- Poruka
- 69.288
Kada kazem romanticne, znaci osobe sa kojom imate seksualni odnos, ne ono kupovanje bombonjera i cveca i slikanje njenog lika po oblacima cajem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod mene je razlika očiglednaKada kazem romanticne, znaci osobe sa kojom imate seksualni odnos, ne ono kupovanje bombonjera i cveca i slikanje njenog lika po oblacima cajem.
Dakle seks je nesto sto pravi razliku? I ako pravi, jel to znaci da ne mozete ostvariti prijateljski odnos vec samo neprijateljski? Ili ambivalentan u smislu:" ti si samo sredstvo za moje seks apetite crve?"kod mene je razlika očigledna
na nekoga ko me fizički privlači ne mogu da računam kao na prijatelja,
kresnuću ga kad tad...![]()
A kod prijatelja ima?u romanticnoj nema analnog seksa ni oralne zavrsnice
zato je prijatelj i u dobru i u zlu, i kad se treba radovati i kad treba trpiti i patitiA kod prijatelja ima?
pa ne, kompleksnije je kao i svaki ljudski odnos.Dakle seks je nesto sto pravi razliku? I ako pravi, jel to znaci da ne mozete ostvariti prijateljski odnos vec samo neprijateljski? Ili ambivalentan u smislu:" ti si samo sredstvo za moje seks apetite crve?"
Popustaju ti te niti bejbe.pa ne, kompleksnije je kao i svaki ljudski odnos.
čak iako odbijamo da se dublje emotivno uključimo u relaciju sa nekim ipak imamo niti koje nas povezuju i preko kojih se stiže do još nivoa povezanosti kroz zajedničku priču
čisto sumnjam da ljudi u svojim mislima mogu unapred da odrede precizno neki odnos i koliko će ambivalentnosti preovladati u njemu.
to je interakcija i ne zavisi samo od jedne strane
pa kako ne bi popuštale, znaš li ti od kad trajuPopustaju ti te niti bejbe.
Tuku te?Mi smo romanticni zene su grubijani
Jel dugo dugou?pa kako ne bi popuštale, znaš li ti od kad traju
dobra pesmica
i ja kazem, prava femina nikada ne moze biti prijateljica muskarcu...........opalice je kat-tad.kod mene je razlika očigledna
na nekoga ko me fizički privlači ne mogu da računam kao na prijatelja,
kresnuću ga kad tad...![]()
Ali može on njoj prijatelj. I to vrlo dobar.i ja kazem, prava femina nikada ne moze biti prijateljica muskarcu...........opalice je kat-tad.
moze, ako ona nije dovoljno eroticna, tada on u njoj gleda "drugara" sa kojim ce rado razgovarati o drugim zenama, o svojim avanturama, sportu,............................dosta tuzno za takvu zenu.Ali može on njoj prijatelj. I to vrlo dobar.![]()
Zašto bi joj pričao o tome? Svašta! Pa ima drugare sa kojima će o tim temama na primer.moze, ako ona nije dovoljno eroticna, tada on u njoj gleda "drugara" sa kojim ce rado razgovarati o drugim zenama, o svojim avanturama, sportu,............................dosta tuzno za takvu zenu.
Svaka zena je presretna ako muskarac u njoj vidi najpre eroticnu feminu a potom sve ostalo. Mislim da bi se zene trebale kloniti muskih kvazi-pijatelja i da se koncentrisu na pravi, prirodni odnos sa muskarcem..........jer muski prijatelj u njoj ne vidi ono sto ona u stvari i jeste , zenu, pa takvog treba zaobici KAKO ZENA NE BI IZGUBILA SVOJE ZENSKO SAMOPOUZDANJE.
Ma ne,plasim se uopste da se vidjam s njima pa nemaju prilikeTuku te?
Zašto zarobljavaš stvari? Baš može najbolje da se voli i poklapa u slobodi. Pojasni malo, "duševni sklop s obzirom na ljubav"? Za mene je ljubav mesto gde ima poklapanja, razumete se, emotivna bliskost i obavezno nešto u šta ću da ulažem, vreme prvo.I jos jedno. Ukoliko to i nije neka razlika, koliko onda dolazi do dusevnog sklopa s obzirom na ljubav ? Jer prijatelja mozes da volis iako je mozda i neodgovoran zivotno ali nosi neke druge kvalitete - poletan duh, svestran, slobodar, drugaciju perspektivu i td. Ipak ova ljubav- prijateljstvo zahteva rigidnije poklapanje cak i disciplinu - kao pri poslovnom partnerstvu.