epoc
Ističe se
- Poruka
- 2.232
he he he
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu sam. Sila kao sto je Rusija ne bi smela da se igra sa takvim stwarima.DOBROSTOJECI:Voleo bih da si u pravu !
Ali kad su interesi Rusa u pitanju - uvek treba biti oprezan.
Pomažu li nam sad iz ljubavi ili svojih interesa ?
Svejedno samo neka nas podrže !
Cossack:U pravu sam. Sila kao sto je Rusija ne bi smela da se igra sa takvim stwarima.
Nije Kostunica Seselj pa da urla na sve strane Rusija, Rusija, a njih zabole za nas.
Kazem ti, takva opreznost u ovom slucaju je nepotrebna, ako je Putin dao rec da ce zastititi
Srbiju, on ce uciniti tako. OK?
Cossack:U pravu sam. Sila kao sto je Rusija ne bi smela da se igra sa takvim stwarima.
Nije Kostunica Seselj pa da urla na sve strane Rusija, Rusija, a njih zabole za nas.
Kazem ti, takva opreznost u ovom slucaju je nepotrebna, ako je Putin dao rec da ce zastititi
Srbiju, on ce uciniti tako. OK?
inagadadavida:[/B]
Keve ti, gde si to , i kada cuo , ili procitao da je Putin "dao rec da ce zastititi Srbiju"![]()
![]()
Kakva preispoljna glupost......koji bi drzavnik odvalio tako nesto glupavo??
Narocito ne Putin.......
Nikada i nigde nije to izjavio , ili "DAO REC".......![]()
Cossack:Ej ljudi, vi ne umete da citate izmedju redova.
Secate se kada su nam iz RUSIJE rekli "Mi ne mozemo biti veci Srbi nego vi" i "Morate i vi da se borite" itd.
Dalje, vrlo je naivno reci da u nezvanicnim krugovima nije bilo toga, pogotovo zato sto je cela situacija sa Kosovom EXTREMNA situacija.
Naravno da Putin nije rekao tako nesto, ali je rekao nesto tipa "Srbija je zemlja od sustinskog interesa za Rusiju", na sta su zapadnjaci burno reagovali. OK. A to da je DAO REC, mislim da jeste, nije to samo moja zelja, vec procena. ne treba zaboraviti da Kostunica, hvala Bogu, nije SESELJ:shock:
. OK
Dobro, ako ti kazes, neka je.inagadadavida:Pa sto ne kazes, da je dao rec izmedju redova.........
Ma to je ok, skroz...........izmedju reda kupusa i reda rebaraca.......to jeste........
Turci će uću kad im Sarkozi javno prizna da su Europski narod :-) :-)Derer:Odlichno nek napuste pregovore.Ko shto sam i reko-za njih je podela najgore reshenje zato i treba na njoj da insistiramo.
A "nezavisno Kosovo" i vako i nako ulazi u EU kad i Turci:![]()
Шиптарчино, јел` ти пао шећер? Иди изеди мало печења... свињског наравноbillgates:SAMO ZA VAS!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()