koji je potreban za partiju šaha.

Sada povezujem današnju promenu vremena sa ovolikom napetošću na podforumu politika.
Pa mislim da bi trebalo da bar danas malo olabavim kriterijum.

Da opet možete i sutra dolaziti na Krstaricu i pisati vrlo važne stvari...
:wink:

Tuzni_patak:

Neurologija, kardiologija, pecanje... :roll: a, gde su tu Srbi iz teme ?

Plava Bilja:
Nikome normalnom se ne svidja termin "Srbijanac". Prvo, pogrdan je, drugo, uvredljiv je.
I ja mislim da je to samo gegorafska odrednica, nista vise.
Ti si bosanski Srbin, pretpostavljam :confused:
Znaci, Srbin si, a bosanski je ta geografska odrednica.
Neki ljudi bas nece da razmisljaju, a kad pocnu, onda to cinie ili na pogresan nacin, ili sracunato da uvrede :twisted:

Pa ne bih se složio sa tobom u onom delu gde kažeš da je "Srbijanac" uvredljivo. Onda bi bilo uvredljivo i Amerikanac ili Švajcarac jer je i to geografska odrednica.

Back