Razmena serija i titlova

LABUD90:
moze li neko da mi kaze da li je ikad imao problema sa post express posiljkama, jedan lik mi je navodno poslao i ne stize mi 6-7 dana, Da li bi to bilo moguce za danas-sutra uslugu?

bio bi zahvalan ako bi mi neko odgovorio

hvala
odakle ti poslao i gde treba da stigne?Zavisi moze da se desi da ti kasni jedno 4-5 dana ali to je maximalno,mislim da posle 5 dana posiljku vracaju odakle je poslata.

LABUD90:
moze li neko da mi kaze da li je ikad imao problema sa post express posiljkama, jedan lik mi je navodno poslao i ne stize mi 6-7 dana, Da li bi to bilo moguce za danas-sutra uslugu?

bio bi zahvalan ako bi mi neko odgovorio

hvala

Ja se uvek saljem Post Expressom,i uvek stize bez problema,ako posaljes danas,sutra stize tom kome saljes!Jedino ako saljes u subotu onda stize u ponedeljak,posto nedeljom posta ne radi!

Cezar-ROMA, poslao mi je iz Krusevca i treba da stigne u Smerederevo,

i ja isto cesto saljem post express-om i uvek stigne sutradan, a sad pitam ovo jer me zavlaci za diskove jedno 3 meseca pa sad kao poslao je, pa ja reko da pitam dal je to moguce

8-)

fana

LABUD90:
Cezar-ROMA, poslao mi je iz Krusevca i treba da stigne u Smerederevo,

i ja isto cesto saljem post express-om i uvek stigne sutradan, a sad pitam ovo jer me zavlaci za diskove jedno 3 meseca pa sad kao poslao je, pa ja reko da pitam dal je to moguce

8-)

fana
Sta da ti kazem :( ne razumem niti cu ikada razumeti ljude koji se blamiraju za nekoliko diskova ali sta ces :evil: :evil: nadam se da ce ti uskoro stici.:)

1.allo allo dvd-8
2.alf dvd-7
3.lost dvd-7
4.desperate housewives dvd-6
5.friends dvd-11
6.the sopranos dvd-7
7.black adder dvd-2
8.only fools and horses dvd-5
9.joey dvd-2
10.smallville dvd-12
11.la femme nikita dvd-8
12.twin peaks dvd-3
13.3rd rock from the sun dvd-6
14.that 70s show dvd-6
15.dark angel dvd-4
16.dead wood dvd-3
17.hercule poirot dvd-9
18.sex and the city dvd-6
19.supenatural dvd-4
20.24h dvd-12
21.pirson break dvd-4
22.4400 dvd-3
23.lois and clark dvd-8
24.the pirates of darkwater dvd-1
25.north & south dvd-3
26.bangkok hilton dvd-1
27.men behaving badly dvd-3
28.beverly hills sezone 1-3 dvd6
29.Will & Grace dvd-9
ako je neko za razmenu a reba mu nesto od mene
bratemili@gmail.com

dkole:
Ovo vazi za sve vas koji nudite kataloge sa serijama....nabavio sam seriju simpsonovi,ali bez prevoda...da li neko od vas ima KOMPLETAN PREVOD SVIH 18 SERIJALA serije THE SIMPSONS??? Kupio bih to,platio,ukoliko neko poseduje (ja imam samo delimicne)

xero@kingsnet.co.yu .... ili na priv.
Druze tesko da to neko ima uglavnom se svi snabdevaju sa jednog te istog sajta za serije:) a tamo jos nije kompletirano.

e ljudi da vas pitam nesto mozda pitam glupost ili nema veze.
dali postoji neki program koji automacki prevodi tekst sa engleskog sa srpski.onako bar priblizno da prevede?
posto sam naso neke sait na kome postoje titlovi za skoro sve serije ali na engleskom.pa reko ako moze to da se provuce kroz neki program pa da se prevede kako tako.
ako neko zna kako se zove ili ima neki link de moze da se skine nek napise ovde.
pa tako poz

T&T:
e ljudi da vas pitam nesto mozda pitam glupost ili nema veze.
dali postoji neki program koji automacki prevodi tekst sa engleskog sa srpski.onako bar priblizno da prevede?
posto sam naso neke sait na kome postoje titlovi za skoro sve serije ali na engleskom.pa reko ako moze to da se provuce kroz neki program pa da se prevede kako tako.
ako neko zna kako se zove ili ima neki link de moze da se skine nek napise ovde.
pa tako poz
Druze nema nijedan program koji ce tacno da ti prevede,bukvalno ili ne, imas yu-recnik ali on prevodi rec po rec,znaci potrebno ti je znanje engleskog da bi lepo preveo:)a i da postoji sigurno ne bi bio free:) ja bi prvi voleo da ima takav neki program:)

Pozdrav narode...
Vidim nisam 2 nedelje na forumu i odmah neke zavrzalme...
Najbolje bi bilo da se ponovo kao pre jedno 6 meseci ispisu liste usera koji su OK, i sa kojima ljudima imajte dobro iskustvo, i da znaju koga da se paze... narocito onih koji menjaju user svakih 10 dana :)

Ja za sada mogu da nabrojim nekoliko ljudi sa kojima imam super iskustvo, ali za njih vam treba puno serija jer imaju sve zivo.Npr:
Bule_busko
Trinity
Jeca zvezdica
VPC
i jos nekoliko ljudi...

I tako pamet u glavu...

Pozzzz

Toliko o tome...cccccccccccccccccccccccccccccc
Ako se neko oseca prozvanim stvarno mi je zao, jer mi to nije bila namera, ali ja nikada nikoga na forumu nisam vredjao, ili sam ikada ikoga zeznuo za diskove ili se nekulturno obratio bilo kome... i imam samo jedan username:)..., pa mogu i da napisem sta mi se ne svidja a sta ne, ali da ne duzimo, necu da uzlazim u bilo kakvu raspravu o tome...

pozdrav ...

VESELA_CIGARA, ~Root~ roundtable_ph, GoldenDragoN, jourdans, KONTURA__LOBANJE, mike11, pc igre 30din,divx 25din, PERVERZIJA, PIRATERIJA SERBIA_ HUNTER, Subotica, devojčurak, DVD, DVD To Divx, каћа87........

Over and out...

Cezar-ROMA:
nego ljudi jel ima neko da je clan na nekom privatnom torrentu?tipa bitmetv.org ili tako nesto:)

ja sam na demonoid.com. super torrenti i sve extra retke serije...

a moj spisak serijala:
1 24 12
2 Charmed 15
3 Desperate Housewives 6
4 Dragon Ball Z 14
5 Farscape 8
6 Flash, The 2
7 Friends 10
8 Futurama 3
9 Heroes 2
10 Joey 2
11 Las Vegas 8
12 Lost 7
13 My Name Is Earl 3
14 Stephen King's Nightmares And Dreamscapes 1
15 Only Fools And Horses 6
16 Prison Break 4
17 Sex & The City 7
18 Smallville 12
19 South Park 6
20 Stargate Atlantis 4
21 Stargate SG-1 18
22 Taken 2
23 Black Adder, The 2
24 Lost Room, The 1
25 Office US, The 3
26 War At Home, The 2
27 Two And A Half Men 4
28 Tru Calling 3
29 La Femme Nikita 8
30 The Sopranos 8
31 The O.C. (The Orange County) 10
32 Benny Hill 3
33 Family Guy 2
34 Gilmore Girls 14
35 C.S.I. (Las Vegas) 14
36 One Tree Hill 7
37 Pimp My Ride 1
38 Big Brother 6
39 X-Files, The 18
40 IT Crowd, The 1
41 Kyle XY 1
42 Drive 1
43 Blade: The Series 1
44 Treshold 1
45 Eureka 1
46 Andromeda 10
47 Veronica Mars 1
48 BBC: The Human Body 2
49 BBC: Space 1
50 BBC: Space - Star Surf 1
51 BBC: Time Machine 1
52 BBC: Walking With The Beasts 1
53 Walking With Cavemen 1
54 Blue Planet, The 1
55 Alias 10
56 The Shield 6
57 Crni Gruja 3
58 Malcolm In The Middle 6
59 ***** Valley 1
60 Surface 2
61 7th Heaven 4
62 My Family 4
63 C.S.I. Miami 7
64 Mr.Bean 1
65 Pretender, The 8
66 Married With Children 14
67 Medical Investigation 2
68 Stephen King's - The Stand 1
69 Grey's Anatomy 4
70 Arrested Development 3
71 Dark Angel 4
72 Kingdom Hospital 2
73 Rome + Specijali 2
74 Sleeper Cell 1
75 Tru Calling 3
76 Hellsing 1
77 Jackass 1
78 Transformers Beast Wars 1
79 Superstorm 1
80 Grid, The 1
81 Triangle, The 1
82 House MD 6
83 He-Man And The Masters Of The Universe 5
84 Sabrina The Teenage Witch 8
85 3rd Rock From The Sun 6
86 Little Britain 1
87 Simpsons, The 14
88 Man Behaving Badly 3
89 Freeks And Geeks 2
90 Fawlty Towers 2
91 Nikad Izvini 1
92 What About Brian 2
93 Hex 2
94 Everybody Hates Chris 2
95 Ally McBeal 9
96 8 Simple Rules 3
97 Traveler 1
98 Beverly Hills
99 Black Books
100 Brothers & Sisters
101 Childern of Dune
102 Dune
103 Egypt
104 Empire
105 Everybody Loves Raymond
106 Invisible man
107 Jake in Progress
108 Jeremiah
109 Jericho
110 John Doe
111 Johnny Zero
112 Lexx
113 Life as we know it
114 Macgyver
115 Medium
116 Mutant X
117 My so Called Life
118 Myth busters
119 Nip/Tuck
120 Roswell
121 Saved by the bell
122 Spin City
123 Teachers
124 Stizu Dolari 9
125 Just For Laughs 1

neke od navedenih treba da mi stignu uskoro... ali se javite na theonlyone.008@gmail.com ako ste za menjazu.

Pazi jednu stvar ti znas da sam ja drug sa armedom i da si imao nesporazum sa njim,da ne kazem varanje:),e ovako ja cu pre njemu verovati nego tebi i to je tako i kraj price o tome,a to ne seri mozes mozda da kazes nekome drugome ko ti to dozvoljava,meni bolje nemoj i mene bolje zaobilazi:)ovo ti je samo dobronameran savet,a to koliko ti imas narudzbina i svega toga to me ne zanima,ja sam rekao neka se napravi spisak ko ima kakvo iskustvo sa nekim i tu ce lepo da se sve vidi,verovatno onda ce biti ljdui koji ce reci da si ok i korektan ako je tako kao sto ti tvrdis:)

>>noname
Pozdrav drustvo, evo mene opet...vidim da vuk i dalje dlaku (citaj - nick) menja ali cud nikada :lol:
Ni Mijat ni cezar nisu 90 i neko godiste, obojica su stariji od tebe, kao i ja, ako je to uopste bitno...nije ovde rec o postovanju starijih po godinama vec po stazu i reputaciji na ovoj temi

A sto se tice one izjave o 680 serija >> :lol: :lol: :lol:

GoldenDragoN, smiri se!
Ako bi da se svadjash sa nekim - PP!

Prochitaj josh jednom, pazhljivo, naziv teme!
Neki ljudi ovde dolaze sa razlogom i sa dozom ozbiljnosti. Ukoliko imash problem sa nekim, prijavi njegov post moderatoru, ili se istom obrati preko privatne poruke.
To koliko serija imash nas ne zanima, niti govori o kvalitetu ponude niti usluge, a moram dodati, ne dokazuje taj kvantitet.
Dakle, ako imash katalog, postavi link ka njemu ili prekopiraj spisak. U protivnom, prekini da uznemiravash korisnike foruma, i znaj da i mi imamo ista prava kao i ti (a neki i vetja, s obzirom na tradiciju na temi/podforumu).

Nadam se da sam bio jasan.

Elem, mogao bi da razmislish o poshtovanju drugih korisnika. Ne radi se o pochetku ili zavrshetku rasprave, radi se o tome da li neko ima argumente ili nema. Prosto!
Ponavljam - porochitaj pazhljivo naziv teme!

Savet: pochni da koristish interpunkciju, imam problema sa razumevanjem tvojih postova. :|

Da ti kazhem neshto: Smara me tvoj prilaz komunikacijii, ja sam pokushao da ti skrenem pazhnju na ponashanje. Tvoj poslednji post, iskreno, nisam potpuno razumeo, tako da ne bih pokushavao da odgovorim.
Sve u svemu, nadam se da tjesh prekinuti sa nedolichnim, odnosno, nekulturnim ponashanjem i razmisliti pre nego shto neshto napishesh, a posle toga proveriti da li je dobro.

Pozdrav!

Back