Razboleo mi se pas

Da je nesto neuroloske prirode. On je veterinar opste prakse pa moze samo da me uputi kod nekog kolege specijaliste. Ne znam jel postoji neurolog za zivotinje?

Pa ima kucicu koja se nalazi u drvari u zatvorenom i stavio sam mu dosta slame.

Po mom iskustvu sa psima i mačkama i meni liči na ovo. ALI to može da se potvrdi samo magnetnom rezonacom, a ona košta 400 evra, pri tom moraš da nađeš ordinaciju koja je ima.

Odvedi ga sutra ujutru kod veterinara koji može da mu uradi krvnu sliku i ultrazvuk srca, da se vidi da slučajno nema srčanog crva i onda odmah da se krene sa terapijama. Svaki veterinar to radi nije potreban nikakav specijalista. To su osnovne stvari.
I uvedi ga unutra čim drhti znači da mu je hladno tamo.

Pazi da ne dehidrira!
Vodu bas nesto nece da pije. Davao sam mu hranu to je uzimao iz ruke ali vodu n.

Izgubila sam jednog psa kog sam mnogo volela, i vise macaka .. :(
Vise ne cuvam nijednu zivotinju.
Plakala sam kad mi je uginula ribica u akvarijumu :(
I ne radim to vise. A volela bih da imam nekog velikog psa, labradora... ali ne.

Ja posle ovog psa ne verujem da cu da cuvam opet nesto...
Mozda kad moji neakad odu pa ono da ne budem sam ako budem sam...
Ovog sad sto imam ima 15 godina kako ga cuvam i vec ne vidi bas najbolje i ne cuje lepo.
Penzioner je klasicni...

Poslednja izmena:
Ako ti veterinar ne pomogne ovde sigurno nece niko.Raspitaj se tj pozovi tamo na netu nadji broj nekog veterinara.Mozes da proguglas ili pitas ChatGPT da ti da neke brojeve telefona sa neta uz opis simptoma.On ce ti naci sve sa neta linkove i brojeve telefona a i dati neke opise i predloge.

Najbolje je da nadjes nekog veterinara i pitas, mozda odes.

Ako ti veterinar ne pomogne ovde sigurno nece niko.Raspitaj se tj pozovi tamo na netu nadji broj nekog veterinara.Mozes da proguglas ili pitas ChatGPT da ti da neke brojeve telefona sa neta uz opis simptoma.On ce ti naci sve sa neta linkove i brojeve telefona a i dati neke opise i predloge.

Najbolje je da nadjes nekog veterinara i pitas, mozda odes.

Dala sam mu predlog za veta, plus u Kg ima odlična vet ambulanta.

Moj mačak je imao blagi moždani udar, do kraja života je išao sa glavom iskošenom u levo :lol:
Ako jeste neurološki, to može od danas do sutra da se pogorša stanje.
Mada ni infekciju ne isključujem, pogotovo kod ušne infekcije ume podmuklo da bude jer je ne vidiš. I mom mačku je vet prvo uši pregledao, pa išao dalje sa dijagnozom.
Ovaj moj macak poludeo samo se dere po ceo dan i napada macke pa i jednog malog macka, jbm ti pedercinu.

Izgubila sam jednog psa kog sam mnogo volela, i vise macaka .. :(
Vise ne cuvam nijednu zivotinju.
Plakala sam kad mi je uginula ribica u akvarijumu :(
I ne radim to vise. A volela bih da imam nekog velikog psa, labradora... ali ne.
što sladju živuljku uzmeš rastanak teže padne

sad da uzmem zeca pa da se upoznamo i uortačimo pa ja bih presvisnuo zajedno sa njim posle 12 godina života :(

Danas kada sam dosao sa posla moj pas je bio u kucici i nije izlazio. Kada prisao da vidim sto ne izlazi i pozvao ga da izadje, on je sa teskom mukom izaso drhteci. Kada je izasao vidim da ne moze da ide kao da ima vrtoglavicu stalno pada. Pozvao sam veterinara on mu je da tri inekcije pa cemo da vidimo kako ce sutra da bude. Ponvo je u kucici onako blago podrhtava i kada proba da ustane padne. Sve je bilo sasvim ok pre samo dva dana.

Da li neko mozda zna sta bi to moglo da bude i da li bi moglo da bude nesto opasno?
Можда има корону. Код нас се некада на селу кад се пас разболи ствар решавала секирчетом.

Moj pas je str 15 godina i juce je izgubio ravnotežu tokom setnje i poceo da pada, stao je na minut i posle krenuo ali polako nekim cudnim hodom.Vratili smo se kuci odmah.Lego je da spava pio vodu i posle nekog vremena je bio ok ali iso je polako oko dvorista.Inace ide sporije ali ovo su novi momenti.Kao da mu je pritisak pao.Oije svakog dana elenapril 10miligrama i razmisljam da mu ne dajem 3 dana da vidim kako ce biti.Jede normalno pije previse.Oseca se slabo nakon toga i sad ima aktivnosti u dviristu spore aktivnosti.Sta vi to moglo da bude?

Kod veterinara za dijagnoze i analize nemam trenutno para pa mi treba savet ovako.Mogu da odem i pitam ali obicno kazu moramo krv, ekg, utd i to dodje do 150€ a posle ti pripremi terapiju i lecenje, kupi lekove 500€...
Tesko je da krpim starog psa ali bar ovo ako moze da mu se pomogne alternativnim putem bilo bi ok.Svakako cu otici kod veterinara aali ako mi nabaca zahteve za analize i ne zeli da ga malo pogleda onako i da savet sta bi moglo itd ja sam nemocan.
Izgleda mu se blizi kraj a mislio sam da ce bar jos godinu ipo, sad se nadam do sledece zime bar.😐

IMG_20241120_122536.jpg
IMG_20241120_122522.jpg

Moj pas je str 15 godina i juce je izgubio ravnotežu tokom setnje i poceo da pada, stao je na minut i posle krenuo ali polako nekim cudnim hodom.Vratili smo se kuci odmah.Lego je da spava pio vodu i posle nekog vremena je bio ok ali iso je polako oko dvorista.Inace ide sporije ali ovo su novi momenti.Kao da mu je pritisak pao.Oije svakog dana elenapril 10miligrama i razmisljam da mu ne dajem 3 dana da vidim kako ce biti.Jede normalno pije previse.Oseca se slabo nakon toga i sad ima aktivnosti u dviristu spore aktivnosti.Sta vi to moglo da bude?

Kod veterinara za dijagnoze i analize nemam trenutno para pa mi treba savet ovako.Mogu da odem i pitam ali obicno kazu moramo krv, ekg, utd i to dodje do 150€ a posle ti pripremi terapiju i lecenje, kupi lekove 500€...
Tesko je da krpim starog psa ali bar ovo ako moze da mu se pomogne alternativnim putem bilo bi ok.Svakako cu otici kod veterinara aali ako mi nabaca zahteve za analize i ne zeli da ga malo pogleda onako i da savet sta bi moglo itd ja sam nemocan.
Izgleda mu se blizi kraj a mislio sam da ce bar jos godinu ipo, sad se nadam do sledece zime bar.😐

Pogledajte prilog 1694403Pogledajte prilog 1694404
zao mi je da je tako loše, presladak je :heart2: po simptomima mi djeluje kao neki blagi moždani ili nešto slično, Pokušaj mu davati vitamine B kompleksa za ljude, ne bi mu trebalo učiniti ništa loše, može samo pomoći

Back