različit tretman muškaraca i žena prilikom nesreća u saobraćaju i transportu

Nisu pichkice oni što ne trube nego je država mafijaška što dozvoljava da se takvi likovi namnože i bahate.
Skroz je normalna i legitimna reakcija da trubiš kad neko na semaforu zadržava saobraćaj jer bleji u telefon ili ko zna šta.

i kako primecujem po novom sistemu signalizacije u saobracaju taj neko, ko je na telefonu, se ne skine sa njega, nego lezerno upali sva 4 kao 'kao ja sam dr privremeno zaustavio', a vi me obilazite. Zapravo sa druge strane zice se s nekim raspravlja kuda da skrene (jer ko se priprema unapred za ista ovde?) a taj neko ne prepoznaje raskrsnicu pa trazi pojasnjenja. I to traje. A mi sto ga 'obilazimo' svako mu psuje sve po kuci sto moze da dohvati kvaku, dok on/ona bleji desno u beskraj i odbija pristojnu i logicnu uzajamnu medjuljudsku komunikaciju i duzno postovanje!
 
То сам ја написао у једној другој теми, да је уместо старе ланчије био X6 или Q7, нико не би кренуо да ломи стакла на тим колима, због тога што била су непрописно паркирана, већ би само мрмљали себи у браду и можда псовали.

Тим људима неће нико да се замера, већ се сви иживљавају на неком ко има мање или нема ништа.
Tacno tako.
Na sirotinju svaka jajara ostri onu stvar.
 
Ali nesreca u svemu tome je sto ti podrzavas drugu situaciju koju si opisao. A koja je daleko gora od prve.
Ne, ne podrzavam. Druga situacija je samo ilustracija da su ljudi u Srbiji poprilicne p.i.c.h.k.i.c.e, izvljavaju se na slabijima a one koju mogu da ih samaraju ne smeju ni da pogledaju. U skaldu sa tim i jucerasnja rasparva o razbijenim staklima na staroj Lancia Lybri na trotoaru, uradili su to napasnici znajuci da je valsnik tog automobila neko ko nema kintu i nije neko moodo, da je bio parkiran Mercedes G klase ili BMW X5 zaobisli bi ga u sirokom luku.
 
Pre 15-tak godina na raskrsnici prometnih ulica u Zemunu sedimo drugar i ja u basti kafica pored semafora i komentarisemo situaciju koja se desava na 10m od nas. Kolona ceka promenu crvenog u zeleno i krece nesnosna svirka sirena iz automobila 2-og, 3-ceg.. 20-tog u koloni ako prvi na semaforu nije krenuo 5 sec pre promene svetla u zeleno, ako nije u stilu Airton Sene startovao. Ne daj boze da je krenuo 3-4 sec po promeni svetla, tada urlaju, yebu majku tom prvom, pritiskaju sirenu 10-tak sekundi bez prestanka. Pomalo postaje nesnosno da se sedi u toj basti i taman kad ustajemo kaze drugar "vidi ovo, da sacekamo sta ce biti". Na semaforu je prvi stao dzip Mecedes G-klase, ocito blindiran, unutra sede dva celava momka debelih vratova, obojica telefoniraju a vozac je jos izbacio tetovirani lakat kroz prozor, dzip stoji malo ukoso cak je zasao i u suprotnu traku. Blizi se promena svetla, niko ne svira sto je bilo uobicajeno do tad. Menja se svetlo, niko i dalje ne svira, a dzip i dalje stoji, ne krece, telefoniraju momci, ne uzbudjuju se. Posle 10-tak sekundi neko pritisne sirenu a vozac otvara vrata i prodere se unazad "sta je majmune, nemoj da dodjem tamo nazad". Mrtva tisina posle toga, pali se zuto i ovi iz dzipa daju gas i prolaze raskrsnicu na crveno. P.i.c.h.k.i.c.e iza odmah pocinju da trube kad nestade Mercedesa iz raskrsnice. Meni secanje za ceo zivot kakvi smo mi u Srbiji.


u mečkama najgori džiberi, provereno. najveća gospoda u poršeima. provereno
 
Tacno tako.
Na sirotinju svaka jajara ostri onu stvar.
У суштини, тако функционише читаво друштво у Србији.

Свако удара на оног за кога процени да је слабији.
Свако одговара само ономе за кога сматра да мора да му одговори.

Сви они се плаше џипова, аудија, црних шкода и бе-ем-веова, а трубе и вичу на неке, за које су проценили да су безопасни.

На исти начин се понашају у школи, у кафани, на послу, код куће или на улици.
 
Žene ovih lopova na vlasti su se osilile i gaze sve redom!

Žena sa pišom mitrovićev sin gazi i decu!
Cekaj, Mitrovic nije na vlasti ili ako jeste onda je bio i za rahmetli Tadica, Kostunice, Djindjica i pre toga Slobe... znaci on vam je konstanta vlasti, svo ostali su prolazni. Druze marijana, ja bih se na tvom mestu koknuo, ceo zivot da me Mitrovic guzi.
 
Poslednja izmena:
1.Sviraš gosn Iskapi da krene
2.Izbaciš glavudzu kroz prozor i dereš se
3.Nazivaš gosn Iskapu raznim imenima
4.Vidno nadrdani gosn Iskapa ti prilazi
5.Više se ne dereš i zatvaraš prozor
6.Gestikulira ti da otvoriš prozor
7.Gosn Iskapa te hvata i izvlači kroz prozor
8.Dereš se kao lud
9.Dva pandura počnu da trče u tvom pravcu
10.Gosn Iskapa te ostavlja na asfaltu i uskače u svog Golfa 2
11.Gosn Iskapa povređuje levi testis tokom nemilog događaja

Narauvočenije:gosn Iskapu je lakše pregaziti i po mogućstvu iebati
 

Back
Top