- Poruka
- 413
Неће никад метал бити тврђи од рока, може једино да буде тежи и бржи.
Slazem se sa ovim u potpunosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће никад метал бити тврђи од рока, може једино да буде тежи и бржи.
Rep metal ne postoji, verovatno mislis na repkor.
Sve je to lepo, ali Tajp O Negativ, Munspel, i metalkor su do jaja, i ne slazem se sa gore navedenim.
Vatanje preko pantalona \m/
Chek, ti si kopirala to zato sto se slazes, ili iz fore? Nadam se da je ovo drugo...
Type O Negative je jedan od boljih gothic metal bendova.
Moonspell je pagan black (prvi albumi), mada sada su opet sad neka vrsta gotika, i njihova muzika je skroz ozbiljna. Objektivno je tako, ne zato sto ih ja volim.
Trece, kada se kaze metalkor ljudi obicno misle na ove emo p****ice, bfmv, tokio hotel i slicno (bez uvrede ljudima koji slusaju to). PRAVI metalkor itekako ima jaja (kse, shadows fall, all that remains, august burns red, itd da ne smaram sad) i itekako je kvalitetna muzika. Na kraju krajeva, metalkor je nastao iz death metala, i to i da hoce, ne moze da bude loshe.
Moonspell je prvo bio bleck metal bend... Jesi znao...?
Editovao sam tekst (vidi vreme), zaboravio da napishem "prvi albumi".
E da, kaze se "kompetentan" (:
Inache, ti se onako ponasas prema svakom dechku ^^ ? Hahaha
* neiskrene (fejk) pravce: nu-metal, rep-metal, metalkor - koje vole i slušaju pešovani bez muzičkog ukusa i životnog principa; neki od njih čak ni ne vole alkohol! Grupe koje sviraju ove pravce dođu, odsviraju i nestanu kako su došli, jer pokušavaju da budu iskreni i urbani u isto vreme, što je fizički nemoguće. Ljute se na fanove što skidaju njihove pesme s interneta jer tako ne mogu sebi da kupe peti auto. Ukratko, sve sami ******, homoseksualci i buržujski sinovi. Primer: Limp Bizkit, Linkin Park.
:| pa razlika je u zvuku...i to meni ne moze da se objasni recima khm..Svi se sada trude da budu pripadnici neke muzicke grupacije tako da se delimo na rokere,narodnjake,fensere itd.Ja slusam rok od svoje desete godine.Slusam sve legende roka i one koji to nisu i dalje mi nije jasna razlika izmedju panka i roka ili panka ili emoa.Jos mi nije jasna ni razlika izmedju hard roka i nekih vrsta metala.Ako ima neko ko to zna neka se javi.
Evo vam vrste metalaca koje postoje pa vi vidite ko kolje vile,l ko vozi harli, itd...
Vrste metalaca:
POWER METALAC - dolazi jašući belog jednoroga, ubija zmaja magičnim mačem, spasi princezu i oni vode ljubav u začaranoj šumi.
HEAVY METALAC - dolazi na Harley Davidsonu, ubija zmaja, popije pivo i kresne princezu.
TRASH METALAC - dolazi, potuče zmaja, spasi princezu i odjebe je…
FOLK METALAC - dolazi sa prijateljima svirajući harmonike, violine, flaute i još puno uvrnutih instrumenata, zmaj se uspava (umoran od plesanja), onda sedaju za sto, sviraju i pevaju, a princeza igra na stolu.
VIKING METALAC - dolazi na drakaru, ubija zmaja velikom sekirom, siluje princezu do smrti, opljačka zamak i spali mesto pre odlaska.
DEATH METALAC - dolazi, ubija zmaja, **** princezu i ubija je, zatim odlazi.
GRIND METALAC - dolazi, dolazi, ubija zmaja, ubija princezu, **** je, zatim odlazi.
BLACK METALAC - dolazi u ponoć, ubija zmaja i natiče ga na kolac ispred zamka… zatim sodomizira princezu, ispija njenu krv u ritualu pre nego što je ubije…
GORE METALAC - dolazi, ubija zmaja i razapinje njegovu utrobu ispred zamka, **** princezu i ubija je… zatim ponovo **** njen leš, raseče njen stomak i pojede utrobu, **** njenu mrcinu po treći put, spali truplo i drka nad pepelom.
GOTHIC METALAC - dolazi, vidi zmaja, zaljubi se u njega zbog besmrtne moći koju ovaj poseduje, i iz očaja što ga zmaj odbija seče vene i uživa gledajući kako mu ističe krv.
DOOM METALAC - dolazi, vidi veličinu zmaja i pomisli da ga nikada neće pobediti, pada u depresiju i izvršava samoubistvo…
Zmaj pojede njegov leš i princezu zajedno.
PROGRESSIVE METALAC - dolazi sa gitarom i svira solo od 26 minuta, zmaj se ubija od muke, protagonist odlazi u princezinu spavaću sobu, svira još jedan solo sa svom tehnikom koju je naučio na zadnjoj godini konzervatorijuma… princeza beži, i sada traži “HEAVY METAL” protagonistu.
GLAM METALAC - dolazi, zmaj se smeje njegovoj pojavi i pusta ga da uđe, protagonist krade princezinu šminku i beži napolje.
NEW METALAC - biva ubijen zbog pozerstva od strane ostalih pre nego što i stigne do zamka.
INDUSTRIAL METALAC - se pojavljuje u blještećem kaputu, pravi nepristojne gestove pred zmajem, vređa princezu i biva izbačen od obezbeđenja.
Svi se sada trude da budu pripadnici neke muzicke grupacije tako da se delimo na rokere,narodnjake,fensere itd.Ja slusam rok od svoje desete godine.Slusam sve legende roka i one koji to nisu i dalje mi nije jasna razlika izmedju panka i roka ili panka ili emoa.Jos mi nije jasna ni razlika izmedju hard roka i nekih vrsta metala.Ako ima neko ko to zna neka se javi.