Razmena serija i titlova

Cao,

Trazim sve sezone The Simpsons, Will and Grace, Friends, South Park, X-Files, 3rd rock from the sun, kvalitetan DVD rip ili HDTV rip. Nudim: Sex and the City, Allo allo, Only fools and Horses, Sopranos, Blackadder, Lost, i jos neke od aktuelnih serija. Sve serije imam u kompletu, tj sve sezone. Zanima me razmena ili kupovina. Ponude mi posaljite na PM

Hvala
;)

Ja nemam nishta od serija, sem neshto malo mucki (nisam siguran koliko), ali imam filmova dosta, trazim LOST, ne mora razmena, moze i kupovina, neka mi se zainteresovani jave na pm i neka kazu cenu.................a moze i ovako: 4pranza DVD za jedan sa LOSTOM, ili sl ...........prevod bi bio pozeljan

vladaspc:
Nudim sledece serije:

Brigada (Sasina Ekipa)----------------------------------3 dvd sve

Treba mi:

BRIGADA (SASINA EKIPA) 12 i 14 epizoda------hitno

imas li ili nemas kompletan serijal SASINA EKIPA? malo si me zbunio.. u listi za razmenu imas full dvd, a trazis jos 2... nema veze... jesi li za razmenu serije <-> filmovi? imam oko 2500 naslova?

Beli Mag:
imas li ili nemas kompletan serijal SASINA EKIPA? malo si me zbunio.. u listi za razmenu imas full dvd, a trazis jos 2... nema veze... jesi li za razmenu serije <-> filmovi? imam oko 2500 naslova?
fale ove dve epizode koje sam napisao mada trebalo bi uskoro da skinem i njih, tesko se nalazi ova serija zato ne mogu tek tako da skinem te epizode

Trazim LOST, prvu sezonu na 6 dvd-ja, ili dvd-rip! Koliko ja znam ovaj dvd set nije dostupan kod nas:
B00005JNOG.01._SS500_SCLZZZZZZZ_.jpg

Ako neko zna gde ima da se kupi dvd ili ima na prodaju, neka mi se javi na pm.

svako ko bi da se menja moze da posalje katalog na miamilanche@ptt.yu
imam oko 2500 filmova nesto koncerata i
friends
the simpsons
star trek
galactica
s tim da su friends kompletni sa srpskim prevodom a ovo ostalo kako koje
hteo bih jos da pitam prisutan auditorijum seca li se neko serije family ties sa majkl dz. foksom u vodecoj ulozi i ima li je neko kao i kozbi sou

zao mi je shto sam iskopala owu temu...
al i nije toliko stara...
interesuje me da li neko ima STARE nindza kornjache???
ako postoji takwa osoba, nek mi baci pp ili nek mi pishe na mail (koji mi stoji u profilu) ja sam za neku razmenu ili ce da platim ako treba :mrgreen:

Back