Razlika u godinama

Nije tolika razlika, rekao je da ima 44. Ako je u dobroj formi, teorijski ce moci da je zadovoljava jos prilicno dugo, ali sta ce biti kada ona postane MILF, a on ipak dosta omatori i krenu sitniji ili krupniji problemi sa zdravljem.

Tamo negdje do 20 i neke godine sam se lozio na starije, na milface, ali samo u sexualnom smislu, nikada u emotivnom, danas se sve okrenulo naopacke kada sam duplo stariji, mnogo su mi zanimljivije mladje djevojke, ali ne sexualno nego emotivno, ali naravno da i tu mnogo ovisi sta ko zeli, kako vidi svoj zivot, ko zeli ozbiljnu vezu, brak ne bi trebalo da zeni djevojke ili zene najvise 15, 16 godina mladje, po Aristotelu je 15 tak godina razlike idealno, jer zene toliko sazrijevaju ranije, ali opet sve je do pojedinca, i zavisi ko na koga naleti.

Svidjela mi se nova frizerka na lokaciji gdje se sisam, mislio sam da je mladja 15tak godina, onako kroz pricu, reko koje si godiste, kaze " 2004, preko 20 godina mladja !. Reko kacim " kopacke o klin" :mrgreen:

Ali vizuelno bi se reklo da sam stariji mozda u vrh glave 10tak godina, mozda i manje, ali ove danasnje djevojke ne mozes im godine odrediti, to sa 20 izgleda kao da joj je 35.

Prevelika razlika jeste problematična. Nekih 10 godina razlike je maks realno i može da funkcioniše kako treba. Već preko 15 godina razlike postoji žešći generacijski jaz.
Nije toliko problem ni u razlici, koliko u tome da devojke u tim godinama su tek završile srednju školu i lako ih je obrlatiti na foru iskustva i životnog samopouzdanja.

Ej, muvaš dojučerašnju srednjoškolku.
Mene bi bilo blam

Takvi tipovi su mi bili smešni kad umisle da su zanimljivi i da imaju šanse. Ajde beži ćale, smaraš...

Nije toliko problem ni u razlici, koliko u tome da devojke u tim godinama su tek završile srednju školu i lako ih je obrlatiti na foru iskustva i životnog samopouzdanja.

Mene bi bilo blam

Takvi tipovi su mi bili smešni kad umisle da su zanimljivi i da imaju šanse. Ajde beži ćale, smaraš...
Hajde mi objasni sta je smisao braka izmedju Michaela Douglasa i Catherine Zeta Jones, on je cini mi se 25 godina stariji,a ona nije skontani anonimus siromasni koja je imala potrebu da se uda radi koristi i interesa, jer je slavna isto kao i muz joj? Znaci mogla je komotno naci muskarca pribliznih godina, sto zbog njenog privlacnig izgleda sto zbog cinjenice da je holivudska zvijezda, zasto 25 godina stariji muz?

Mene bi bilo blam

Znam primer iz okoline gde je razlika u godinama preko 25 godina. Ladno čoveku kćer godinu dana starija od žene. Odnosi u toj porodici su bukvalno propali skroz. Meni je odvratan primer Lazara Ristovskog i njegove žene. Bukvalno kao unuku da drži za ruku a ne ženu.

Sad...postoje slučajevi devojaka koje nisu zanimljive svojim vršnjacima ili malo starijima ili su stidljive, nesigurne u sebe. A i oni nesigurni, maštaju o njihovim drugaricama šmizlama.

Sad, tim muškarcima ostane taj kompleks neiživljenosti. Pa kad posle više decenija postanu sigurniji u sebe, stabilan posao, žena koja ih ohrabri da se izgrade kao muškarci... ta klinka kao mlada, zategnuta u odnosu na žene na koje je navikao, vesela, životom neoštećena dođe premija i šansa da se pokažu.

I takvi mogu lepo da se spoje. Dok se ona ne smori

3438568ac75fbc8104845e63b6cb79a6.webp

26 godina razlika, ona visa za pola glave, zasto niski muskarci vole visoke zene nije mi jasno, prosla mu je bila isto preko 20 godina mladja, sta ce , blago onima koji zive zivot punim plucima :D

Zaista bi opusteno vodio ljubav sa devojcurkom od 15 godina? :eek:

Mislim ono, ok, jeste i meni mladje-sladje, ali to ipak ne bih sebi dozvolio.
Naravno da ne bih, na kraju krajeva, uvijek sam bio lik koji je petljao ili s vršnjakinjama ili sa starijima od sebe.
Što se tiče veze, to ne bih znao reći, u životu nisam bio u ozbiljnoj.
Nego, napravio bih jednu stvar - da sam neki bogati deda od 70 godina, okružio bi se s nekoliko oskudno odjevenih 15-ogodišnjakinja i takav prodefilirao na nekom feminjarskom skupu, kao onaj lik koji je na prosvjed vegana došao s pečenom prasetinom i počeo jesti.

Poslednja izmena:
Hajde mi objasni sta je smisao braka izmedju Michaela Douglasa i Catherine Zeta Jones, on je cini mi se 25 godina stariji,a ona nije skontani anonimus siromasni koja je imala potrebu da se uda radi koristi i interesa, jer je slavna isto kao i muz joj? Znaci mogla je komotno naci muskarca pribliznih godina, sto zbog njenog privlacnig izgleda sto zbog cinjenice da je holivudska zvijezda, zasto 25 godina stariji muz?
Ne sporim da postoje slučajevi da se nađu srodne duše. Ali ona je tada bila zrela mlada žena od 31 godinu i sigurno neko iskustvo pre toga. U tom smislu je bila ravnopravna s Majklom, a ne ćuretina matorom predatoru.

Ne sporim da postoje slučajevi da se nađu srodne duše. Ali ona je tada bila zrela mlada žena od 31 godinu i sigurno neko iskustvo pre toga. U tom smislu je bila ravnopravna s Majklom, a ne ćuretina matorom predatoru.
Pa upravo zato sto je ravnopravna materijalno, statusom, znaci da se nije udala interesa radi, da tu postiji nesto vise, i da taj brak traje dugo.

Pa upravo zato sto je ravnopravna materijalno, statusom, znaci da se nije udala interesa radi, da tu postiji nesto vise, i da taj brak traje dugo.
Ali to nije isto kao kad matorac pikira klinku što nema veze s životom. Nije šmekerski. Ako nisi ulovio dobru ribu kad ti je bilo vreme, šta ti treba da budeš ćaća-frajer detetu (u glavi)

Ali to nije isto kao kad matorac pikira klinku što nema veze s životom. Nije šmekerski. Ako nisi ulovio dobru ribu kad ti je bilo vreme, šta ti treba da budeš ćaća-frajer detetu (u glavi)
Vidi, govorim iz muske perspektive,a muskarca za razliku od zene vuce strast, zena vise trazi sigurnost, tako je od kamenog doba( mada imas i zena sa viskom muskih hormona, ponasaju se kao muskarci), da su starijim, srednjovjecnim muskarcima u emotivnom, sexualnom smislu mnogo privlacnije mladje zene, djevojke, sto ne znaci da neko treba da se lozi na curice od 16, 17 godina,a njemu 50, to nije normalno.

Mada sto se tice avanture, zabave, ako su obje osobe punoljetne , granice ne postoje.
Za brak i duzu vezu treba malo razmisliti o razlici ako je veca i ako postoji.

Back