Razboleo mi se pas

zao mi je da je tako loše, presladak je :heart2: po simptomima mi djeluje kao neki blagi moždani ili nešto slično, Pokušaj mu davati vitamine B kompleksa za ljude, ne bi mu trebalo učiniti ništa loše, može samo pomoći

Bolje je, ne dajem mu vise elenapril i ne znam koliko je to dobro ali barem vidim da je ok sa kretanjem tj nije se desilo opet ovih dana.

Sutra ili u ponedeljak ga vidim kod veterinara da ga pogleda i da mi savet sta i kako...

Promena vremena i elenapril mislim da su mu oborili pritisak i imao je napad da padne, vrtoglavicu ili sta je vec tu bilo.Takodje mu je taj lek potreban ali mozda sad ne u ovom periodu jer mu je potreban za srce i cirkulaciju...

Krece se polako usporeno, vise spava ali to je starost, ne moze da bude jak i trci ko nekada.
Jede nirmalno i to je super, tu nema problem, ima zelju da izlazi tj da ide u setnju ali ne bih ga vidio jer ne zna koliko moze, mazi se i sve ono je ok po dvoristu ali usporeno.

Pre mesec ipo dana je bio na protestnu setnju i sad ovo odjednom...

Bolje je, ne dajem mu vise elenapril i ne znam koliko je to dobro ali barem vidim da je ok sa kretanjem tj nije se desilo opet ovih dana.

Sutra ili u ponedeljak ga vidim kod veterinara da ga pogleda i da mi savet sta i kako...

Promena vremena i elenapril mislim da su mu oborili pritisak i imao je napad da padne, vrtoglavicu ili sta je vec tu bilo.Takodje mu je taj lek potreban ali mozda sad ne u ovom periodu jer mu je potreban za srce i cirkulaciju...

Krece se polako usporeno, vise spava ali to je starost, ne moze da bude jak i trci ko nekada.
Jede nirmalno i to je super, tu nema problem, ima zelju da izlazi tj da ide u setnju ali ne bih ga vidio jer ne zna koliko moze, mazi se i sve ono je ok po dvoristu ali usporeno.

Pre mesec ipo dana je bio na protestnu setnju i sad ovo odjednom...
Hvala na javljanju drago mi je da je nešto bolje, svakako vidi s veterinarom možda treba promjenu terapije ili promjenu doze lijeka. I čuvaj ga pazi i mazi, poštedi ga protestne šetnje, vidiš da se iznervira i onda mu se naruši zdravlje

Hvala na javljanju drago mi je da je nešto bolje, svakako vidi s veterinarom možda treba promjenu terapije ili promjenu doze lijeka. I čuvaj ga pazi i mazi, poštedi ga protestne šetnje, vidiš da se iznervira i onda mu se naruši zdravlje

Ma tad mu nije bilo nista, to je bilo pre mesec ipo dva.Naveo sam zato sto je za toliko kratko vreme izgubio energiju.

Ovo sad sto se desilo bilo je pre nedelju dana kad je odjednom zanemocao...

14 ipo godina nasih otprilike koliko ga imam i kako smo provodili na ovom svetu zajedno vreme se polako blizi kraju na zalost.

Usporava se sve vise i apetit opada i samo cekam dan kad ce da odustane ili kad vise ne moze i bude mu neprijatno za uspavljivanje.

Od moje 22 do sad 37 je bio tu uz mene i sad se polako oprastamo.

Davao sam mu b komplex i jos mu dajem, prvog mu kupio i Antiatrozin za zgobove i pokretljivost i to je bilo to od pokusaja da mu olaksam.

Back