Razlika u godinama

Šta podrazumevas pod klinkom i šta pod matorcem? I zašto je tuđ život tvoja stvar ako su oboje punoletni, pri zdravoj svesti i njima je dobro?
Pusti te zakonske fazone- oboje punoletni, pri čistoj svesti i zdravoj pameti, bla bla. Svi znamo u čemu je fora, da se ne pravimo blesavi.

Ljudi misle da su mladog duha (pored toga što ne primećuju koliko su fizički degradirali- zborali se, zgrbili, oćelavili...), a u stvari nema ništa žalosnije od matorog foliranta koji izigrava mladića. Tako ih vide i klinke, ali i vršnjaci, samo su politički korektni pa neće da im kažu istinu.

Pusti te zakonske fazone- oboje punoletni, pri čistoj svesti i zdravoj pameti, bla bla. Svi znamo u čemu je fora, da se ne pravimo blesavi.

Ljudi misle da su mladog duha (pored toga što ne primećuju koliko su fizički degradirali- zborali se, zgrbili, oćelavili...), a u stvari nema ništa žalosnije od matorog foliranta koji izigrava mladića. Tako ih vide i klinke, ali i vršnjaci, samo su politički korektni pa neće da im kažu istinu.
Ne moze covjek od +45 godina da izgleda kao da mu je 25, to stoji, ali moze da bude vitalan , da izgleda 10tak i vise godina mladji,a zene svakako ranije sazrijevaju i uglavnom fizicki izgledaju starije, i te moguce razlike u godinama ne djeluju vizuelno tako ocite.

Iskreno da kažem, osećam se kao da imam 20 godina. Vitak, brz, spretan. Ne bih se menjao ni sa kim. Ne bih se postideo, da se trkam sa 20-godišnjakom. Valjda je i genetika odigrala ulogu. Kad vidim moje vršnjake. Stomačine, tromi, hoće da eksplodiraju. Ja kao momak. O tome pričam.
Izvini, koliko ti sinovi imaju godina?
Ne vidim nijedan razuman razlog zašto bi djevojčica koja tek izlazi iz teen godina ušla u bilo kakvu vezu sa muškarcem koji ima bivšu ženu, djecu, 25 godina više od nje..

Ne moze covjekl od +45 godina da izgleda kao da mu je 25, to stoji, ali moze da bude vitalan , da izgleda 10tak i vise godina mladji,a zene svakako ranije sazrijevaju i uglavnom fizicki izgledaju starije, i te moguce razlike u godinama ne djeluju vizuelno tako ocite.
Taj priča, da žene brže stare je narativ iz patrijarhalnih vremena, kako bi se pravdala razlika u godinama dok muškarac odsluži vojsku, završi faks, stekne neki novac da osniva porodicu, izjurca se...I onda skrasi pored devojke koja ništa od toga nije imala. Nauka, mediji...sve je bilo u njihovim rukama pa su mogli da navrću vodu na svoju vodenicu, tj. da lažu i sebe i žene.
Sad istina ne može više da se krije, a to je da su muškarci ekstremno dosadni i usporavaju kad pređu tridesetu, za razliku od žena. Već sa 40 postaju polupotentni, naborani, trontavi.

Što kaže i vaš kolega
Kad vidim moje vršnjake. Stomačine, tromi, hoće da eksplodiraju. Ja kao momak. O tome pričam.
Međutim, on zaboravlja da duh stari, to niko neće sebi da prizna. Neki jer nisu svesni.

I opet te pitam, zašto je to tvoja stvar? Pa neka je i najodrtaveliji matorac i utegnuta 20godisnjskinja. Ako je njima ok, zašto to tebe tangira? 🤔
Zabole me i da je 100 godina razlike među njima. Nije moja stvar.

Back