Razlozi zašto Vojvodina hoće samostalnost

najbolje vreme.nije se cepalo vec si svi teli da se ujedine sa srbiju.i sta mislite ko je tada ziveo u srbiju.e da je takva struktura stanovnistva i ostala danas bi srbija bila velika i mocna drzava pre svega cenjena i postovana poradi zbog kulturu i postenje.al y.ebiga srbija bese juznoslovenski pijemont i milioni naselise srbiju promenise joj mentalitet kulturu navike moral politiku i danas je srbija samo rusevina od onu srbiju u vreme kad se svinje i sljive izvozile u prek sa carinsku kontrolu na savski most.

znam znam.moram da sam tolerantan a srbe je bas ta tolerancija i unistila.drugi su tu nasu blagost i dobrocinstvo gostoprimstvo i postenje dobro iskoristili a nas sveli na sporedni narod kojeg vise niko i nista ne pita cak i kad je nasa vlastita zemlja srbija u pitanje.
A jesi li čuo da Englezi u nekom muzeju čuvaju prikolicu koji je prevozila šljive i kamenčinu koju su pošteni Srbi stavili u prikolicu da zarade na merenju?Iz 19.og veka.

to sa biodizelom je pored svih ekoloških i ekonomičnih pozitivnih aspekata, ima onaj moralni-koji je meni strašan
drobiš hranu za rezervoar, a ono malo crnče u Africi nema šta da jede
znam da je mi svakako ne bi dopremili do njega, ali taj trend je zastrašujući
tako da sam ja ipak za žito i svinjce, siromašni, a srećni

ma nema nista lepse od fijaker.koji bre jugo il lada.i nema taj mekdonald koji moze zameniti sremsku kobasicu banatsku svarglu il backu krvavicu. pa janika balas pa zvonko bogdan. idi bre. to je bogastvo a ne seici i multikompanije
i mislim da smo bili nabogatiji kad smo ovo imali.
a bogastvo se meri srecom a ne parama

A jesi li čuo da Englezi u nekom muzeju čuvaju prikolicu koji je prevozila šljive i kamenčinu koju su pošteni Srbi stavili u prikolicu da zarade na merenju?Iz 19.og veka.

aaaa da.veliki je nemoral prevariti kapitalistu.pa el ti znas kolko su nas austrijanci ucenjivali sa te cene.pa normalno da ce ih varamo al samo tolko da nismo u minus.
di ti je bre srbin za kapitalistu i prevaranta.pa vidis da su njega svi zivi za.yebali.

a sta ce za struju .pa ondak kod nji ni avijon nema di da sleti.osim rokvu i kukuruz i poneku gusku oni nemaju nista.svakom je jasno da bi ta zemlja ako bude samostalna mogla jedino da zivi od iznajmljivanja fruskogorskih visova amerikancima za raketni stit protiv rusi

isto ko sto ce crna gora da zivi iskljucivo od kiriju koju ce dobiju od amerikanci za postavljanje baze za sestu flotu u boku kotorsku

KAKO TE NIJE SRAMOTA TAKO NEŠTO DA NAPIŠEŠ? KAO ŠTO REČE JEDAN MOJ VOJVOĐANIN "HLEB JEDEŠ SVAKI DAN A NE PITAŠ SE ODAKLE JE"! VOJVODINA JE NAJRAZVIJENIJI DEO SRBIJE. ŠTA MISLITE, ODAKLE VAM STIŽU SVE PARE? IZ VRANJA, LESKOVCA, BABUŠNICE? MA 'AJTE, MOLIM VAS. A ZA AVIONE - SURČIN TJ. NIKOLA TESLA JE U VOJVODINI. ALI, GEOGRAFIJU VEROVATNO NE ZNAŠ JER, AKO JE SUDITI PO TVOM PRAVOPISU, VEROVATNO NISI NI IŠAO U ŠKOLU.

KAKO TE NIJE SRAMOTA TAKO NEŠTO DA NAPIŠEŠ? KAO ŠTO REČE JEDAN MOJ VOJVOĐANIN "HLEB JEDEŠ SVAKI DAN A NE PITAŠ SE ODAKLE JE"! VOJVODINA JE NAJRAZVIJENIJI DEO SRBIJE. ŠTA MISLITE, ODAKLE VAM STIŽU SVE PARE? IZ VRANJA, LESKOVCA, BABUŠNICE? MA 'AJTE, MOLIM VAS. A ZA AVIONE - SURČIN TJ. NIKOLA TESLA JE U VOJVODINI. ALI, GEOGRAFIJU VEROVATNO NE ZNAŠ JER, AKO JE SUDITI PO TVOM PRAVOPISU, VEROVATNO NISI NI IŠAO U ŠKOLU.

Da si iole pametan, znao bi da je Banat taj koji finansira NS i BG, ne Vojvodina. Sumadija i BG su bogatiji od Backe, Banat je bogatiji i od Backe i od Sumadije, zato se mi banatski autonomasi zalazemo za ukidanje Vojvodine i formiranje novih pokrajina po principu regija. AP Banat, AP Backa, AP Sumadija, AP Pomoravlje, AP Branicevo...

U Banatu se rasprostranio jedan izraz novosadistizacija a novosadjane nazivamo novosadisti, bas zato sto banatski novci idu u Novi Sad.

Mesto gde su u Banatu jake te provojvodjanske stranke je Vrsac, ranije je bio i ZR ali ih ima sve manje i manje.

Juce su nas u Pancevu fabrike trovale, opet se desila havarija. Pancevacki novci ce naravno da se podele na sledeci nacin:
Pokrajini (Novom Sadu) 50%
Republici (Beogradu) 30%
Pancevu 20%

Dosta ste svi pljackali nas banacane, lencuge birokratske novosadske i beogradske.

Inace, a bre Milun nije Srbin nego Hrvat i to sam dokazao na sledecoj stranici: http://forum.krstarica.com/threads/213083

Poslednja izmena:
Vojvodina se ponasa kao drzava evo naprimer dnevnik na RTV Vojvodini samo nekoliko vesti pricaju o srbiji ove sve ostalo pricaju o vojvodini! cak i u vremenskoj prognozi samo spominju vojvodinu a srbiju ne spominju uopste!

to sto si napisao je cista glupost, cak sta je cista kopija rts dnevnika, mada je na kraju i prognoza vremena za beograd.

kraj krajeva i zove se VOJVODJANSKI DNEVNIK

vojvodini na globalnom nivou, se vraca sedam procenata ukupne zarade, ostatak se deli na Beograd i ostatak Srbije. Nisam za rasparcavanje Srbije, a jos manje rasparcavanje Vojvodine.
a zar ti se ne čini da je 7%malo???
od prodaje beočinske cementare sve pare su otišle u bgd...čak ni tih 7%Beočin nije video....e sada pitanje...koliko je para bgd uložio kada se cementara pravila...odgovor...ništa...to je tada bilo pitanje Beočina.......i gde je tu pravda gospodo??
p.s.
ovo važi za sve što se prodalo u Vojvodini...

Back