Razlika u godinama

A i chichi prija. Lep osecaj kad te dohvati devojka, mlada u dvadesetim. Ispravi ti neki detalj na majici, kosulji, zameni zastitu na telefonu a tebe ona sladostrast niz ledja i iza potiljka. Osetis u njoj brigu, pravi odnos, zeljna relacije one prave. I ti tu kao zreo muskarac komplementiras njoj. Saslusas je, razumes, das joj vetar u ledja kad joj treba.

Godinama nisam osetio, što sam osetio, prema ovoj maloj. Samo se desio klik. Emotivno me je privukla. Smirena, opuštena, skromna. To se teško nalazi u Beogradu, mora se priznati Svaki dan godinama prolazim, pored hiljade žene, i ništa do sad. Bila je nekako posebna. Uopšte je ne doživljavam, kao seksualni objekat, već kao biser. Da li to sa godinama...

Godinama nisam osetio, što sam osetio, prema ovoj maloj. Samo se desio klik. Emotivno me je privukla. Smirena, opuštena, skromna. To se teško nalazi u Beogradu, mora se priznati Svaki dan godinama prolazim, pored hiljade žene, i ništa do sad. Bila je nekako posebna. Uopšte je ne doživljavam, kao seksualni objekat, već kao biser. Da li to sa godinama...
Pa mozda i ide, jer s godinama pobedjujemo ego koji nam ne da da prepoznamo. I ne samo ego, vec i okruzenje. I onda se desi to...

Taj priča, da žene brže stare je narativ iz patrijarhalnih vremena, kako bi se pravdala razlika u godinama dok muškarac odsluži vojsku, završi faks, stekne neki novac da osniva porodicu, izjurca se...I onda skrasi pored devojke koja ništa od toga nije imala. Nauka, mediji...sve je bilo u njihovim rukama pa su mogli da navrću vodu na svoju vodenicu, tj. da lažu i sebe i žene.
Sad istina ne može više da se krije, a to je da su muškarci ekstremno dosadni i usporavaju kad pređu tridesetu, za razliku od žena. Već sa 40 postaju polupotentni, naborani, trontavi.

Što kaže i vaš kolega

Međutim, on zaboravlja da duh stari, to niko neće sebi da prizna. Neki jer nisu svesni.
Naravno da zene dosta ranije gube vitalnost, posebno nakon sto rode djecu, neki dan me u na ulici pozdravljaju dvije skolske drugarice, pita me drug ko su, reko isle u razred sa mnom, kaze on " ko da su ti mame". :mrgreen:

Posebno mladje djevojske danas posjecuju salone ljepote, prlitaju se da bi izgledale osjetno starije, i tesko im je odrediti godine, u sta sam se uvjerio jako mnogo puta, i kakvi problemi sa potencijom,takve probleme imaju i mladi muskarci, tinejdzeri, znam slucajeva gdje starije partnerke u brakovima varaju mladje muzeve, zena ako je stabilna, posvecena, postena bice to u vezi a bilo kim nevezano za razliku u godinama.Ako je rospija varat ce bilo koga, nece se smiriti.

Znam slucaj iz komsiluka, covjek se ozenio u 60tioj, zena 35 godina, 6 djece imaju, muskarac moze da oslabi potencijim najvise ako mu partnerka nije inspirativna, a mladja partnerka to jeste.

Još gore. Bolje da te je seksualno privukla.

Iako (tebi deluje) da je skromna, ona želi da živi, da stiče iskustvo života sa svojim generacijama, a ne da se smara sa čikom koji će da joj priča priče. To je ono pijenje mlade krvi kojeg matorci nisu svesni da rade kad se prilepe mladima.

Slušao sam razne priče, na ovu temu, i ovo se dosta dešava, kod javnih ličnosti. Međutim, različita su stanovišta, u zavisnosti od vaspitanja, potrebe i interesa. Ja sam na primer, skoro nabasao na preslatku devojku, i zaljubio se na prvi pogled, a ima 19 godina. Ja sam znatno stariji, ali ona slobodna, ja slobodan. Dođe čovek u iskušenje. Šta mislite, koja je gornja granica u razlici po godinama između dvoje u vezi? Da li vam to igra ulogu, ili ne biste obraćali pažnju, na tu stvar?
nemam neku granicu,neko mi legne ili ne.. ali te prevelike razlike dodju na naplatu jednog dana..

Naravno da zene dosta ranije gube vitalnost, posebno nakon sto rode djecu, neki dan me u na ulici pozdravljaju dvije skolske drugarice, pita me drug ko su, reko isle u razred sa mnom, kaze on " ko da su ti mame". :mrgreen:

Posebno mladje djevojske danas posjecuju salone ljepote, prlitaju se da bi izgledale osjetno starije, i tesko im je odrediti godine, u sta sam se uvjerio jako mnogo puta, i kakvi problemi sa potencijom,takve probleme imaju i mladi muskarci, tinejdzeri, znam slucajeva gdje starije partnerke u brakovima varaju mladje muzeve, zena ako je stabilna, posvecena, postena bice to u vezi a bilo kim nevezano za razliku u godinama.Ako je rospija varat ce bilo koga, nece se smiriti.

Znam slucaj iz komsiluka, covjek se ozenio u 60tioj, zena 35 godina, 6 djece imaju, muskarac moze da oslabi potencijim najvise ako mu partnerka nije inspirativna, a mladja partnerka to jeste.
To su, kao što rekoh muška tešenja bez ikakvog dokaza osim anegdotalnog, koje i ja mogu da sunem samo kontra.

Ali možeš da zaključiš iz naučne činjenica da žene duže žive - uzrok toga je da sporije stare.

Nij ok.
Ali nije ni Bred Pit.
Logika takođe oće da trokira s godinama :mrgreen:
Jedino dijete je imao sa zenom 33 godine mladjom, od one zadnje je bio 48 godina stariji, kakav truhli Brad Pit :mrgreen:

Cary-Grant-1959.webp

jbte ovde svi razmisljaju jedino u smeru braka. Znaci nema ono kao bila sam sa deckom, znala sam da nece od toga biti brak a opet sam bila i puno ispunjenih trenutaka. Joook. Jel to za zhenit il ne? nemoj ti tu meni palamuditi nesto.
Da, svi kontaju "šta će biti za 10, 20..godina"...🙄 Mož' misliti problema. Kad više ne odgovarate jedno drugom, raziđete se. Isto kao i sa vršnjakom.

jbte ovde svi razmisljaju jedino u smeru braka. Znaci nema ono kao bila sam sa deckom, znala sam da nece od toga biti brak a opet sam bila i puno ispunjenih trenutaka. Joook. Jel to za zhenit il ne? nemoj ti tu meni palamuditi nesto.
Takvi bi da vežu devojku za sebe. Da joj odmah naprave dete dok još mogu da potrče za njim.
Da su fer, pružili bi joj lepo iskustvo uz maksimalnu slobodu i minimalno davljanje.

Da, svi kontaju "šta će biti za 10, 20..godina"...🙄 Mož' misliti problema. Kad više ne odgovarate jedno drugom, raziđete se. Isto kao i sa vršnjakom.
ma takos e zayebe pola populacije. Gleda iskljucivo pragmaticno. A iskustvo i samospoznaja na nivou magareta. E onda kad se zayebe, e tad krenu da isplivavaju stvari ispod kreveta. hihihihi

Back