Razlog za razvod-raskid

Prekid u vezi-kad prestanes da ga volis,smuci ti se,smeta ti svaka sitnica..to sam dozivela

Ovo se i meni jednom desilo, i ni dan danas nisam nacisto kako smo dosli do te faze da jedva docekamo jedno drugom da zameramo neku sitnicu ili istresamo frustracije... I sto je najgore to je trajalo neko vreme kao navika bukvalno, uzas, dok nam se konacno nisu upalile lampice da to nije veza vise vec neka boze sacuvaj simbioza sa tragovima veze.

Ovo se i meni jednom desilo, i ni dan danas nisam nacisto kako smo dosli do te faze da jedva docekamo jedno drugom da zameramo neku sitnicu ili istresamo frustracije... I sto je najgore to je trajalo neko vreme kao navika bukvalno, uzas, dok nam se konacno nisu upalile lampice da to nije veza vise vec neka boze sacuvaj simbioza sa tragovima veze.
Meni je najteze bilo kad sam shvatila da ga vise ne volim,i svaki trenutak razmisljala kako da mu kazem..a bes iz mene izlazio za gluposti,a prave reci dosle kad sam vec pukla.

To me podseti na jednu istininitu pricu u koju nisam poverovao sve dok licno nisam cuo. Nije bas drugar, pozanaik vise, je raskinuo sa ribom jer se ona osisala na kratko. :hahaha:

Doduse, od toga je proistekla svadja iz koje je usledio raskid.
Jedna zamalo nije raskinula samnom kada sam joj trazio da se obrije do glave. Nisu mi jasne zene stvarno. To je samo zap, 15 minuta..

Koji su to razlozi zbog kojih prekidate ili bi prekinuli vezu ili brak…??

Zanimaju me ove duže i ozbiljnije veze/brakovi…

Svjedoci smo da danas veliki broj brakova, često sa đecom, previše lagano “pukne”, i to nerijetko zbog nekih gluposti…
Ne kažem da u braku treba trpjeti sve i svašta, ali razvesti se, rasturiti porodicu i razdvojiti đecu zbog toga što je veza postala monotona, je po meni čisti primjer sebičnosti, đe partneri vode računa samo o sebi i zadovoljenju svojih potreba…
Ovakvih slučajeva, razvedenih brakova sa po troje-četvoro đece, ima iha-haa…

Zbog kojih stvari bi se vi odlučili na ovakav korak, što je to preko čega ne prelazite?
Istinita priča iz sudnice

Ciga podneo zahtev za razvod zbog prevare, došle obe familije da utvrde ko je pošten jel...

Zamolila Ciganka svog advokata da ona pita nešto, slože se i advokat i sudija ne očekujući šta će uslediti:

- Evo došli i moji i tvoji i hoću da se zna.
Jel si imao kad si hteo?
Jel si imao koliko si hteo?
Jel si imao kako si hteo?
Pa gospodine sudija, jel imam ja pravo na svoj seksualni višak?

- suprug je pognuo glavu
:rotf:

Back