Razgovor sa ateistima

• Začetnik teme Začetnik teme astr0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
То што си ми показао је теорија и ваша еволуционистичка религија.

Птица ће да коригује кљун уколико се укажу потребе. Али никада неће птица да изледне гуштера.

Pokazao sam ti posmatranu evoluciju, nisi dokazao da postoji nikakavo ogranicenje u nagomilavanju mutacija, a razlika izmedju ptice i gustera i jesu mutacije u molekulu koji obe vrste dele, DNK. ;)

Pokazao sam ti posmatranu evoluciju, nisi dokazao da postoji nikakavo ogranicenje u nagomilavanju mutacija, a razlika izmedju ptice i gustera i jesu mutacije u molekulu koji obe vrste dele, DNK. ;)

Не органичења већ логика. Можемо да гледамо колико хоћеш само ће да дође до неке промене, али никада не до прелаза у другу врсту.

Они у то верују да је Бог стварао свет, али нико од њих не каже да је то посматрани процес.
Procesi se mogu posmatrati i kasnije. Niko nije rekao da je prisustvovao samom procesu TE.
Prema tome, ako je morao lično prisustvovati procesu TE neko je drugi morao lično prisustvovati stvaranju sveta.

Не органичења већ логика. Можемо да гледамо колико хоћеш само ће да дође до неке промене, али никада не до прелаза у другу врсту.

haha pa dao sam ti posmatrane primere promene vrsta isto, logika govori da ako se mutacije nagomilaju dovoljno nova vrsta nece moci da se pari sa starom, i to je posmatrano.

- - - - - - - - - -

Al' ako su genetičari ateisti, jesu li teoretičari ili realisti (i obratno, da li je propratno)?

Vodeci naucnik u mapiranju ljudskog genoma je hriscanin, i naravno prihvata cinjenicu promene zivota na zemlji.

Da se podsetimo - da basni naštetimo:

Naravno (te slavno), a ko pamet neće s' majmunom se sreće (bukvalno, i fatalno - po Gđu Evoluciju uz tu disoluciju! Jer majmunu - pride - ne fale ni gnjide! Ništa mu ne fali, te se i ne menja; nek' mu Darvin pali nudi objašnjenja: što su mu potomci svi pametni momci, a on sam - kao da je sram - :( ostade na grani, na čijoj li strani :think:).

Naročito ovim volim da (zap)lovim :):

http://forum.krstarica.com/showthre...-ateistima?p=30612292&viewfull=1#post30612292

Vodeci naucnik u mapiranju ljudskog genoma je hriscanin, i naravno prihvata cinjenicu promene zivota na zemlji.
Od sitnog do bitnog :confused:? A šta ćemo što se susrećemo - s' vrlim pretkom (palim li poretkom il' ustalim metkom - Istine nam mile od ovakve sile, koja rimu slaže u sve ambalaže):

Naravno (te slavno), a ko pamet neće s' majmunom se sreće (bukvalno, i fatalno - po Gđu Evoluciju uz tu disoluciju! Jer majmunu - pride - ne fale ni gnjide! Ništa mu ne fali, te se i ne menja; nek' mu Darvin pali nudi objašnjenja: što su mu potomci svi pametni momci, a on sam - kao da je sram - :( ostade na grani, na čijoj li strani :think:).
http://forum.krstarica.com/showthre...-ateistima?p=30612292&viewfull=1#post30612292http://forum.krstarica.com/showthre...-ateistima?p=30612292&viewfull=1#post30612292

Cijenim da si veliki ekspert za genetiku...

podučavaj nas još, ništa ja ne verujem ovim doktorima, niko od njih nije ušao tako duboko u tajne savremene genetike kao ti

Нисам ја никакав експерт, али хвала на комплименту.

Ево питање које руши сву вашу ТЕ:

Ако су људи еволуирали од мајмуна откуда онда постоје мајмуни?

- - - - - - - - - -

Umro bi mlad i zelen zbog samo jednog potpisa.

Ако би се опкладио са тобом верујем да би ти умро пре мене.

Нисам ја никакав експерт, али хвала на комплименту.

Ево питање које руши сву вашу ТЕ:

Ако су људи еволуирали од мајмуна откуда онда постоје мајмуни?

jel moguce da toliko ne koristis mozak da mislis da ni jedan evolucioni biolog niti bilo koji drugi naucnik nije pomislio na to pitanje do sada ?
Ljudi nisu nastali od danasnjih majmuna, procitaj nesto o evoluciji pa onda se vrati i kritikuj.

cladogram.jpg

Одмах испод слике.

Kao što se može videti, stablo ljudske vrste je veoma razgranato i ne nalikuje direktnoj liniji koja vodi od majmuna do modernog čoveka. Za opis celog stabla bilo bi potrebno napisati nekoliko knjiga; u okviru ovog teksta, usredsredićemo se na poslednji deo grananja, koji sadrži tri generalne grupe.

Одмах испод слике.

Kao što se može videti, stablo ljudske vrste je veoma razgranato i ne nalikuje direktnoj liniji koja vodi od majmuna do modernog čoveka. Za opis celog stabla bilo bi potrebno napisati nekoliko knjiga; u okviru ovog teksta, usredsredićemo se na poslednji deo grananja, koji sadrži tri generalne grupe.

Pa znaci potvrdjujes ovo sta ja pricam, NE NALIKUJE DIREKTNOJ LINIJI KOJA VODI OD MAJMUNA DO MODERNOG COVEKA. Sta ti nije jasno tu sad ?

Back