- Poruka
- 58
Razmenjujem anime i crtace javite se na pm ili mail filipovic@krstarica.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odakle ti poslao i gde treba da stigne?Zavisi moze da se desi da ti kasni jedno 4-5 dana ali to je maximalno,mislim da posle 5 dana posiljku vracaju odakle je poslata.LABUD90:moze li neko da mi kaze da li je ikad imao problema sa post express posiljkama, jedan lik mi je navodno poslao i ne stize mi 6-7 dana, Da li bi to bilo moguce za danas-sutra uslugu?
bio bi zahvalan ako bi mi neko odgovorio
hvala
LABUD90:moze li neko da mi kaze da li je ikad imao problema sa post express posiljkama, jedan lik mi je navodno poslao i ne stize mi 6-7 dana, Da li bi to bilo moguce za danas-sutra uslugu?
bio bi zahvalan ako bi mi neko odgovorio
hvala
Sta da ti kazemLABUD90:Cezar-ROMA, poslao mi je iz Krusevca i treba da stigne u Smerederevo,
i ja isto cesto saljem post express-om i uvek stigne sutradan, a sad pitam ovo jer me zavlaci za diskove jedno 3 meseca pa sad kao poslao je, pa ja reko da pitam dal je to moguce
8-)
fana
Imam ja Charmed sa prevodom, na 17 dvd...srx_zr:Treba mi Charmed ali sa prevodom na nas lepi jezik![]()
Druze tesko da to neko ima uglavnom se svi snabdevaju sa jednog te istog sajta za serijedkole:Ovo vazi za sve vas koji nudite kataloge sa serijama....nabavio sam seriju simpsonovi,ali bez prevoda...da li neko od vas ima KOMPLETAN PREVOD SVIH 18 SERIJALA serije THE SIMPSONS??? Kupio bih to,platio,ukoliko neko poseduje (ja imam samo delimicne)
xero@kingsnet.co.yu .... ili na priv.
Druze nema nijedan program koji ce tacno da ti prevede,bukvalno ili ne, imas yu-recnik ali on prevodi rec po rec,znaci potrebno ti je znanje engleskog da bi lepo preveoT&T:e ljudi da vas pitam nesto mozda pitam glupost ili nema veze.
dali postoji neki program koji automacki prevodi tekst sa engleskog sa srpski.onako bar priblizno da prevede?
posto sam naso neke sait na kome postoje titlovi za skoro sve serije ali na engleskom.pa reko ako moze to da se provuce kroz neki program pa da se prevede kako tako.
ako neko zna kako se zove ili ima neki link de moze da se skine nek napise ovde.
pa tako poz
Cezar-ROMA:nego ljudi jel ima neko da je clan na nekom privatnom torrentu?tipa bitmetv.org ili tako nesto![]()
Ne bi voleo da saznasGoldenDragoN:vrate moj ivan ti je mogao da mi posalje jos jednom kao vrednosno kako mogu ja da varam ije mi jasno ako on nije trazio odstetu od poste ja se u mojoj posti cimao kao lud
TI si nesto zajeban????????????????