Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.064
Nisam Sarajka, nego Paljanin! :-D Moja porodica zivi na Palama vekovima!Бл:Јеси Сарајка?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam Sarajka, nego Paljanin! :-D Moja porodica zivi na Palama vekovima!Бл:Јеси Сарајка?
Онда смо комшије, ја см иначе БОРН ИН САРАЈЕВО :sad:DeteSunca:Nisam Sarajka, nego Paljanin! :-D Moja porodica zivi na Palama vekovima!
Koliko si dugo ziveo u Sarajevu? I ja sam tamo rodjen, ali samo zato sto na Palama nema porodiliste :-DБл:Онда смо комшије, ја см иначе БОРН ИН САРАЈЕВО :sad:
Али нажалост ПЕДЕРАЛНО![]()
Tuzni_patak:I dobro se iz.ajebavaste sa temom....Pa da sad ja objasnim šta znači Srbi u postavci teme....
To znači da me ne interesuju nemci , francuzi, engelezi i amerikanci....
A ovakvo pitanje bi moglo da da drugačiji odgovor kod njih.....
Nažalost , jasno je da čim tema dodje na politiku , tu je sačekaju elitni ljudi u Zemlji , baš kao i u realnosti.....
L.1:Модератори
да нисам погрешио подфорум,јел ово кардиологија?
Neurologija.L.1:Модератори
да нисам погрешио подфорум,јел ово кардиологија?
jomini:Neurologija.
jomini:Pa tamo ću da završim posle ovih terapija. Možda i u Kovinu.
Ako, bio sam tamo 9 meseci.
Tuzni_patak:I dobro se iz.ajebavaste sa temom....Pa da sad ja objasnim šta znači Srbi u postavci teme....
To znači da me ne interesuju nemci , francuzi, engelezi i amerikanci....
A ovakvo pitanje bi moglo da da drugačiji odgovor kod njih.....
Nažalost , jasno je da čim tema dodje na politiku , tu je sačekaju elitni ljudi u Zemlji , baš kao i u realnosti.....
jomini:Evo. Srbi razmišljaju odgovornije kad ih neko nadzire. :shock:
jomini:Evo. Srbi razmišljaju odgovornije kad ih neko nadzire. :shock:
Plava Bilja:Nikome normalnom se ne svidja termin "Srbijanac". Prvo, pogrdan je, drugo, uvredljiv je.
I ja mislim da je to samo gegorafska odrednica, nista vise.
Ti si bosanski Srbin, pretpostavljam![]()
Znaci, Srbin si, a bosanski je ta geografska odrednica.
Neki ljudi bas nece da razmisljaju, a kad pocnu, onda to cinie ili na pogresan nacin, ili sracunato da uvrede![]()