Razgovor sa ateistima

• Začetnik teme Začetnik teme astr0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo ti :

http://blogs.scientificamerican.com/science-sushi/evolution-watching-speciation-occur-observations/

Posmatran nastanak kompletno nove vrste koja nema mogunost da se pari sa roditeljskom vrstom, sto roditeljsku vrstu automatski cini prelaznom vrstom, i sta cemo sada ? :)
To su gluposti, jer kada bi bilo moguće, ne bi postojao toliki broj savršenih stvorova, što već jeste prirodno jer genetski kod, kojeg je Bog Zapisao, ne dopušta bitne varijacije. O tome smo već govorili, te nema razloga da više trošimo reči:

http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post30612292

To su gluposti, jer kada bi bilo moguće, ne bi postojao toliki broj savršenih stvorova, što već jeste prirodno jer genetski kod, kojeg je Bog Zapisao, ne dopušta bitne varijacije. O tome smo već govorili, te nema razloga da više trošimo reči:

http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post30612292

Ne postoje savrseni stvorovi, i mutacije su posmatrana pojava, kao i radjanje novih vrsta, dao sam ti linkove, ti ostani zaslepljen ako hoces.

Логика природе. Зашто би мајмун еволуирао у зеца чак и за пар милиона година? Немогуће. Мајмун ће проћи кроз промена и на крају ће можда нестати као втста.

Logika prirode ???? :D JEl si ozbiljno napisao to :D

Majmun nece evoluirati u zeca jer su i zec i majmun danasnje zivotinje, niz mutacija koje mogu dovesti do ogromnih promena je posmatran proces , jedino sto nije posmatrano je ta tvoja logika prirode koja ogranicava nagomilavanje posmatranih mutacija.

Logika prirode ???? :D JEl si ozbiljno napisao to :D

Majmun nece evoluirati u zeca jer su i zec i majmun danasnje zivotinje, niz mutacija koje mogu dovesti do ogromnih promena je posmatran proces , jedino sto nije posmatrano je ta tvoja logika prirode koja ogranicava nagomilavanje posmatranih mutacija.

А сигурно четвороножац није еволуирао у човека. То ти могу потписати животом.

Логика природе. Зашто би мајмун еволуирао у зеца чак и за пар милиона година? Немогуће.
Naravno (te slavno), a ko pamet neće s' majmunom se sreće (bukvalno, i fatalno - po Gđu Evoluciju uz tu disoluciju! Jer majmunu - pride - ne fale ni gnjide! Ništa mu ne fali, te se i ne menja; nek' mu Darvin pali nudi objašnjenja: što su mu potomci svi pametni momci, a on sam - kao da je sram - :( ostade na grani, na čijoj li strani :think:).

Naravno (te slavno), a ko pamet neće s' majmunom se sreće (bukvalno, i fatalno - po Gđu Evoluciju uz tu disoluciju! Jer majmunu - pride - ne fale ni gnjide! Ništa mu ne fali, te se i ne menja; nek' mu Darvin pali nudi objašnjenja: što su mu potomci svi pametni momci, a on sam - kao da je sram - :( ostade na grani, na čijoj li strani :think:).
E, a prelazne forme (s' magične platforme ;)), bojkotuju obe strane onkraj iste grane (tu su ti majmuni, a s' njima i ljudi - svi banana puni :), te nek' Đavo ludi; jerbo gde su one - vrle primadone :think:)

E, a prelazne forme (s' magične platforme ;)), bojkotuju obe strane onkraj iste grane (tu su ti majmuni, a s' njima i ljudi - svi banana puni :), te nek' Đavo ludi; jerbo gde su one - vrle primadone :think:)
Možda Plivadone piju primadone :rumenko:, te će da se jave čim se oporave... :)

Plivadon.jpg

Poslednja izmena:
zato sto to nije posmatran proces, za razliku od onoga sto sam ti ja pokazao :)

То што си ми показао је теорија и ваша еволуционистичка религија.

Птица ће да коригује кљун уколико се укажу потребе. Али никада неће птица да изледне гуштера.

Back