- Poruka
- 12.133
Zasvisi pod kolikim gasom razmisljavlado georgijev ravnozemljaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasvisi pod kolikim gasom razmisljavlado georgijev ravnozemljaš
Kaće, kad je banovanSaće IPHZilot da vam objasni da ovi pojma nemaju što zabludeli misle da je okrugla
Evo samo što mu nije istekla banovina.Kaće, kad je banovan
A želela bih da čujem šta ima da kaže na ovo.
Sad bi baš mogo i da urgiraš
Демони, рептили и илуминати хоће да нас доведу у заблуду,да нас потлаче и експлоатишу нас.Zašto bi nas uopšte neko lagao, kakva je naša planeta? Šta dobija time? Koja je poenta? Nauka je dokazala, i rekla svoju zadnju reč, po tom pitanju. I tu je sve jasno.
Neee....tek pocinje.Zavrsena je prica o ravnoj zemlji. Plitkoumni su u to verovali. Ta prica je gotova.
Ja skoro procitah negdje da nije okrugla,nego krompirasta,pa vi vidite.Земља је преко дана округла, а онда се током ноћи претвори у равну плочу.
Beli ili crveni? Mladi ili proslogodisnji? Jedno vreme se pricalo da je bio proklijaloNeee....tek pocinje.
Ja skoro procitah negdje da nije okrugla,nego krompirasta,pa vi vidite.![]()
E,to ce tek da ustanove.Beli ili crveni? Mladi ili proslogodisnji? Jedno vreme se pricalo da je bio proklijalo
Aha, ovako još nisi eksploatisan?Демони, рептили и илуминати хоће да нас доведу у заблуду,да нас потлаче и експлоатишу нас.
Будалама и кловновима не може да се објасни... У већини стеSaće IPHZilot da vam objasni da ovi pojma nemaju što zabludeli misle da je okrugla
Знате ви кривог Стојковог Менаџера... Реално и емпиријскиAlo, svemir je ogroman, i znamo, kakvog su oblika, tela u njemu.
Да је Земља равна плоча, изнегирали су окултисти, и то без реалних доказа, тек у 17том веку...Да је Земља стварно равна плоча, ови што данас себе зову равноземљашима, тврдили би да је заправо лопта.
Ja sam je stvorio da bude lopta....neka bude kako sam zapovedio.Будалама и кловновима не може да се објасни... У већини сте
Будалама и кловновима не може да се објасни... У већини сте
Slagali su te prevaranti na YT univerzitetu.Да је Земља равна плоча, изнегирали су окултисти, и то без реалних доказа, тек у 17том веку...
Тако да атео бајка самоствореног хелиоцентризма, траје свега пар векова
Pitaš komšinicu što se vraća s pijace...Како ја да знам да уопште постоји тај Антарктик?