Razlika izmedju biti nacitan i biti precitan

Changli:
samo dve stvari...bojim se coveka koji je procitao samo jednu knjigu i drugo,ima ljudi kojima je sva pamet u knjigama a ne u glavi!!!pozdrav

Slazem se.
Ima i onih koji nisu ni jednu.
Ne mislim da covek postane rob ideje koja mu se dopala, to su ovi gore navedeni kojima je pamet u knjigama a ne u glavi.
I ne mislim da covek moze da bude precitan.
Da li poznajete nekoga ko je procitao vise od 10000 knjiga??? Kako izgleda??? Mnogo je kume.

Kako izgleda onaj koji je imao više od 5.000 seksualnih okršaja?

OVo gore u prethodnom postu je bilo jako ograničeno razmišljanje, jer niti je čovek sa više od 5000 kresova iscedjen, niti je svako sa 10.000 knjiga u onakvom stanju u kakvom je autor prethodnog posta posle dve pročitane knjige uzastopce....

Inače "prečitan" sam upotrebio baš u smislu uobičajenog shvatanja koliko čovek treba da bude obrazovan i koliko da čita....I ta skrupula uobičajena u narodu je i ovde na temi vidljiva...

Uskladjenost izmedju polja aktivnosti kod svakog čoveka su ono najvažnije...
PREtreniranost je najčešća asocijacija , a svi valjda shvatamo da se to desi nekome i sa deset stomačnjaka , a nekome ni sa 1.000.

Ja potpuno prihvatam i razumem ljude sa ogromnim libidom , jer to pretstavlja njihov ravnotežni potencijal, i ne zamišljam ih (jer neke i poznajem) kao blago isušene ili koščate, ili sa seksi stomačićem ili neznam kakve.
Kao što sam video da kvalitetni čitači su upravo šarmantni i lepo izgledajući ljudi (neznam za lepi , to je subjektivno , ali šarm je nešto na pola puta).

Pitanje koje je pomalo u vezi sa temom je :
Mogu li dve knjige o istom dogadjaju biti iste,
postoje li dve iste knjige?

Back