gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
...i kako ih klasifikujete ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
štati ovo znači ?/etc/default/grub
nosplash
i8042.reset=1 i8042.nomux=1
sudo mount /dev/sda1
![]()
šta te briga, to je jezik za terminal
Muskarac nije projektovan za kurvanje na tom nivou bar na kom je zena sposobna da ga obavlja. Sve i da moze da ima erekciju na svakog gabora koji mu dodje opet je limitiran sa brojem odnosa dnevno.
Što ga čini manjim grešnikom u očima okoline
.................................
Tema@ msm da su mogli naći i neko drugo zanimanje, kako ne bi ruinirali dodatno sopstvenu psihu i telo, bar dok se ne uvede pravilo da imaju obavezno zdravstveno, socijalno, poreze itd...
Muskarac nije projektovan za kurvanje na tom nivou bar na kom je zena sposobna da ga obavlja. Sve i da moze da ima erekciju na svakog gabora koji mu dodje opet je limitiran sa brojem odnosa dnevno.
Što ga čini manjim grešnikom u očima okoline
.................................
Tema@ msm da su mogli naći i neko drugo zanimanje, kako ne bi ruinirali dodatno sopstvenu psihu i telo, bar dok se ne uvede pravilo da imaju obavezno zdravstveno, socijalno, poreze itd...
ma uredu je, mogu pretpostavimnebitno odakle mi znanje
ovo zadnje sam procitao bilo je u jednoj novini oano rezime 10 ili 15 g posle legalizacije i prava na radni staz
kazu da je cak gore nego pre toga sto se tice prostitutka, naveo sam primer sad ima flatrat kuca gde plati 50 evra i mozes kolko puta hoces a na jednu dodju po sat 20 koji cekaju u red da sto vise prodju
sta piju ne znam al ima od vijagre pa do svega pa ti vidi
ma uredu je, mogu pretpostavim
p
vi mnogo gresite, ovde je prostitucija legalizovana, ima to sve i navodno se ne radi bez zastite, ima najmanje 300 000 prostitutka i opet rade dve trecine pod silom
i zavisi gde radis, malo njih ima koje rade to iz zadovoljstva i nemaju problema sa psihom, ili mogu da biraju dal ce sa kondomom da ti puse ili ne vec moraju da rade sto klijent trazi
Šta konkretno znači ,,rade pod silom"?
muske ne postoje to je mit...i kako ih klasifikujete ?