Razbijena šoferšajbna u Hrvatskoj, implikacije?

Ako se dobro sećam jedno istraživanje je dokazalo da 10-15% Hrvta ima istetovirano ''U'' negde na telu, ali nemojte me držati za reč.
Ne brini, definitivno te neću držati za riječ. Nego, jesi li usput provjerio koliki postotak Srba ima istetoviran lik Mihailovića ili Mladića negdje na tijelu ili četničku lubanju s ukriženim kostima i takvo što?

Židova je istrijebljeno preko 80%, a Roma oko 60%.
ja znam da ste vi genocidni, ne moras meni da dokazujes, to ste se takmicili sa naci nemackom, a ja sam naveo da su u ukupnom broju zrtava srbi bili vase, kao sto su jevreji bili nemacke zrtve, a nisam osporavao da je bilio i drugih zrtava, ni njihovi narodi vam nece dolaziti u turizam, a dojclanderi hoce

Poslednja izmena:
Prije 2-3 godina dvojica srednjovječnih Srba došla su na ljetovanje na makarsku rivijeru. Vrag im nije dao mira i odlučili su pokazati lokalcima tko je gazda pa su lijepo namjerno odjenuli dresove Crvene zvezde i izašli šetati Makarskom u stilu "tko nam što može". Naravno, vidjeli su ih neki navijači/huligani, obavili par poziva i sakupili ekipu s palicama, štangama i letvama koja je toj veseloj dvojci dobro ispravila kičmu, da je jedan od njih završio u bolnicu s relativno težim ozljedama, a drugi sa kategorijom lakše ozlijede. Trebamo li možda žaliti tu dvojicu priglupih provokatora? :kafa:
Najveca greska im je to sto su isli tamo na more.

ja znam da ste vi genocidni, ne moras meni da dokazujes, to ste se takmicili sa naci nemackom, a ja sam naveo da su u ukupnom broju zrtava srbi bili vase, kao sto su jevreji bili nemacke zrtve, a nisam osporavao da je bilio i drugih zrtava, ni njihovi narodi vam nece dolaziti u turizam, a dojclanderi hoce
Piše onaj kome visi genocid u Srebrenici kao Damaklov mač iznad glave. O tempora, o mores! :pop2:

Гледам полицијске извештаје ПУ Дубровачко Неретванске жупаније и нема ништа о шофершајби годину дана уназад.
Познато је да Тихи лаже чим додирне тастатуру па је и ово и том стилу. Гледа комшије како иду у Хрватску на море па у бесу пише памфлете пуне мржње и стереотипа о Хрватима.

Piše onaj kome visi genocid u Srebrenici kao Damaklov mač iznad glave. O tempora, o mores! :pop2:
Sto mislis da je to nezgodno pitanje, Srebrenica je osveta, za ono sto se desavalo , ali je borbena osveta, posto nisu ubijali zene i decu , nego mladice i borce, plus sto se dovuklo tu i iz drugih bitaka da se uveca broj...
Eto jel zaebano kao ubijanje dece i majki i izivljavanje kojem su skloni hrvasti?

Sto mislis da je to nezgodno pitanje, Srebrenica je osveta, za ono sto se desavalo , ali je borbena osveta, posto nisu ubijali zene i decu , nego mladice i borce, plus sto se dovuklo tu i iz drugih bitaka da se uveca broj...
Eto jel zaebano kao ubijanje dece i majki i izivljavanje kojem su skloni hrvasti?
Može tako i netko od Hrvata napisati isto tako da je Jasenovac osveta, samo nitko nije nenormalan da tvrdi takve stvari, samo ti. Osim toga, otkada je to osveta legitimno sredstvo?! Osveta se ne smije vršiti i ona se najoštrije sankcionira kao zločin ili u slučaju rata, kao ratni zločin. Koliko pomraćenog uma moraš biti pa tvrditi da je osveta kao nešto u redu. Jbt! Stvarno bolest nije sve što boli. :fdlan:

Back