Razbole se gost...

sunasceJeca

Poznat
Poruka
9.932
Sta radite kada Vam neko dodje u goste(iz daleka,drugi grad) i razboli se...Sta znam,dobije temperaturu,dijareju,gripu..Jel otkazujete svoje obaveze za taj dan,idete tamo gde ste planirali taj dan,Vi ga negujete ili neko drugi,od Vasih? I da li bi se Vi uvredili da Vas taj neko ostavi(taj gost se ipak ne oseca dobro-iako mozda stanje i nije tako alarmantno,ali opet..:mrgreen:),jer mora otici negde u posetu, a Vas ostavlja jer se niste jako razboleli po njemu?:mrgreen:
Pa,hajde dragi Forumasi i Forumasice...Zivo me interesuje:)

Poslednja izmena:
гости се сада не примају у кућу јер је проглашена епидемија грипа
а још мање сме да у току боравка у мојој кући добије температуру

:zcepanje:
но шалу на страну

па ништа разболео се човек, набавила бих му лекове, одвезла до лекара и наставила својим путем
исто бих ичекивала и да се мени деси нешто у гостимане бих отказивала своје обавезе...

Ako ne mogu da ustanemiz kreveta, ocekujem da me neko usluzi sa vrucim cajem i pilulama protiv temperature. Inace neka ide svojim poslom, a ja cu da se postavljam na noge.
Jednako bi uradila sa gostima - obezbedila bi jim lekove, cajeve i vitamine te hranu i isla svojim poslom, ako su sposobni da ustanu iz kreveta. U suprotnom bi ostala sa njima.

Mi zivimo sami i tog bolesnog gosta ne bi imao niko drugi da pazi osim mene ili mm.Bez obzira sta mu je uradila bih sve sto je u mojoj moci da mu pomognem pa i otkazala obaveze za taj dan.Odvela bih ga kod lekara ako je potrebno i kupila mu sve sto treba.
Ali naravno nismo svi isti i ne bih mu zamerila ako bi on uradio suprotno.

Ako ne mogu da ustanemiz kreveta, ocekujem da me neko usluzi sa vrucim cajem i pilulama protiv temperature. Inace neka ide svojim poslom, a ja cu da se postavljam na noge.
Jednako bi uradila sa gostima - obezbedila bi jim lekove, cajeve i vitamine te hranu i isla svojim poslom, ako su sposobni da ustanu iz kreveta. U suprotnom bi ostala sa njima.

Isto!:)

Back